Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz #68216320 #128835 üzenetére

    Minden talál mindennel,küllőt ne is végy,az az agytól függ,hogy milyen hosszú legyen,majd aki fűzi megmondja.Majd esetleg figyelj a dizájnra,mert van fekete anodizált és fényes küllő,kérj amilyen tetszik.A felniszalaghoz nem értek annyira,nem tudom lehet-e szélesebb is,vagy az jó,valaki majd itt megmondja.Ez tárcsafékes felni,tehát nincs felniféknek való fékező felülete,de azt gondolom láttad.

    6030D...te kis bringás Petőfi,nem akarsz ágyban halni meg párnák közt?! Na várj csak,beszéljek a zasszonnyal terveidről,kapsz te fán halált ne félj! ;] Amúgy tanúsítom akár előtte is,hogy a gerincbántalmaknak jót tesz a kerékpár,legalábbis az ilyen beállótású,ahol a ~30/70% tehermegosztással és ki-ki állásokkal kvázi 4kézláb nyomulsz.

    Runner...az én esésem is tiszta röhej volt,de erről beszéltek profik is,hogy ha necces a helyzez és nem fészíted túl képességeid határát a veszélyérzet miatti adrenalin gyorssá,éberré,agilissé tesz és általában megúszod,gyakran egy banális figyelmetlenség az ami szokott bajt okozni.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák