Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    Összegzés a tesztnapról. Először voltam és tetszett.Nálam egyértelműen kompenzálta ezt a Bp.Expó-Kerékpáros Kereskedelmi Szövetség vita generálta vérszegény kerékpár kiállításokat.Azt kell mondjam,hogy szinte több tesztelhető kerékpár volt itt mint amennyi megnézhető volt a kiállításon! :U Hat kerékpárt próbáltam,melyből kettőt ugyanannál a forgalmazónál,és azt mondhatom jó volt a szervezés.Kisebb technikai malőrök,mint láncszakadás,beállítási gondok stb.voltak,de ezektől eltekintve jónak találtam a szervezés színvonalát.A terepező kör is jó volt,tényleg faxán kitalálták mert nyomvályús emelkedőt,murvás egyenest és egyösvényes,technikásnak mondható ereszkedőt is magába foglalt,sőt a végén volt egy kis homokos rész is ahol érezni lehetett a pluszos kerekek/gumik előnyét.Az országúti pályát nem láttam,túl sok kipróbálható terepkerékpár volt ahhoz,hogy országútival (vagy éppen pedelec-el kíváncsiskodjak).Tetszett,hogy volt forgalmazó (Pl.Trek,Kelly'svagy éppen Romet) ahol nem vezették a kört és mehettél ahogy tetszett az adott fél óra,40 percben.Megálltam,állítottam a nyergen,vagy éppen a visszaút csillapításon,letértem picit a pályáról neki egy 30% emelkedőnek,stb.(Hallom volt DH pálya is,azt én nem láttam. :F )
    Amit hátrányként említenék az a megközelíthetőség,a táplálkozási lehetőség és vízcsapok hiánya (az volt a legnagyobb hátrány,hisz ha a kávét leszámítjuk,jóformán egyetlen helyen lehetett ételt vásárolni,hamburgeren kívűl szinte semmit nem vásárolhattál,végén pedig sem alkoholmentes sör,sem üdítő nem volt behűtve stb.) és egyes forgalmazók kerékpárméret hiányosságai.Pl. a Kelly's,vagy Treknek nem volt 19-19,5-nél nagyobb merev-farúja,a Speci meg M-esnél kisebbet nem hozott. :( Úgy éreztem még legalább egy második nap kellett volna,hogy minden számomra érdekesre felüljek,mert bár du.4-ig előre betábláztam magam,így sem sikerült eljutni csak egy bámészkodás erejéig a Rose,Cube,Focus,Gepida,KTM,Merida,CTM,Haibike vagy Stevens sátraihoz.Ezeknél nem lehetett előre foglalni,de némelyiknél biztosan lettek volna tesztelhető L-es merev-farúak.Vége.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák