Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz StLui #108318 üzenetére

    Hát ezt neked kell eldönteni, ebben más tanácsot nem tud adni.
    Annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy a cinkelés általában csak a fórumokon megy, látatlanba, tudatlanul. Nem ezt kell alapul venni. Engem még a büdös életben nem ért atrocitás, bármi megszólás emiatt, pedig most sem volt más rajtam kívül pedelec-el, és több mint 20-an mentünk. Páran érdeklődtek a technika felől, kérdeztek egy két hülyeséget az igaz, de már megszoktam. :) Általában mindig az van, hogy azt feltételezik, a súlya miatt nehezen kezelhető, ezért nem jó, hiába megy gyorsan fölfelé. Aztán meglepődés van, amikor lefelé megyünk, és a leggyorsabb pár bringással várunk a lejtők alján perceket a többiekre, akár 5-10-et is mire mindenki beér. :)
    Hamar rá fogsz jönni, hogy egyáltalán nem arról szól az e-mtb, hogy hamar ellőd a puskaport. Ha edzett a társaság, normális szintet is mentek (1000m vagy felette) nem igazán leszel gyorsabb az e-mtb-vel, csak nem fogsz lemaradni. Jó persze, ha nagyon akarod lenyomhatsz fölfelé mindenkit, de én erre pl késztetést soha nem éreztem, középmezőnyben megyek nyugisan. Inkább lefelé szeretek előre menni, hogy ne tartson fel senki, erre jobban figyelek. :)

    Nekem meg az piszkálja a fantáziám egyébként, hogy visszaülök normál hajtásra, mielőtt a moterrát vettem, majdnem elhoztam egy plus-os Scott-ot, de elvitték az orrom elől. Aztán szembe jött ez és megtetszett. Ha nyitott vagy mindkét kategória felé, akkor azt vedd meg ami először szembejön, jó áron van, jó bringa és nagyon tetszik. Ha most pl, M-es méretben felkerülne az apróra egy plus-os Santa Cruz Nomad carbon, Evil Wreckoning, Yeti SB6, Pivot Firebird/Mach 6, Intense Tracer stb. különlegesség, egészen biztosan megpróbálnék rá megalkudni, akár csere, beszámítás, vagy valami ilyesmi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák