- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Új akkumulátortechnológiát hoz a OnePlus
Hirdetés
-
Star Wars Jedi: Survivor - Egyre közelebbi a PS4 és Xbox One verziók érkezése?
gp Kíváncsian várjuk, hogy végül megkapjuk-e az előző generációs változatokat.
-
AI-t kap a Toughbook is
ph A Panasonic híres strapanotebook-szériája a Meteor Lake processzoroknak köszönhetően szolgált rá a megnevezésre.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
A sima kotyogókról lévő emlékeimben nincsenek különböző fajtára jellemző ízek, brikkával még csak 3-at próbáltam, de abból az egyiknél kapásból tudtam hogy ez nem az én világom. Nem túl határozott, de savas és gyümölcsös volt, ami nekem nem jön be.
Visszatérve a videós tesztre. A kávé mikor és hány fokon ég meg? Mert a videó szerint a 120-130 már sok, de a pörkölést meg általában 180-200-on csinálják - akkor hogy van ez a megégés?
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11