-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
Boldogot a Lukréciáknak!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
gabe_
őstag
Basszus, őrült módjára mennek az emberek. Épp ma a körforgalomban láttam, egy disznószállító kamion olyan gyorsan ment, hogy majdnem felborult. A hátsó kerekei már emelkedtek a földről.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Zeki
nagyúr
Reggel 8 fele meglattam a kadafalusi feluljarorol a kilometeres autosort a palyan, utana decathlon korfodulonal a bedugult izsakit, fordultam vissza, es a Betetvas ko felol jottem.
-
313313
addikt
Kimaradt a Merci előtt a 4-es kocc az 5-ön...
Meg valami jamburi megint volt, kb 1 órája be van/volt állva az Auchantól befelé, meg a Merci gyár körül...Szek.:
akom: azt úgy tudom leszavazták, meg a Szolnoki utat csinálják, aluljáró nélkül, Bem utca végére körforgóval valami 1-2 milliárddért...[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
daninet
veterán
32573 ember írta már be, hogy ugorj mégis mi a retkes ..... vártak?
itt a link a poszthoz, nézzétek meg melyik topa ismerősötök kommentelt oda [link]
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Zeki
nagyúr
Szekrényajtót kellene fenyőajtóvá varázsolni. Tud a városban valaki ilyen bútorfóliázót?
Sajnos a fenyőbútor qrvadrága. -
bsh
addikt
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #94071 üzenetére
akkor ez pont olyan, mint egy IS
-
tááo
aktív tag
Azt is a vonóhorgra kötném és húznám a "MIG"-es kőrforgótól az 52 útig aki kitalálta, hogy az M5 ne legyen ingyenes elkerülő. Hétfőn délelőtt próbáltam átjutni Kecsón de az egész város bedugulva, csak harmadik-negyedik zöldre sikerült átjutni némelyik kereszteződésen. Haladni is csak lépésben lehetett. Nyílván a helyieknek sem jó, hogy ekkora átmenő forgalom terheli a várost. A 44-esen sem volt jobb a helyzet Kecsóig, az M44 építése miatt gyakorlatilag összefüggő teherautó sor haladt. Meg a szokásos két-három MTZ ill. kombájn ami rendszerint feltartja a sort.
A felüljáróról látva az M5-ön sem volt jobb a helyzet állt a kocsisor mindenki nyitott ajtókkal várta, hogy végre elindulhasson. Bizonyára a szokásos menetrendszerinti román vagy bulgár esetleg szerb koccanás, ütközés, elalvás tartotta fel a forgalmat."Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
bsh
addikt
[link]
szerintem teebee vót. -
Router
őstag
Valakinek kis csemege?
www.reballing.hu/forum
-
DeltaPower
addikt
Jesszusom még ennyi kretént mint az új ryzen teszt alatti topikban vannak... azt nem értem hogy egy csöcsösképért azonnal banánra teszik az embereket, de az olyan nyomoroncok akiknek az utóbbi 1 hónapban csak fikázásból és kötekedésből állt az összes hsz-ük, azok vígan ugrálnak.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #94087 üzenetére
Megyek tolok oda par csocsos kepet abba a topikba, nezzuk meg melyik lesz hamarabb ban-olva
[ Szerkesztve ]
...
-
ekrisztian
őstag
Volt már? Felmerült az ittasság gyanúja
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #94089 üzenetére
Húbaz+!
-
Devid_81
félisten
-
trebrona
nagyúr
válasz ekrisztian #94093 üzenetére
Ez tényleg elképzelhető.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
tibibi
őstag
Tisztelt Ügyfelünk!
Felhívjuk figyelmét, hogy az OTP Magyarország Zrt. Felügyeleti Bizottság kérésére, adtatkezelési és adatvédelmi okokból szükséges mobileszközének regisztrációja a rendszerünben, mivel a telefonszolgáltatók részérol úgynevezett biztonságirés lehetoséget ad arra, hogy a rendszert támadók lemásolják a SIM kártyájukat és Ön helyett a támadó kapja meg
az utaláshoz tartozó SMS kódot, ezzel az Ön tranzakciói illetéktelenek kezekbe juthatnak, ha nem teszi meg a szükséges lépéseket.FIGYELEM A LINKET CSAK TELEFONRÓL TUDJA MEGNYITNI!
A Folytatáshoz Kattintson IDE
Üdvözlettel:
OTP Bank Magyarország
Hányan fognak beugrani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest