Hirdetés

  • Mégse száll ki a Meizu?

    ma Egyelőre nem úgy tűnik, mintha ne maradt volna azért valamicske erőforrás az AI mellett a mobilokra is; újabb Meizu készülék tűnt fel.

  • Lenovo Essential Wireless Combo

    lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • deny330

    aktív tag

    válasz Runner_fxr #126014 üzenetére

    Ezt a kormányszár témát ismerem. :K A váz görbeségre csak annyit, hogy szerintem nulla kezezés közben gyorsan feltűnne. Bár én ferde / görbe vázzal még eddig nem találkoztam, legalábbis olyannal biztos nem, amin ültem is.

    A mondrakerek ilyen fajta méretezése igaz a korábbi vázaikra is? Vagy van egy év, amitől számítva jellemző ez? Más gyártó is használ ilyesmi fajta "túlméretezést" amúgy, vagy erről nem tudsz? (Bár a váz geometria adataiból gondolom lehet számolgatni azért.) Ha haver bringát akarna vásárolni, azért jó ha ezt egyikünk tudja.

    Nem tudom mitől számít feltétlen prémiumnak egy 29er váz, ha jól rémlik én egy ilyen Scottot próbáltam ki: link Én igazából erre se mondanám azt, hogy szar / rossz lenne.

    (#126016) Hasaggymeg: Ez is hasonló. Még tavaly tavasszal egy cipőkanalamba került az, hogy belsőt mertem cserélni az első kerékben. Azóta nem nyúltam hozzá. Megjegyzem, nem is akarok.. :D

Új hozzászólás Aktív témák