Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- iPhone topik
- Elérhető Európában az Oppo Pad 3 és Oppo Find X8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
fidig
tag
Vki járt már a Pilisszentlélek-Pilismarót közötti részen bringával? Erdészeti úton v túrista ösvényen?
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
Tamoo
MODERÁTOR
Nyeregcsövet be szokás kicsit zsírozni ugye? vagy rosszul tettem?
-
Tamoo
MODERÁTOR
oké, köszi mindenkinek. Szorításnál próbáltam megtalálni az arany középutat, de muszáj erősen mert becsúszik.
-
fidig
tag
Egész jó dologra bukkantam. Nem tudom ki mennyire van tisztában az erdei tekerések szabályaival, hol lehet, hol nem, stb. Pilis- és Visegrádi-hegységhez találtam a parkerdő honlapján az alábbiakat
-
Meme
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
Ma megyek menni megvenni a bicót, Memétől. Kipróbáltam. (Hai Rise Bike)
Kicsit alacsonynak/elől érzem az elejét. Ugye ebben olyan stucni van, ami szinte párhuzamos a vázzal. Nekm ez előtt, egy jóval emeltebb, kb. 30 fokos emelkedésű "stucnim" volt. Kicsit fura, hogy ennyire be kell görnyedni.
Szerintetek ez mennyire fontos? Mi a jó?A másik, hogy teleszkóp is lötyögött egy kicsit, azt lehet valahogy orvosolni? Valaminek a cseréjével.
Nem rég, egy ugyanilyen 1 éves teleszkóp volt a kezem között és az semmit sem mozgott.
Igazából ez nem zavaró, a mostani RST capa T6 is lötyög mint a sz@r, sokkal jobban, de arra lennék kíváncsi, hogy ennek mi a hátulütője?
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #33093 üzenetére
Na most akkor ki hol merre? Én lelkileg készülök, de mi tagadás, idén kissé nehéz elhatároznom, hogy tényleg el is induljak... Most ebédeltem, szóval ha legalább két óra eltelik az indulásig, mehetünk. Persze egy kiindulásból többfelé, az erőnléteket megnézve.
Nekem a tervem az, amit írtam valahol korábban: fogassal Janihegyre (aki bírja, tekerhet is...), le a sárga terepesen, Szépjuhásznénál egy kör a Hárs-hegyen, vagy több is (itt fel lehet mászni erőseknek a kilátóba is), aztán sárgán le Hűvösvölgybe, és le a gyermekvasút felé egészen a Szilágyi Erzsébet fasorig. Mutatni tudok nehezebbet is, mert ez tényleg pite így.
mod: Ja és dqdb-vel beszéltük, hogy megyünk most, remélem ő is jelentkezik, hogy megvan.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
KaraDani
addikt
válasz Ariadne #33118 üzenetére
Én 6 előtt nem tudok indulni De ettől függetlenül az csordaszellemre szavaznék, jó lenne együtt menni többen. Azt megcsinálhatjuk, hogy erősebbje janihegyre, gyengébbje fogas, onnan meg tovább együtt pl, nem? Amúgy meg cserélj gépet DH-ra, mert ahogy nézem felfelé nem sokat fogsz így menni
-
-
Ariadne
őstag
Ööö, mi tagadás, most már elég kevéssé érzem magam járatosnak, legalább egy éve nem voltam a Pap-rétnél messzebb, sőt talán több. De megkérdezem.
KaraDani: Naná, ez volt a cél. Most mér' há' nem jó déházni ez az én gépem? Hát összteleszkópos, nem elég az?
Simán tudok olyat mondani, amivel ti is kihajthatjátok magatokat, meg elmentek még nagyobb körre. Janihegyről is lehet a piroson is lezúzni, ahol a DH-sok szoktak... Csak a lépcsőkkel kell vigyázni.
Egyrészt Budakeszin és utána a mellette lévő földúton (majd elregélem élőben, hogy találjátok meg) van a lehetőségekhez képest terepes út is felfelé, aztán felmásztok a sárgán, és együtt lemegyünk, illetve aki durvulni akar, az megy a piroson le.Amíg én egy Hárs-hegy kört végigszenvedek, addig ti a körön túl még fel is tudtok menni a kilátóba szerintem, a kicsibe meg a nagyba. Aztán a sárgán lezúzni az mindenkinek jó, a Stop Shopnál át a gyermekvasút állomásra, és le Hűvösvölgybe. Nektek meg még kitalálunk közben valami durvábbat, főleg ha megtalálom a térképet...[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
-
ludsimon
veterán
Jelentem én 1 óra múlva szalon képes vagyok, még lezuhanyzom.
Elmaradt az utolsó óra.Jaj de jó! Ariadne is jön!
Végre nincs semmi kifogás.Én igazodok a többiekhez, KaraDani 6-kor végez, Ariadne-t nem tudom.
Amargo, Te nem jössz?
Egy helyet, időpontot akkor megbeszélünk?
Meg persze akkor össze kéne egyeztetni a dolgokat, hogy akkor lehet számítani terepre, vagy sem.
Mert ha aszfaltoztozunk, akkor egyértelmű, hogy Scottal megyek, ha gyenge terep, akkor slick és Neuzer, de ha valami nagyon durva terepet néztetek ki akkor külsőt cserélek?
Nos?
Igényeket most kérem szépen.
aszfalt, laza terep, terep (de azért ésszel, mert én full merevvel vagyok. )+1 a laza terep, a többiek szemszögét is beleszámítva.
Amúgy aszfaltra szavaznék.undefined
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #33130 üzenetére
És KaraDani is össztelós "DH" bringával jön akármerre megyünk, most a Cross kicsit mellőzve lesz
ludsimon: nem merevebb az a bringád terepre, mint az én crossom ( a rajta levő első teló szart se ér), budai hegységben elég sok helyen el tudsz vele boldogulni szerintem.
-
fidig
tag
válasz venember83 #33132 üzenetére
Tuti nem, sztem 1 méternél távolabb még álmában sem helyezkedne el tőle de lehet sokat mondtam
-
ludsimon
veterán
válasz venember83 #33130 üzenetére
Ezt olvastam, és kezdtem is megijedni, azért írtam be.
Nem kinyírni megyek én a Neuzert, egy Csóványos félét kibír.
De ha ilyen 'elvetemült' terepen akarnak lemenni, akkor felejtős.
Nekem ha fullym lenne, még azzal se kockáztatnék, főleg a bringát sajnálnám...
Nem kedvelem a DH-zást, mint magát 'sportot'.
Ott már nem csak a bicikli van kitéve veszélynek, hanem az is aki a nyeregben ül.undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz venember83 #33132 üzenetére
Különben meg diszkrimináció, hogy engem mindig kihagytok.
Helikopter? Teleport?tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ludsimon
veterán
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #33134 üzenetére
Csak vicc volt, pláne én meg a DH, még nem tudod, mennyire félős vagyok... Nagyon nyúl, sajnos mostanság külön rossz a helyzet, de ha sokat megyek, megint jó lesz. És kb. minden helyen lehet aszfalton kerülni, ha nagyon rossz lenne, de szerintem simán kibírja a Neuzer.
És most felkenem az újonnan lőtt Rohloff láncolajat a bicóra, mert megérdemli.
Találkozó hol mikor? Hozét viszek. Ligetben találkozhatnánk esetleg. Ó, elfelejtettem, hogy Margit-híd felejtős, akkor viszont Árpád-híd marad, arrafelé kellene menni talán.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Ariadne #33139 üzenetére
Rendben, kezdtem lemondani a mai napról, de ismét megjött a kedvem.
Mondjuk KaraDani-nak is jó, Neked is, nekem is, és szerintem dqdb-nek is, akkor legyen fél 7, a Róna, Mogyoródi út sarka, ahol a bringaút megy, az MINDENKINEK jó?
A további útvonalat azt inkább ne rám bízzátok, mert arrafelé még sosem voltam.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #33141 üzenetére
Bosnyák inkább? Nem azért, mert nekem közel, csak úgyis az Árpád-híd felé érdemes menni. Fél 7 jó, de akkor lámpa kell mindenkinek, felőlem lehet korábban is bármikor.
-
ludsimon
veterán
-
dqdb
nagyúr
válasz Ariadne #33142 üzenetére
Szerintem is inkább Bosnyák, az időpontot találjátok ki ti. Lámpa természetesen lesz nálam, de az elsővel nem sok mindent fogok látni sajnos Cserébe a hátsóval retinát tudok lyukasztani
ludsimon: piac bejárata előtt? Olyankor ott már üres a terület, gyalogos is alig jár.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #33143 üzenetére
Piac bejárata előtt mondjuk, mert aztán esetleg továbbmegyünk a Lőcsein az Árpád-híd felé. dqdb meg tud csatlakozni egy sarokkal arrább, hogy ne kelljen visszafele jönnie.
Egy erősebb Cateye első lámpát tudok vinni, azt oda tudom adni kölcsön, akinek van hozzá konzolja.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #33146 üzenetére
Az már Csömöri út De a Lőcseiről is van bejárat, a kettő között 15 méter távolság van csak.
Ariadne: nekem HL-EL135 van az ahhoz tartozó konzollal együtt. Ha nem túl nehéz az a lámpa, akkor megköszönném, bár Hozéval és a Fenixszel bevilágított terepen utánatok tekerve elképzelhető, hogy simán elég lesz ez is.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
KaraDani
addikt
Majd csörgök Ariadnenak hogy várjatok e vagy sem. Per pill nem biztos hogy szabadulok egy órán belül. Fel kéne mondanom a p****ba
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Oké, akkor fél 7, Bosnyák tér, piac bejárata előtt.
Én ott leszek.undefined
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #33149 üzenetére
Ja és most látom a kérdésedet, hogy slick elég-e, egyértelműen nem, csak szólok, ha az eddigiből nem lett volna egyértelmű. Lehet aszfalton menni a terep helyett majdnem mindenhol, de egy land cruiser pl. már egész jó lenne, akkor tudsz jönni terepen.
mod: És fogasra bérlet jó, bicónak meg kell egy jegyet lyukasztani elvileg.
dqdb: A Cateye-ban nincs elem sajnos, és nem is találok most itthon, szóval 4 db ceruzaelem is kellene ahhoz, hogy használni tudd. A konzol szerintem jó lesz, remélem.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 (product) RED 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Withings Scanwatch 2 38mm
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - RTX 3060 Ti GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest