- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonkar
csendes tag
válasz justmemory #1498 üzenetére
Én kb másfél hete használom a rendszert teljes támogatással egy xperia 10 plus-on, otthon wifin, útközben mobilneten, melóban csatlakozik céges hálózatra, semmi probléma.
Ujjlenyomat olvasó azért nem a legjobb és a böngészője nagyon lassú, de nekem -úgy néz ki - jó lesz így (igaz nincs google fiókom és nem használok tőlük semmit.) leveleim megjönnek az ootlook-ról a naptáron még gondolkozom. -
martonmiklos
tag
válasz Polarstar #1499 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy ez egy community supported port egy 5 éves telefonon ami nem is volt népszerű a porterek körében ahogy én emlékszem. Illetve kb. az egész onnan rohad, hogy az Android miatt a gyártók nem adnak ki natív Linuxos drivereket csak Androidosat, a Sailfish OS meg ezeken táncol a libhybrisen keresztül. Még a Sonyval is iszonyatos szívások (amellett, hogy a Sonynál van open devices program amit valamilyen szinten a Sony maga tol) .
-
justmemory
senior tag
válasz WilliamGhost #1500 üzenetére
Nézd, totál igazad is van, és nem is "beszólásnak" szántam. De. 9 évig használtam egy nokia n900-as készüléket, amire azt hiszem mondhatjuk, hogy nem túl támogatott darab; nincs 1 éve, hogy le kellett tegyem, mert mondjuk a naptár szinkronnal nem tudtam már mit kezdeni... Nem a Google/Android a létkérdés, hanem bizonyos funkciók, sajnos...
Abban is igazad van, hogy "hivatalosan nem támogatott készülék", viszont ahogyan tapasztaltam, a hivatalosan támogatottal is van gond, rádásul a Sailfish egyik lényege (szerintem), hogy portolható... Nem haltam volna bele az Android App Support hiányába, de mint mondtam, funkciókra van szükségem, nem ragaszkodok semmilyen "szolgáltatóhoz". Amit írtam nem hiba felróvása akart lenni, csupán tényközlés. Mindamellett, hogy tényleg nagyon tetszett a gesztusvezérlés, a témák, az irányíthatóság, a terminál (még n900-ra is feltettem ezt anno); hogy van vim, tudok csekkolni mindent; hogy fel tudtam tenni azt a navi programot, amivel n900-on annyit bűvészkedtem, hogy menjen turistautakkal és a fejlesztőjével is váltottunk anno pár levelet (debug, igények)... Szóval morci inkább talán pont ezek miatt vagyok (érte, és nem ellene), de talán én is túl sokat vártam... A készülékem jelenleg az, ami; kitalálható, hogy nem szokásom sűrűn cserélgetni ezeket, hiszen minek tegyem, ha egyszer működik. Örököltem, kidobni nem fogom. Az első dolgom volt root-olni és kísérletezni; ez már csak ilyen. Folyamatosan nyomon követem a Sailfish-t, mióta csak kiadta a Jolla, és ez így is marad.--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
WilliamGhost
tag
válasz justmemory #1503 üzenetére
░░░░░░░░░░░░▄▄░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░█░░█░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░█░░█░░░░░░░░
░░░░░░░░░░█░░░█░░░░░░░░
░░░░░░░░░█░░░░█░░░░░░░░
███████▄▄█░░░░░██████▄░░
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░
▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░█░░
██████▀░░░░▀▀██████▀░░░░There is no cloud, just other people's computers!
-
TiceRex
csendes újonc
Sajnos most egy kis szünet következik a SFOS kalandomban. Itt a fórumon amúgy sem voltam túl aktív, de továbbra is napi szintem használom (használtam...).
Az történt, hogy megpróbáltam QI töltésre alkalmassá tenni a telefont (Xperia X Compact), mert már csak ez hiányzott a boldogságomhoz. Szétszedtem, beleforrasztottam egy kis vezérlő áramkört, amit egy halott Kyocera telefonból (Hydro Elite) operáltam ki. Belefaragtam a tekercset a hátlapba. Minden a helyére került, de közben felsértettem az akksi burkolatát, ami füstjelzéssel reagált, és jelenleg 0v-os feszültségre képes. :-(
Rendeltem neten másik akksit, de addig is visszatérek a régi jó Nexus4-hez, 8.1-es Androiddal (Unlegacy Android, ez itt a reklám helye ;-) ).
-
martonmiklos
tag
válasz TiceRex #1505 üzenetére
Jó olvasni, hogy más is szeret itt kokeszolni!
Én megvettem a korábban említett XA2-t.
Bagós helyről lett véve, a tok kuka, a TypeC kábel, töltő is, mert olyan pudvás szaga van, hogy ihaj.
Szerencsére a telefon megfelelő IPA-s súrolás után már nem szaglik.
Feltoltam rá a free Xperia X-et. A telepítés eseménytelen volt az ujjlenyomat olvasó nem működik. (9-es Android volt rajta, v17B vendor imaget toltam rá, az 5 GHz-s wifi problémát benyeltem.)A rendszer irtógyors, kb. nem is értem, hogyan tudtam eddig JP1-et használni. Ami irritál az a keretnélküli kijelző, az A betűt mindig elrontom, de majd megszokom.
-
TiceRex
csendes újonc
Sajnos mégsem jött össze a QI töltő. :-(
Az akksi megjött, beszereltem. A töltés nem megy, mert mint utólag kiderült, az USB-C szabvány szerint nem csak 5V kell neki a megfelelő lábakon, hanem kell egy azonosító ellenállás is. Arra viszont semmi esély, hogy azt beforrasszam a csatlakozóba, az árnyékoló fém háztól nem lehet hozzáférni. Ennek hiányában a telefon azt hiszi, hogy számítógépet dugtam rá, és azonnal developer módba kapcsol.
Szóval marad a hagyományos, kábeles töltés... -
TiceRex
csendes újonc
válasz martonmiklos #1507 üzenetére
Az XA2-n én is sokáig filóztam, de pont az ujjlenyomat olvasó és az 5GHz wifi hiánya elriasztott. Az Xperia X Compact-on ezek nagyon szépen működnek.
3.3-ról semmi hír?
-
martonmiklos
tag
válasz TiceRex #1509 üzenetére
3.3 EA-ban kint van, szokáshoz híven lefrissítettem a JP1-emet meg a JollaC-met mindkettő lement gond nélkül. Tesztelni őket nagyon nem volt időm, de az XA2-t a sok TJC-s rossz hír miatt nem mertem még frissíteni.
Az XA2-ről: az akku katasztrofális, hasonló használat mellett nem megy 2 napot. Persze benne van a pakliban, hogy jobban el van használódva mint a JP1-em akkuja.
Az ujjenyomat olvasó nekem sem megy (állítólag meg lehet hekkelni meg a 3.3-ban javították), illetve a Wifivel én is megszívtam: agyatlanul a frissebb imaget tettem fel, így nem látja őket.
Ma voltam bringázni és így szokáshoz híven a Laufheldent patchelem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ezt öröm hallani! Mármint hogy megy valami leendő böngésző.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
WilliamGhost
tag
válasz martonmiklos #1511 üzenetére
XA2+ nekem gond nélkül frissült, és megy az ujjlenyomat olvasó is (nem is tudtam, hogy ezzel gondok voltak).
Nekem kb 30-40%-ot eszik az akkuból egy napnyi használat, sokkal jobb, mint a J1 vagy a C valaha is volt...
A régebbi v16-os AOSP binárissal az 5 GHz-es wifi is gond nélkül megy, hátrányát pedig eddig nem fedeztem fel.There is no cloud, just other people's computers!
-
martonmiklos
tag
válasz WilliamGhost #1513 üzenetére
Hát akkor ennek igencsak akku csere lesz a vége. De előtte majd jól megnézem nem-e lehet hozzáférni a fuel gauge adataihoz, hogy most épp mennyi megy/jön ki belőle.
-
TiceRex
csendes újonc
Valószínűleg végleg elbúcsúzom a SFOS-től.
Vodafone-os SIM kártyával nem lehet normál hanghívást indítani. Rábökök a telefonszámra, pár másodperc mindenféle visszajelzés nélküli szünet után azt üzeni, hogy network error. A bejövő hívások sikeresek. Többszöri újraindítás után is ez a helyzet.Eddig tartott a türelmem, túl sok van már a rovásán...
-
TiceRex
csendes újonc
válasz WilliamGhost #1516 üzenetére
1-2 éves lehet. Céges előfizetés, nem olyan egyszerű cserét kérni. Másik telefonokban gond nélkül működik.
De miért is küzdenék a Sailfish-el tovább? Így is összességében 4 évet szántam rá, ezalatt szinte semmit sem javult. (Sőt, a Nexus 5-re hack-elt verzió stabilabb volt, mint a SailfishX.)
Majd még figyelem a fejlesztéseket, és amikor itt a fórumon elkezdtek lelkendezni, hogy minden kész, szép és jó, akkor majd megfontolom, hogy visszarakjam a SFOS-t.
-
ElFeo
tag
válasz TiceRex #1519 üzenetére
Nekem hatalmas csalódás, mert nagyon jó lett volna egy android alternatíva és a meego tuti kis rendszer volt. De csak ismételni tudom magam, ennél még az ubports is jobban mükszik. Még jó, hogy nem vettem meg a fizetős verziót, amit ráadásul nem is olcsón adnak. Még a telepítés sem a legegyszerűbb, de az biztos, hgy egy mezei felhasználón kifogna.
[ Szerkesztve ]
-
WilliamGhost
tag
Egy kis esti olvasmány a Jolla blogról.
There is no cloud, just other people's computers!
-
nagyúr
válasz WilliamGhost #1522 üzenetére
Haladunk élőre szépen... Vagy csak én látok előrelépést?
-
Niarn
tag
válasz Polarstar #1523 üzenetére
én nagyon kíváncsian várom a tapasztalatokat a felhasználóktól. gondolkodom az xperia x helyett kellene egy xa2, vagy 10 a jobb droid támogatás miatt. de amíg hektikus, nem igazán akarnék belevágni (mondjuk más droid rom van rájuk legalább). az x-et is újra kell telepítenem, nem jelzi frissítést, terminálból oldottam meg az utóbbiakat..
-
Niarn
tag
válasz Polarstar #1525 üzenetére
igazából az SE még megteszi, bár sygic nem megy, hiába vettem meg teljes verziót, és túúúl sokszor tölti újra a programokat..a nagy alma..
ha billentyűzet érdekes lenne, vennék egy cosmo communicator-t. de az xa2 nekem elég lenne jelenleg, ha működne sailfish. remélem 3.3 stabilabb, és érdemes vele foglalkozni. store-ban is most 30eur a teljes verzió amúgy.. talán valami lesz is belőle.Aurora talán dob a fejlesztésen.
elegem van ios-ből, mindent vegyél meg drága pénzért, legalább jól a rendszerhez láncolod magad..juhuu.
droid meg max LOS érdekelne, gyári rendszereken már nem bízom. egyik kutya, másik eb.
így nehéz 2020-ban -
ZahAdanos
csendes tag
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy egy nemrég még működő index aqua fish telefon rendszerét szeretném teljesen újra tenni. Hogyan tudom ezt megtenni tenni pc-ről egy úgy, hogy a telefon jelenleg nem bootol be? Köszönöm válaszaitok.
-
ZahAdanos
csendes tag
Úgy tűnik telnettel sikerül, ha valahol elakadok, írok
[ Szerkesztve ]
-
martonmiklos
tag
Na, hogy behalt itt az élet. Hamarosan érkezik a 3.4.0 (lehet megint fordítani).
Nagy megfejtések ismét nincsenek, ahogy elnézem:A naptárat pimpelték kicsit: lehet hó első/második/n-edik hét adott napjára emlékeztetőt létrehozni.
Lesz lehetőség arra, hogy az eszköz a saját naptárját, névjegyzékét kipublikálja CalDAV-on az eszközön, így biztosítva az appoknak hozzáférést a naptárhoz meg névjegyzékhez.
Támogatott lesz a többfelhasználós mód.
Más jópofát eddig nem láttam.
Ja meg végre van normálisabb hivatalos fórum:
https://forum.sailfishos.org/[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz martonmiklos #1530 üzenetére
Az sem semmi, hogy végre nem ázsiai nőket, gyógyszert, uitazási bónuszt és akciós bitkoin befektetést lehet kapni a fórumon.
Haladunk, na!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
martonmiklos
tag
válasz Polarstar #1531 üzenetére
Haha ne is mondd, nem is értem miért nem tudtak eddig egy teherbetolt captchat betenni a TJC-re.
Mindenesetre én nem bánom a váltást, mert ez a TJC féle tematizálatlan "mindenki behányja az épp aktuális seggfájását egy folyamba" szerintem full értelmetlen volt, nem beszélve arról, hogy egy adott threaden az új posztokat úgy kellett keresni kézzel mindig.
-
nagyúr
válasz martonmiklos #1532 üzenetére
Telegramon mindet gond nélkül jelentettem. Szépen lekezdték is egyszercsak kiszedni mindet. Tagot meg törölték. Nálam is az volt a Blackberry csoportba.
Napi 20-40 bejelentkező. Rájuk írtam magyar szöveggel. Ha nincs 15 percen belül egy magyar kérdésre válasz, azonnal bannoltam a tagot. Nem is kerültek fel bitkoin reklámok!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz martonmiklos #1534 üzenetére
Ezek a digitális kódok kimaradnak az életemből. Nem értek hozzá.
De ha megmutatod mit kell tennem, akkor megtanulom.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
martonmiklos
tag
Hohhhó jön a 3.4 EA-ban. Állítólag reszeltek a browser engine-n!
Lehet kijelölni szöveget az e-mailekben \o/
(nyitható ajtók )
-
nagyúr
válasz martonmiklos #1537 üzenetére
Na még 5 év, és elérjük a 10 évvel ezelőtti szintet.
(tekerhető kormány! kapcsolható gombok! leengedhető ablakok! )
[ Szerkesztve ]
-
WilliamGhost
tag
válasz martonmiklos #1537 üzenetére
Egész jó az új böngésző, mármint nem fagy már le minden második oldal megnyitásakor.
[ Szerkesztve ]
-
martonmiklos
tag
válasz WilliamGhost #1539 üzenetére
Dáááhhááá nem tudjátok ti azt, hogy mekkora élmény az, hogy ha a google-ba elkezdesz gépelve feljövő javaslatokra koppintva kiválasztani őket és nem kell végigírni.
Ja pimpelték az időjárás gadgetet az eseményeknél: tud mutatni prognosztizált hőmérsékletet is az elkövetkező órákra.
-
WilliamGhost
tag
válasz martonmiklos #1540 üzenetére
Az időjárásos widget nekem is nagyon tetszik.
Oh én is értékelem az új motort, napi szinten szidtam már a régit... Nekem a legzavaróbb az volt, hogy egy-két oldal némi görgetés után segfaultolta a böngészőt. Most már nem kell 3 percenként újraindítani. Az új motorral eddig az a legzavaróbb, hogy youtube-on nem lehet szélén duplapöccel pár másodpercet tekerni, mert azt hiszi helyette, hogy ki akarok valamit jelölni.[ Szerkesztve ]
-
martonmiklos
tag
válasz WilliamGhost #1541 üzenetére
Úgy látszik kissé szét vagyok csúszva mert úgy gondoltam majd ráérek frissíteni az XA2-m ha kiadják véglegesben. Na jön a notification, hogy van új fordítanivaló aztán nézem, és hát a 3.4 released egy ideje. Az XA2 lefrissült, a nagy sírást kiváltó hívás nézetet egy hét alatt kb. meg lehet szokni.
A browser tényleg jobb lett (bár azért ígyis elég tré) .
[ Szerkesztve ]
-
martonmiklos
tag
válasz martonmiklos #1542 üzenetére
Ja fordítás: nem volt sokminden most végigtoltam:
Reszelnek valamit a kontaktok importálásán.
Volt pár új string amin megörültem, hogy végre mindenhol állítható sorrendben lesznek az elő és utónevek. Erre ugyan van a Névjegyzékben egy beállítás (amit egy dconf-ba mentenek le) de azt csak a kontaktlistákban használják, kontakt szerkesztőben nem. Na ezt régóta meg akarom csinálni patchmanageres patch formájában. Szóval elsőre azt hittem, hogy akkor ez egy fasza probléma: megoldotta önnmagát, de nem csak kontakt importnál használják a lefordított FML stb. kódokat.Aztán puncogtam egyet, hogy majd ha lesz community contribution megoldás a QML fájlokhoz akkor aztán mondták, hogy NDA alatt lehet besegíteni.
-
PizzaProgram
csendes tag
1 hónap telt el, hogy átköltöztem a Xiaomi Redmi 4 telómból a Redmi 5-be. SFOS verzió= 3.2.0.12
A trükk az volt, hogy a régi SFOS 3.0-ás telón készített MENTÉST előbb egy PC-n ki kellett csomagolni, és újra összetömöríteni TotálCommanderrel!
Csak ez után tudta beolvasni a névjegyeket, stb. az új teló, mert annak valami más a .TAR tömörítő verziója.Tapasztalatok:
1.) Pár apróság javult a 3.0-hoz képest.
- Jobb a Wifi/4G váltás. (Azt nem tudom, hogy hibátlan-e mert mostanában ritkán "járok ki"... de eddig nem kellett ez miatt újraindítani.)
- Megy rajta szépen az 5GHz Wifi is.
- Jobb a telefonkönyv!!
--- ABC sor a jobb szélen,
--- 1 suhintás a tárcsázó vagy előzmény,
--- már 8 kedvencet tudok kirakni képpel az elejére
- Ezen már fut a "Personal Ringtones" program, így végre be tudtam állítani mindenkinek külön csengőhangot.
- A Depecher (Telegram) végre ismét letölti a képeket.2.) Ami nem megy:
- Sajnos a CardDAV még mindig nem. Elcsesztem rá eddig vagy három napot.
- A térkép program pár hónap óta nem támogatja a 3.2-eset, csak a 3.3-asat. Volt is belőle vitám a fejlesztővelAz akku-ról nem tudok nyilatkozni, mert ebbe már 2 SIM kártyát raktam, így logikus, hogy jobban szívja. Plusz ez a készülék egy boltban hevert min. fél évet 0%-ra melülve, mielőtt megvettem.
Így most 100%-ról 16-18 óra alatt 40% vagy 36%-ra esik vissza, napi kb 2-3 óra beszélgetéssel. AZONNALI frissítésre van nyomva a csúcsidőszak, tehát nem csak 5 percenként kéri le a leveleket és a Telegramot.[ Szerkesztve ]
-
PizzaProgram
csendes tag
Most vettem észre, hogy van már a fejlesztőnek Telegram csoportja!
Az imént csatlakoztam, és megkérdeztem, lehet-e frissíteni a 3.2-őt.
Elvileg ennyi az egész:
>ssu re 3.3.0.16
>version --dupEmellett most látom, hogy kész a portolás Ubuntu Touch alapra is! (Nem csak LineOS 14.1 és 15-re)
https://pad.ubports.com/p/vinceroms[ Szerkesztve ]
-
TiceRex
csendes újonc
válasz PizzaProgram #1545 üzenetére
Lehet, hogy én értek félre valamit, de szerintem ez nem Ubports alapra készült Sailfish OS.
Csak alternatívaként van felsorolva, hogy lehet telepíteni az ubports féle Ubuntu Touch rendszert is dual boot környezetben. De ettől még a Sailfish OS a Lineage OS 14.1, vagy 15 verzióra épül. -
TiceRex
csendes újonc
Titokban (?) visszatértem a SFOS-hez.
Vettem egy Sony Xperia XA2-t, és vettem hozzá teljes Sailfish X-et. Úgy látom, hogy nem sok dolog javult a legutóbbi kalandom óta. A browser kicsit jobb lett, de továbbra is fényévekkel le van maradva pl. az Androidos Chrome-tól. Úgyhogy inkább azt használom... -
ElFeo
tag
válasz TiceRex #1547 üzenetére
Üdv,
teljes megelégedéssel használok egy Google Pixel telefont. Bár nem mai darab, de kellően fürge, jó a kamera és már eléggé viseltes de bírja a gyűrődést.
Mégis úgy érzem, hogy az élet minden területét behálózó google ököszisztéma kezd kissé frusztrálni. Régebben hosszú ideig jól elvoltam a BlackBerry-vel, amíg Chan úr el nem bénázta a bb os-hoz fűződő reményeimet és vissza nem kellet térnem az androidhoz. Szóval mostanra szeretnék függetlenedni, ammenyire lehet. Bár nem vagyok programozó, így mondjuk nem böngészem a forráskódokat-mondjuk a sailfish-ét sem, mivel nem értek hozzá. Tehát ez inkább bizalmi kérdés a részemről. Levelezésnél kezdek áttérni a Tutanotára, és inkább fizetek évi pár dollárt, de nem olvasgatják a levelezésem. Jegyzetekehez ott a Turtl, chetre a Jami. Telefonos oprendszernél többel is próbálkoztam. Az UBports tetszik, de még a hívószámkijelzést sem tudtam beállítani. Most beszereztem egy Xperia X telót, és a sailfisht próbálgatom, egyébként még Nokia N9 telóm is volt, szóval régóta figyelem a dolgok alakulását. Nem fő telefonként használom, de eddig elégedett vagyok vele. Az ujjlenyomat olvasó elég gyengén muzsikál, a kamera, amire nekem kell elmegy. Az akkuidő jobb, mint droidon, a levelező oké. No és akkor elértünk minden "új" oprendeszer Achilles sarkához, az app kínálat. Nyílván van néhány app, amit megszoktam droidon és lehet őket pótolni mással. De banki appoknak nem igazán van alternatívája és azokat napi szinten használom, ahogy a mobil fieztést is. A droid emuláció a sailfishen nekem nem nagyon vált be, akad, fagy, melegszik a telefon. Kiváncsi vagyok Nektek mik a konkrét tapasztalataitok. -
TiceRex
csendes újonc
Ez nagyjából olyan, mintha én írtam volna. :-)
UBports vs. Sailfish: az UBports felhasználói felülete nekem nagyon nem tetszik, funkcióiban is gyengécske. Talán az UBportsnak nagyobb a felhasználói bázisa (?), vagy elkötelezettebbek a fejlesztők/felhasználók (?), mindenesetre átláthatóbb a fejlesztés (folyamatosan blogolnak róla), és nagyobb az esély, hogy egy-egy vágyott funkció megvalósul.
Banki appok: én a mobil fizetést nem használom. (Az egyik olyan bankban dolgozom, ahol ezt elsőként vezették be, és sajnos látom a hátterét is...) Mostanában arra szoktam rá, hogy tartok egy root-olt Androidos telefont, amire telepítem ezeket az alkalmazásokat. Elindítani a root miatt (pár kivétellel) nem lehet, de így hozzáférhető az utolsó verzió apk-ja. Ezt szoktam Sailfish-re másolni, és ott telepíteni. Sajnos az Alien Dalvik is root-oltnak számít, így pár funkció itt sem működik, de azok igen, amikre szükségem van.
Xperia X: én is használtam X-et (a Compact verziót), de azon csak 4.4-es Android van, így hamarosan egyáltalán nem lesz rá app frissítés. Most XA2-t használok, ott kicsit jobb a helyzet (8.1), de persze ez sem olyan, mint a natív Android.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest