Hirdetés

Aktív témák

  • rétisün

    veterán

    válasz belaazallat #18430 üzenetére

    a szervezett tútacsoporthoz: az egyik, fentebb említett hülye p***a éppen egy ilyesmi csoportban tekert. persze egy fickó mellett, szépen kettesben, nehogy más is elférjen. rájukcsöngetek, ahogy kell, a többiek, akik hallották és útban voltak, szépen elengedtek, ez a nő meg persze szépen beszélget tovább. rászólnak a társai(!), hogy menjen már félre valamerre, visszakérdez: miért?
    közben utolérem, észreveszi, mi a szitu, rámköszön :Y és csak ekkor fogja fel a marhája, hogy én el szeretnék menni mellettük. ekkor már végre letakarodik az útból.

    (#18450) szki: kösz! :R de ahogy nézem, te vasárnap(?) egy nap alatt többet mész, mint a legtöbbünk a hosszú hétvégén összesen :Y
    jó lenne megoldani az autót, eljutni végre velencére.

    (#18456) ludsimon: mert ha már egyszer van egy közúti forgalomtól teljesen elzárt, ~12 km hosszú, (most még) jó minőségű kerékpárút, nem lavírozok az autók között, legalábbis ezen a részen.
    sajnos, most hogy kijön a jó idő, pár hétig mindenki biciklizni akar, de szerencsére hamar elmúlik a lelkesedés, és nem nagyon botlunk ilyen böszmékbe.... :D

    [ Szerkesztve ]

    war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

Aktív témák