Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz zsid #13182 üzenetére

    Helyenként retek csak (főleg nagyforgalmú helyeken).
    Az értelmesebb régió (Toscana pl) teljesen tiszta volt. Jó, már amennyire lehet. Ott is van eldobálva helyenként ez-az, de mondjuk közel nem az van mint ha elmész Firenze alá, hogy Rómáról vagy Nápolyról már szót se ejtsünk. Nem véletlenül van Északi Liga, és akarnak elszakadni a déliektől... Állítólag pont Bergamo környéke náluk a sztahanovista régió.
    Északon van intelligencia, igaz azért túlzásba ők sem esnek ezen a téren, és gyökerek mindenhol vannak, de van ahol elviselhetőek, főleg mert a jó arcok aránya magasabb.
    Elképzelni nem tudom milyen lehetett a 80as években... mert amennyit rothadt (és amilyen rohamosan...) a világ 20 év alatt, 80-90ben kurvanagykirályság lehetett ott (is)... :(

    Amúgy a franciákról alkotott véleményem is változott némileg.
    Át kellett értékelnem magamban néhány dolgot, és megállapítottam, hogy annyiban téves a róluk alkotott véleményem, hogy az északiak ott (is) normálisabbak valamennyivel.
    Nekem eddig leginkább a déliekkel volt "élményem", és ezt rávetítettem az északiakra. De most találkoztam pár nomálisabbal, szóval... ja.
    De ettől a déli rész az retkes, tele önjelölt nemzetvédővel, és idióta f.sszal.
    Viszont ahova a németek vittek intelligenciát, ott azért találkozni értelmes népekkel is :D

    Zolás
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák