Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Azért engedjétek meg, hogy leboruljak mindannyiótok előtt, akik ebben a hóban-jégben elindultatok bringával, ez már tényleg igazi jó megszállottság.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Meme
aktív tag
általános kérdés mindenkihez!
szines bowdenház és hidraulikakábel márkákat és velük foglalkozó webshopokat keresek.
(nokon nem játszik)
jaqwire,goodridge megvan, a többiek érdekelnének.akár ide, akár privibe is jöhet ha tud valaki valamit.
nagyonszépenköszönöm
[ Szerkesztve ]
Szevasztok bogyókák!
-
-
-
szatocs
őstag
válasz Ariadne #27802 üzenetére
Én ebben az időben kényszernek hívom, igaz csak 5km oda-vissza út egyben, Kelly's Cobra 2.0 szinte 0 profilú gumival. Akik meg "kedvtelésből" ültek bringára, azok tényleg megszállottak!
Ahol latyak van, ott kegyetlenül fel tud ülni a bicó ám, de a nyomvályús havas út se kutya.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
Noddy
senior tag
Egy kérdés: kormány markolatot, hogy lehet feltenni?
Ma reggel indultam munkába és kérdezték tőlem, de nem tudtam választ adni, azt hittem simán fel lehet tenni és kész, nincs trükkje. De a lány azt mondta, hogy nem tudja mégsem feltenni. Nem maradt sok idő a diskurzusra, mert mindketten siettünk, de gondoltam itt rákérdezek.Tényleg ennyire nehéz feltenni egy markolatot?
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
tr00p3r
addikt
szia,
én úgy szoktam, hogy befújom vagy dezodorral vagy hajlakkal a markolat belsejét és amíg a nedves film ott van, felhúzom a kormányra. A levétel is hasonlóan történik, csak akkor óvatosan alányúlok egy lapos fejű csavarhúzóval, befújok és csavarva lehúzom.
a táskákra visszatérve: mindkettő alapjában bizonyos szintig vízálló vagy taszító. mindkettő aljában található egy vízálló esőhuzat amit a táskára tudsz felhúzni. ez persze jobban véd, mint a táska maga. ezt nem árt azért néha újra impregnálni. nekem mindkét táskából van és mindkettővel, illetve a márkával meg vagyok elégedve. csak ajánlani tudom. megtalálod őket a Tengerszem illetve Overland boltokban.
[ Szerkesztve ]
-
Noddy
senior tag
válasz tr00p3r #27812 üzenetére
Köszi szépen!
Szerencsére Szegeden van Overland bolt, ott vettem a Gore-Tex-es cipőmet is és egyszerűen fantasztikus. Sajnos ilyen dzsekit nem tudok venni mert több mint 90 ezer Ft. De cipőből simán megérte.
Jó tudni hogy ilyen a hátizsák.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Ariadne
őstag
Ilyenkor el szoktak kezdeni akciózni, most épp kabátokat is, ahogy láttam. (Épp tervezek végre egy igazán meleg kabátot beszerezni, és az előbb néztem a honlapjukat.) A szegedi üzletet nagyon szerettem, és a bpiekkel is csak pozitív tapasztalat van, a garanciális ügyintézésük teljesen korrekt mind2 helyen.
Tengerszemet nem ismerem, de a honlapjukon lévő garanciális feltételektől a (nem létező ) szőr is felállt a hátamon, remélem nem ezt alkalmazzák...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
dqdb
nagyúr
Én 1,5 éve egy Trespass Barola télikabátot vettem egy hegymászóboltban. Szél- és vízálló, ezt tapasztalatból mondom. Van benne kiszedhető polarbélés, azt sohasem kellett még használni, pedig sok mínuszban is tekertem már benne Tavaly egész télen ebben bringáztam, idén vagy ebben, vagy egy alap Hervis softshellben. Nem kimondottan bringás fazon (azaz kicsit hosszabb), cserébe nagy hidegben jól jön vese- és medencetájékon a szélvédett szigetelés.
Ha beruházol ilyen kabátra, akkor vegyél hozzávaló tisztítószert is, mert normál öblítővel nem szabad mosni a windstopper anyagokat.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Tamoo
MODERÁTOR
Engem meg az érdekelne van-e vkinek tapasztalata speckó indie xc és rival nyergekkel...?
(Mindig csak a vásárlás ) -
Ariadne
őstag
Jelentkezem, Rival tulajdonos vagyok, és teljesen elégedett. Fiú ismerős is van, aki ilyet használ, szóval nem azon múlik. Azt mondják egyébként, hogy hátránya, hogy nehéz ez a nyereg, ezt mondjuk nem néztem.
Barátom az Avatar Gel-re esküszik, de az elég drága, főleg alig használtan érdemes venni."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Ariadne #27819 üzenetére
avatar már drága... rival még talán belefér. Szerintem egyáltalán nem nehéz (143mm = 290g), bár engem aztán nem izgat, ha fél kiló alatt van
Az lenne a jó, ha vkinek lenne összehasonlítási alapja az indie-vel...bár olyan valszeg úgysem lesz
Most wtb rocket-em van, de 30-40km után nagyon nyomSzerk: használtban találtam egyet, de nem annyira bizalomgerjesztő a képen...
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Ez eléggé másképp néz ki, az enyém ilyen, annyi különbséggel, hogy teljesen fekete, mert OEM, a bicóval járt. A széles változattal vigyázni kell, úgy tudom, tényleg széles. Hallottam ilyen hmm nyeregméret mérő cuccról, egyes bicóüzletekben elérhető, ha jól tudom, és rá kell ülni. Mókás lehet...
Avatart néha ki lehet fogni alig használtan.[ Szerkesztve ]
-
Meme
aktív tag
Úgy néz ki rendelni fogok egy adag motyót a Jensonusa.com -ról.
Érdemes átnézni a Hot Deals listát, elég sok cuccuk van igen jó áron, de nem minden éri meg.
Szállítás miatt 250-260 átváltással számoljatok.[ Szerkesztve ]
Szevasztok bogyókák!
-
Meme
aktív tag
válasz KaraDani #27823 üzenetére
A Biker 2010-ben forgalmazza a Blackburn-t. Nem fogják eröltetni a görgőiket a Minoura miatt. De az mond valamit roluk, hogy a legolcsobb Blackburn görgö 36k.
Amit én olvasgattam roluk, nem lehetnek olyan rosszak.
Mivel én nem használok görgőt, nem tudok érdemben nyilatkozniSzevasztok bogyókák!
-
Manitou
veterán
Elég változatos a színe, fényviszonyoktól függően mindig kicsit másként néz ki.
Markolat téma: én vízzel szoktam feltenni és levenni is a markolatot, csavarhúzóval aláfeszítek kicsit, víz bele és már jön is le , felrakás ugyanez csak visszafele.
Más:
Asztriában járt már valaki túrázni? Merre fele érdemes menni? Egy haverommal úgy tervezzük nyáron kéne oda egy párnapos( mondjuk 5 szabit kivennék + hétvége ) kiuccanást csinálni. Valahol megszállnánk, nap közben meg felfedeznénk a környék hegyeit[ Szerkesztve ]
-
Ipse89
tag
Hétvégén megkapta a kicsikém a téli karbantartást Az első hátsó kerékagyak újra zsírozása, első kerék centírozás, razsni újrazsírozása ( a régi elfáradt, és teljesen összeált az egész, pont a generál előtti nap este ) véltók, fékek beállítás... + lánc olajozás és pumpulás Újra fénykorát éli, jobban is gurul érezhetően
szerk: A kitámasztót már levettem
[ Szerkesztve ]
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
Ipse89
tag
válasz Manitou #27825 üzenetére
Szia!
5 éven keresztül túráztam nyaranta Ausztriában Milyen konkrét elképzelésetek van?
Kempingben, vagy hotelban szeretnétek aludni, csillagtúrát( aznap vissza a kiindulási ponthoz ) vagy sima vándorló túrát szeretnétek?Ausztria nagyon jó imádtam, volt hogy 1 hét alatt 800 km-et mentem faterommal, akkor voltam 15 éves
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz Ipse89 #27829 üzenetére
Annyi elképzelés van, hogy valami szép helyre kéne menni, főleg terepen szeretnénk menni de aszfalt is jöhet.
Találtam egy oldalt:
[link]Kiindulásnak nem rossz tájékozódás szempontjából.
venember83
Még semmi nincs kőbe vésve, egyelőre csak felmerült mint ötlet, szóval még csak 2-en vagyunk akik mennénk, így hely is van. De ez még nagyon lufi ez a dolog.[ Szerkesztve ]
-
tekeyagd
aktív tag
-
Thulcandra
senior tag
válasz Manitou #27825 üzenetére
Ausztriába én is készülök, nagyon jól kiépített kerékpárút hálózat van, aszfaltos és föld/kavicsos út is a hegyekben. Nagyon sok a kemping, olcsó sátrazási lehetőség, van ahol még faházak is bérelhetők nagyon olcsón.
Nehéz dönteni merre menjen az ember, hisz nagyon sok csodálatos hely van, mindenesetre az én első utam első 2 napját és 2 éjszakai kempinghelyét már kiszemeltem, most még nézelődöm merre tovább.
Az egész utat kerékpáron tervezem, mondjuk nekem egyszerű dolgom van, mivel közel lakom a határhoz, és 2 órán belül kint vagyok Ausztriában kényelmes tempóban, terepen keresztül - a Lajta mentén" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Ipse89
tag
válasz Manitou #27831 üzenetére
huha, hát én füleg aszfalton 99% aszfalton mentünk, hogy konkrétan hol van terep, azt így nem tudom. A Fertő tó keleti részét jártam be főleg, de Bécs, Tulln St. Pölten környékén is voltam egyszer. A Fertő-tó körüli bicajos útan, van egy kb 5km hosszú murvás szakasz, ennyi tereppel találkoztam. Az aszfaltos utak nagyon jók, csak az akácosok alatt érdemes figyelni az utat
Faterommal mi magunk vittük a cuccunkat, igaz, egy-két bicajos táskával+ utánfutóval. így teljesen kötetlen volt a program + ugye csak a kaját kellett fizetnünk.
Fater vasa, a csomagtartón még volt + 2 táska( időközben megörököltem a vasat )
picivel feljebb van az én gépem is, azon is volt csomagtartós táskaA Fertő keleti részét mindenléppen tudom ajánlani ( Podersdorf Frauenkirchen Apetlon Sankt Andrä Neusiedl( am see) Gols Tájvédelmi körzetek, a kis tavak+ a Fertő part nagyon szép vidék Ha hegyes vidékre szeretnétek menni, akkor Lajta-hegység mellett vannak kisebb, Wiener Neustadt után izmosabb hegyek
(#27833) Thulcandra frauenkirchen-i kempingben szálltunk meg éveken keresztül de a tulln-i laxemburgi kempingről is csak jót tudok mondani
[ Szerkesztve ]
-
Ipse89
tag
válasz tekeyagd #27832 üzenetére
Nemrossz, nemrossz, sajnos válságban vagyok
Nekem "sima" Bike positive fékjeim vannak, néha a bal hátsóban a visszahúzás nem az igazi, de ezen kívűl meg vagyok vele elégedveLenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
-
Thulcandra
senior tag
válasz Ipse89 #27835 üzenetére
Frauenkirchen nekem túl közel van, a Tulln kemping meg nem vonzott annyira, inkább a hegyek érdekeltek, szóval első éjszakára Kaumberg kempinget néztem ki.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Ipse89
tag
válasz Thulcandra #27837 üzenetére
Ja, most nézem, hogy közel vagy a határhoz Mi mondjuk a Balaton keleti medencéje környékről indultunk
Kaumberg-ban nem jártam, de az osztrák kempingek általában jók, főleg az ország keleti részén. Kaumberg merre fele van?[ Szerkesztve ]
-
Thulcandra
senior tag
válasz Ipse89 #27839 üzenetére
Bécstől kicsit messzebb mint Tulln csak éppen délnyugati irányban. (Egyébként google maps )
Manitou : a te figyelmedbe szeretném még ajánlani alábbi lapokat:
http://www.campsite.at/ - nagyon sok Osztrák kemping térképen régióként kereshető, részletes leírás, link a kemping honlapjához ha van.
http://www.radtouren.at/ illetve http://www.radfahren.at/ sok infó az Osztrák kerékpárutakról, ajánlott útvonalak ízelítő képekkel, térkép az útvonalakhoz
[ Szerkesztve ]
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #27841 üzenetére
Ez nagyon jó. Bár úgy tűnik, nem te vagy az egyetlen megszállott, viszont messze a tiéd a legjobban védett bicó a környéken. Igaz az egykerekűsnek könnyebb dolga van, nem lophatják ki a másik kerekét.
-
ludsimon
veterán
válasz Ariadne #27842 üzenetére
Jó, de egy keréken nem lehet az autók között száguldozni.
Ma is, felszálltak az osztálytársak a trolira, következő megállóban megáll, én meg szépen elhúztam mellettük, úgy, hogy utol se ért a troli.
Még mindig lehetetlen közlekedni kerékpárúton, úgyhogy végig az autók között jöttem.
Tegnap próbálkoztam, de semmi értelme nem volt. Végig tolni kellett volna a bringát.Egész szépen gatyába rázódtam, és most már elég sok helyen le tudom zárni az új U lakattal megfelelően a háromszögön keresztül.
undefined
-
Ipse89
tag
Megnyugodtam, hogy más is van olyan "megszállott", hogy biciklire ül, ilyen körülmények között... Mivel vidéken lakom, nálunk ha havazik, akkor is ritkén tolják le az útról a havat, ( jó a múltheti nagy havazásokban letolták) de alásózni meg luxus, szóval lehet csúszkálni a letaposott havon
De a legjobb, faterom recumbent trike-jával( édesapám, nővérem párja és jómagam vett részt, a megépítésében )
-
mephi666
nagyúr
válasz Ipse89 #27844 üzenetére
én is bringával járok... múlt héten már kezdtem örülni a tiszta útnak, erre leszakadt megint ez a fránya hó ahol tehetem, a nagyobb utakon megyek, mert nincsenek lefagyva... szerencsére a kocsik gondoskodtak róla... viszont a bicikliutak nagyon rosszak -10ben kellemetlen egyedül a biciklizés... készítettem magamnak régi zokniból térdmelegítőt és így semmi gond nincs már elvileg már csak holnap lesz ilyen hideg, utána jön a felmelegedés/olvadás... jó lenne már megint a megszokott útvonalon járni, de az amiért kisforgalmú, le van fagyva rendesen, a kocsik által összevisza kitaposott vájatok meg dobálják a kereket folyamatosan...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
dqdb
nagyúr
Király a kép Azzal a slicknek tűnő Peugeot-val sem lehet semmi most a közlekedés. Az egykerekűnél mi az a teniszlabdának tűnő dolog a tengely közelében?
Nekem végül úgy alakult eddig a hét, hogy szombat óta nem ültem bringára. Pedig kellene már menni egyet, csak latyak ne lenne ...
Az autósok is küzdenek rendesen a hóval. Az imént szakaszosan negyed óráig túráztatta a motort az egyikük - néha üveghang közelében - hogy el tudjon indulni. Bunkó módon - ha már egyszer felébresztett - vártam egy csattanást, de szerencséjére elkerülte.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ludsimon
veterán
mephi666:
Az a hú de meleg nem lesz, de legalább elkezd olvadni ez a nyamvadék.
Én is már nagyon unom, bár gyorsabban tudok közlekedni az autók között, de nem szeretek, mert sok bunkó ledudál, rám húzza a kormányt, vagy mint például a hétfői bunkó taxis 10 cm-el megy el a kormányom mellett...dqdb:
"Azzal a slicknek tűnő Peugeot-val sem lehet semmi most a közlekedés."
Az biztos! Csak látásból ismerem a srácot, egyszer tavasz végén nem volt szívbajos full feszülős cuccban bejönni. Én azért biztos nem mernék..."Az egykerekűnél mi az a teniszlabdának tűnő dolog a tengely közelében?"
Dísz?! Nem tudom.undefined
-
KaraDani
addikt
Szombaton vagy vasárnap kimentem az erkélyre cigizni, akkor akart indulni egy kis pickup teherautó az utcában (simán párhuzamosan parkolt). Szerencsétlen üres volt, és hátsó kerekes, így sok esélye volt. Hintáztatta, addig jutott, hogy elkezdett keresztbeállni az úton. Erre kijött a boltból a pénztáros srác, beállt tolni, így még jobban keresztbe állt Jött egy autó, aki nem tudott tőle tovább menni, kisszált a srác besegített tolni ő is, így se ment nekik. Elszívtam a cigit kiröhögtem magam, aztán felöltöztem és lementem, 3 an már sikerült kitolni Ilyen iodőbe én nem kívánom a bringát
Ipse89:
-
mephi666
nagyúr
válasz ludsimon #27847 üzenetére
jah, holnap reggel még hűvös lesz, de utána a -5 fölötti hőmérséklet már kimondottan jól fog esni igaz, még csak álmodozok arról, milyen jó lesz majd 10-20fokokban tekerni 1szál pulcsiban... akkor lesz majd jó hazajárni a munkából, mert megtekerhetem a cangát és nem kell attól félnem, hogy torokgyulladást kapok menetidőm havas-jeges úton max25-30perc, hidegben max15-20perc, ha pedig jó idő lesz, szerintem 10-15re lenyomom...
én is szeretem, ha mondjuk a bicikliutat elfoglalja pár paraszt gyalogos úgy, hogy sétálnak egymás mellett b@szottnagy csomagokkal és alig lehet mellettük elférni... volt, hogy jégre futottam, mikor kerültem ki az ilyeneket és majdnem fikáltam... ha elesek, szerintem hátbavágom utána őket a bicajjal autósok között is akad azért pár hasonló... nem egy leányálom néha a közlekedés... szerencsére reggel 6:20körül nincs még nagy forgalom és amikor 15:00kor végzek, akkor sincs olyan vészes...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest