-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, pénteken megyek autóvásárlás céljából Kecskemétre. Adásvétel előtt szeretnék egy állapotfelmérést az autóról, ismer valaki olyan műhelyt, ahol csinálnak ilyet és nem esnek kétségbe, hogy én másnapra kérek időpontot?
Üdv.: GS
-
Zeki
nagyúr
válasz grizlisandor #95152 üzenetére
Próbáld meg a Suziki Jansikot.
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #95154 üzenetére
Ezt önkiszolgálósban magad is megtudod tenni.
-
-
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #95158 üzenetére
Külföldön rém hülyék a szerelők. Ki kellene cserélni 4 db szilentet és 2 gömbcsuklót ami pár ezres tétel, erre aszondja 150 ezer alkatrész + munkadíj mert ő inkább a komplett lengőkarokat cserélné ki. Natakaroggyá és ez még a normálisabb fajtából van. A másik azért akart megkezdett óránként 45 ezret kérni, hogy beszállítson trailerrel egy kocsit a műhelybe kb 15 km-ről.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
ekrisztian
őstag
válasz DeltaPower #95159 üzenetére
ez magyar szerelő volt?
Ennyi a tarifa, 1.8km volt a kollégának 150euro, na persze fizette az ADAC, de ennyibe kerül.
Szolgáltatások drágák itt is, illetve sok magyar a német fizetése mellé magyar kiadásokat szeretne
ez nem működik. -
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #95160 üzenetére
Nem magyar, az első egy török, a második egy német. Egyébként kurva jó hogy az ADAC minden szart kifizet nekik aranyáron, aki meg privátban intézné az dögöljön meg.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
ekrisztian
őstag
válasz DeltaPower #95161 üzenetére
Csak egy rövid story, mindenki főleg a szerelők mondják az ATU drága. Csajszi ismerős elment az "első" számú szerelőhöz, Opel Astra féktárcsa fékbetét csere, ajánlat 600€. Felhívott és kérdezi nem sok ez? De az, és nem is tudnak szerelni.
De hát te is ide jársz!
Igen drága, de csak papirokat intézni műszakit stb, szerelni soha
Menj az ATU-ba kérj ajánlatot.
225€ volt cakk pakk.
Török se különb mint a magyar, német meg lusta.
Szóval nekem is van ADAC egy évre 109€ a nejemmel együtt.
Ha lerohadunk legyen kit hívni, vagy a pályáról le vitetni magunk, vagy fizessék a szállodát.
Na persze ha a lakhelytől 50km belül kerülsz bajba, akkor neked kell megoldani, mert azt te fizeted.
Kolléga meg nagyon messze volt, neki azt mondták mivel transporter többe kerül a fuvar mint amit az autó ér
Szóval nem egyszerű. -
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #95162 üzenetére
Pedig a török valóban nem drága, asszony családja oda hordja a kocsijait már nemtomhány éve. De ezek itt tényleg nem tudnak szerelni, ha valami lerohad akkor komplett alkatrészeket cserélnek. Más kérdés hogy amire 150 ezres alkatrész árat mondott azt megtaláltam ebayen 70 euróért, ráadásul német gyártmány, nem is gagyi.
-
Agyasima
őstag
Gyerökök! Hát hogy idejövök, megnézni az új E termést és mit látok?! 0 E-t az elmúlt 150 hozzászólásban. Szégyelljétek magatokat!
Ejnyetoledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
grizlisandor
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz grizlisandor #95167 üzenetére
06309440777
Nem lehúzós, rokonom. -
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #95166 üzenetére
A füleiddel?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #95170 üzenetére
Mint a nyuszi.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Lenne valakinek eladó működő LGA775-ös lapja DDR2 foglalattal?
-
Yofej75
aktív tag
válasz Gombinyó #95181 üzenetére
Szia!
Van otthon valamilyen lapom de azt nem tudom, hogy milyen foglalata van.
A RAM talán DDR2...Megnézem otthon és jelentkezem - de csak estefelé.
Üdv:
RobiAzt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Zeki
nagyúr
Milyen telepek (és merre), amik árulnak üveggyapot/kőzetgyapot szigetelést? Olcsón kellene sok a födémre.
-
Zeki
nagyúr
válasz grizlisandor #95190 üzenetére
Azt a rokonom bátran merem ajánlani, aki megbízható taxist keres. Szerintem 40 éve biztosan taxizik. Laza, jó a humora, vágja az összes rövidebb/gyorsabb utat, és észnél van.
-
daninet
veterán
nézz rá a bálás cellulóz szigetelésekre. Zsákban megveszed és kiszórod. Ha kőzetgyapot kell akkor gondolom nem használt padlástérről van szó. [link]
Be van sózva igy nem mennek bele állatok illetve nem gyúlékony.
Ezt a zsákos cuccot tényleg csak kiszórni kell és az ára is jó. Raksz egy 20 centit és jóság. 20m2 kijön kb 40ezerből ha elmész érte.
Plusz te leszel a környezetbarátság mintaképe
Chaser: igen, összeesnek, de a jófajta (rockwool/isover) az elég zsebbenyúlós
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz ekrisztian #95194 üzenetére
ez direkt könnyűszerkezethez van
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
szvsz anyagilag nem a legjobb megoldás bár tény hogy kényelmes. Ha árérzékeny a téma akkor cellulóz, teszel egy deszkát ahol le akarod választani pakoláshoz és onnantól teszel fehér EPS-t vagy ha kőzetgyapotot akarsz akkor azt.
Kérj árajánlatot több tüzéptől van legalább 4-5 kecskeméten ahonnan érdemes, aztán meglátod. Szerintem százezres lesz a különbség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest