Hirdetés

Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    Ma elmentem túrázni, 57 km-t tekertem kb 4:30 alatt (pihenőkkel persze). Sajna nincs róla tracklogom, sztem nem bírna ki ennyit a telefonom aktív GPS-el, meg nem tudom hova rakni, h jó legyen a vétel (kormányra rögzíthető tartó kéne - így lehetne km óraként is használni -, csak beszerezhetetlen).
    Pécs belváros -> Postavölgy -> Uránváros -> Égervölgy (bicikli út) -> Orfűi tó körül körbe -> Remeterét (be az erdőbe) -> Állatkert -> Mecsek kapu -> Tettye -> Marx út -> belvárosban haza.
    Ez jónak számít fully MTB-n? :)

    800 Ft-ot költöttem. :DDD
    Sió meggy, 3 sportszelet (nem nyertem :O ), és egy jégkrém. :))
    Kétszer elvert a nyári zápor.

    Jelentem, az összes eddigi edzettségem és a sportos előéletem kevés volt az orfűi bicikliút megmászásához egy seggel. :C Le kellett szállnom egy-két rövid szakaszon.

    Amúgy 10% emelkedőnél visszafele (aki ismeri) mikor én a rettenetesben tekertem mint egy hörcsög, akkor egy outis nagyobb áttételben csak úgy lazán izzadság és mindeféle erőlködés nélkül kényelmesen elmegy mellettem. :Y
    Ezt így hogy? Kétlem, h olyan nagyon edzettebb lenne, mint én. A combja egyáltalán nem volt vastagabb, mint az enyém. Ennyit számítana egy MTB kontra outi??
    A fizika rá ugyanúgy hat elvileg. :P Erőlködés nélkül kisebb pedálfordulattal... :F

    szerk: lehet spd-vel volt, azt nem figyeltem. ;]

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák