Hirdetés

Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz ludsimon #20791 üzenetére

    Grat hozzá, szép lett :C
    Beidegződéssel én is majdnem megjártam, mikor először mentem koskormánnyal... ugyebár nálam plusz nehezítésként ott volt a kormányszáras váltó. Épp azzal küzködtem, mert valamiért nem akart menni (egy beállítás kell nekik), közben előttem (de tisztes távolságban) haladt két biciklis... lelassítottam a tempójukra, aztán nekiálltam váltót próbálgatni... aztán közben lelassíthattak, és mire előrenéztem, már elég közel voltak... na ekkor gyorsan fékeztem... vagyis akartam, mert a fékek nagyon nem ott voltak, ahol kerestem őket. Hálsiten azért nem mentem nekik mielőtt sikerült volna megtalálni a féket :B

    hoffman_:
    Egy jelentkező már van :)
    vázméret: nekem 178 cm-el az 57-es országuti váz egy leheletnyit nagy, átlépési magasságot nézve 1-2 cm-el lehetne alacsonyabb, de rajta ülve nem érzem, hogy túl nagy lenne. Szóval szerintem az 58-as jobb lesz neked.

    csabi94:
    15-20k-ért már egész használható, ehhez hasonló típusú bicikliket lehet kapni. Szerintem erre minimum annyit rá kéne költeni, de én félek attól, hogy a váz is használhatatlan állapotban van. Mert ahogy nézem ezen kb. mindent cserélni kéne (na jó, kivéve a km órát, az üt :D)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák