Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eddie1978

senior tag

válasz IMIIKE1998 #110909 üzenetére

A kategóriák közötti különbségekben igazad van. Ez evidens.

Őszintén? Picit sok volt az a csapongás amit végigvittél a segítő tanácsok ellenére.
    Már írtam, hogy kb 3 év alatt izzadtam ki, a CX témát. Elvoltam magamban. Figyeltem mik vannak, mi változik. Elmentem test mérésre, ami alapján kaptam méretezési ajánlást. Megcsináltam a házi feladatot.
    Addig használtam ami van. Volt hogy csak a SS gép maradt 23mm széles gumival. Pont az a periódus volt, amikor kijöttem a mélypontról és kezdtem újraépíteni magam. Mentem vele aszfalton, réten, mentem vele köves úton. Na oda nem való, mert megette a gumi oldalfalát néhány száz km alatt az út. De ott volt és megadta a lehetőséget arra, hogy újra visszatérjek. Egy 1992-es vázra épített SS gép. Filléres cuccokkal. Akkor az volt a legjobb bringa amim csak lehetett. Imádom. Most is megvan és meg is tartom örökké.

Ezért írtam, nyomasd amid van. Kérj kölcsön, menj el tesztnapokra ha teheted. A valós tapasztalat a legjobb.
    Például kollégámmal kíváncsiak voltunk a pedelec-re. Béreltünk két gépet, majd megtekertük vele a Velencei-hegységben a Velence MTB Maraton útvonalat. Innentől van annyi minimális tapasztalat, hogy el tudom helyezni a tréképen a pedelec kategóriát és nem a vakvilágba vagdalkozok a nem létező tapasztalat alapján. Pedelec egy rohadt jó dolog. Runner már leírta elégszer.

Illeszkedj be. Ez egy jó fórum. Nem egy szűk kör játszótere mint sok helyen máshol. Elférünk. Mindenki kap segítséget aki idejön. Viszont ha sok a zaj, az nem jó. Te is csináld meg a házit!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák