Hirdetés

Aktív témák

• hakos1987

őstag

helo!

valaki segítsen légyszi az alábbi dilemmámba:

megrendeltem a cuccaim bringabutikban, de arra nem gondoltam, hogy fogom leszedni:)
    Szóval: gyári alkatrészek (gepida alboin crs 300 2008-as), a fogaskoszorút, hajtóművet cserélem. négyszögtengelyeshez van leszedőm, de az újat nem tudom milyen szerszámmal lehet felszerelni.
    az új hajtómű: [link]
    ilyen szerszámra gondoltam hozzá (ránézésre:F ): [link]
    szóval az volna a kérdésem, hogy ez a szerszám való hozzá? Ha nem, esetleg tudnátok segíteni, milyen kell?

Másik ami csere lesz, az a fogaskoszorú... szóval a gyárit szedném le és ez lenne az új: [link]
    a gyári leszedéséhez és ennek a felhelyezéséhez nem tudom milyen szerszám kell. Erre gondoltam, de nem vagyok benne biztos: [link]
    Azon gondolkoztam, hogy esetleg ez is kell-e hozzá, azaz mindkét cucc: [link]

Vagy egyszerűbb lenne, ha szervizbe odavinném a cuccokat, és úgy cseréltetném le?! Gondolom olcsóbban jönnék ki, de később kellhet még szerszám, ki tudja, no meg ha szervibe beviszem 1-2 napig nem lesz bringám:F
    bringabutik meg 19-ig zárva, addig még hozzá tudok dobni a rendelésemhez.. csak kéne akkor már láncbontó is:F nem lesz olcsó:(

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)

Aktív témák