Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz rétisün #7403 üzenetére

    de van....őszintén szólva, túl nagy különbséget nem vettem észre scandium/alu/karbon között.
    Van, de annyira nem jelentős, szerintem túlértékelt. Nekem a 93 km alatt 6-7 km volt, ahol éreztem, mert olyan volt a talaj és a tempó, hogy észre lehetett venni. Pontosítva nem azt vettem észre, hogy hej, de jól működik, hanem azon csodálkoztam, hogy ott hogyan tudok olyan tempót menni anélkül, hogy azt érezném, a határon vagyok :) A karbon nyeregcső mintha a sűrű, de kicsi amplitúdójú ütések esetén működne nagyon jól, mint macskakő és fűcsomók, a ritkább és nagyobb erejű ütések esetén nem sokat ér (cáfoljon meg valaki, akinek több tapasztalata van, ha hülyeséget beszélek :F ). Aztán persze volt olyan szakasz is, ahol Ariadne simán a nyeregben ülve gurult, nekem pedig kiállva még a nem létező fogtömést is ki akarta rázni :)

    Hazaérkezés után ráraktam a vízmértéket a nyeregre, és egyetlen fokot sem billent hátra (a nyeregcső rögzítési mechanikájával mondjuk nehéz is lett volna), örülök, hogy megszabadultam a billegős Ritchey borzalomtól. Ami mellesleg eladó tollat növeszteni szándékozó vevőjelölteknek :DDD

    Tamoo: nekem a szintén 178 cm-hez 17"-es Kona Kula, hogy szegény dudi6-ot elbizonytalanítsuk :DDD

    Teasüti: a botcsinálta tolvajok ellen már az is segíthet, ha nem az első, gyorszáras keréknél kötöd ki a bringát :)) Létezik olyan gyorszár, amit csak célszerszámmal lehet nyitni, nem kell saját kezűleg gányolni, csak nem emlékszem, ki gyárt ilyet.

    (#7408) Teasüti: a nyeregcsőre vonatkozott a gondolatmenet. Döngölt földön, ahol 5-10 cm mély és 20-30 cm széles kis kráterek vannak, ott az én hardtail bringám elvérzik, ugrál elöl és hátul is.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák