Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Hej, de hamar elment ez a lánc, most csekkoltam csak kíváncsiságból és már lazán beesik a 0.75be, hüledeztem hogy alig mentem vele egy keveset, de utána nézve kiderült hogy 2300km került bele szeptember óta, nem tudom hogy ennél többet kellett volna-e bírjon, de utolsó 2-300km havas trutymóban jött össze, az biztos nem volt túl jó neki.

    Tehát ez a 2. lánc volt. A hátsó soron már látszanak kis elnyalások de nem olyan randa, első tányérokat nem látom (mert kva dzsuvás jelenleg). Erre még felmegy egy új lánc, és köv 2000 után cserés a hátsó sorral együtt?

    Eddig minden szezon végén eladtam az aktuális bringámat, és márciusban új vassal kezdtem, szóval ez a láncos mit mikor mivel együtt és miért dolog szerencsémre kimaradt. Az idei az első alkalom 2014 óta hogy elégedett vagyok a bergával, és lehet hogy idén 1 drótszamarat sem veszek :Y de hát még csak január van, szóval ilyesmit nem szabad kijelenteni, főleg annak tudatában hogy aki 13kg fölötti géppel jár xc-zni az azt sem tudja mit csinál :DD

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák