Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daninet

    veterán

    válasz odrif #76543 üzenetére

    Malibu vastagabb gumis tészta, olcsó metrós feltét. Ehető de fojtós. Sokszor ettem ott, mert szemben laktam vele, de nem a legjobb. Szerintem nagyon kevés a rendelésük (folyton ott állt a szuzuki az ajtó előtt, csak ritkán mentek vele gyíkhoz :D ) sztm nem friss. Erre enged következtetni a havi pizza féláron akciójuk, mikor takarítják a hűtőt :D

    Klub pizzéria egyetlen erénye, hogy hajnal kettőig szállítanak ki. Malibunál mindenképp jobb, de ez sem túl extra. Vannak akcióik, azt érdemes enni. Egyszer haverom fél óráig győzködte az öreglányt részegen telefonban, és kapott akciót a pizzára csak hagyja már békén :D

    Labirintust érdemes megpróbálni. A tészta náluk is szar, de a feltét lényegesen jobb. Pl a görög pizzán annyi friss cucc van, olyan mint a fotókon szokott lenni. Viszont van vagy 200 pizza még nutellás és lekváros is, lehetetlen dönteni mit akarsz, elolvasni is fél óra mind. Ettem már szart és finomat is ott.

    Szalon szar. Rendszeresen megégetik, kevés feltét stb. Max pizzéria ugyan ez, közös a tulaj.

    Mathias viszonylag jó, de ott nincs kiszállítás. Ettem már ott is szart, de nagy százalékban ez volt a legjobb.

    DonPulit sokáig ettem, régen nagyon jó volt, esett kicsit a szinvonal, most kb olyan mint a Klub pizza. Legutóbb amit ettem túl vastag és gumis volt a tészta.

    Király expresszről nem tudok nyilatkozni

    Cezar-ban 1800 körül van egy pizza. Ott a feltét csillagos 5-ös, viszont a klasszik vékony olasz tésztát nyomják, ez sok embernek nem jön be, én pl szeretem. Érdemes helyben megenni, mert a vékony tészta gyorsan megkeményedik, utólag már nem túl jó. Ők is a pár feltétes olasz pizzát nyomatják, van margareta, gusto, formaggi, prosciutto meg még max 1-2.

    Más nem jut eszembe :D

    Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák