Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Runner_fxr #106536 üzenetére

    Nekem minden ismerősöm jóval gyengébb edzettségi szinten van, fele annyit sem tekernek szóval ez nem meglepő, tavaly mikor sikerült párat elcsalni egy komolyabb túrára, nagyon nem csípték az elején a hosszú fárasztó emelkedőt.
    De mivel anélkül nincs leejtőzés, nálam minden túrán alap : )) Én azt csináltam hogy 10-20 perc után mikor bemelegedtem, nekifeszültem, és jóval nagyobb tempóban felmentem 1-2 km-re, majd vissza, majd megint fel. Mire felértünk szinte egyformán elfáradtunk : ))))

    A másik meg mikor 15 percenként meg akar valaki állni felajánlom a merev bringámat a FS helyett, és úgy még egész sokat tudnak jönni. Az a Trek G2 geometria nem csak PR, úgy lehet vele mászni mintha arra találták volna ki : ))

    Lefelé meg ha nem első vagyok, én simán megállok, hogy ne zavarjanak, és saját tempóban ereszkedhessek. Viszont ha jobb van előttem akkor próbálom tartani a tempót mert rengeteget lehet tanulni tőle, főleg akkor mikor azt hiszed már profin ismersz 1 ösvényt...

    Amiket leírtam mondjuk a tavalyi formámra vonatkoznak, a téli nagyobb kihagyás miatt most ismét papírkutya szintről kell kezdenem a felzárkózást : )))

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák