Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sipi

    addikt

    válasz L.T. #2472 üzenetére

    Elsiklasz pl. afelett, hogy egy megrendezett valóság-show-t állítasz be valós világnak. Mikor rámutattak erre, kikerülted a témát, elsikáltad valami mellébeszéddel.
    Az eredeti felvetésed is hülyeség, a magyarázataid pedig...
    Kihagytad egy komplett korábbi hsz-emet, ahol, ha válaszolnál a feltett kérdésekre, nem tudnál többé ragaszkodni az állításaidhoz, mert nem lennének igazak.

    Nem írtam, hogy oktalanul közlekedsz. :U

    A jelenlegiu vezetés-oktatásban kellene tanpálya is. Ez igaz. De itt nem erről van szó, hanem a speciális vezetési feladatok kiegészítő vizsgálatáról. Ahol nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy hiába technikás sofőr valaki, nem biztos, hogy alkaélmas a melóra! Egy baromi nyugis ember, akit semmi nem dühít, bírja a monotómiát, alkatilag szuper metróvezető lehet. Buszra már nem biztos, hogy alkalmas, mert ott túl sok inger éri, amit fene tudja, hogy tud feldolgozni. (Van, aki a sok ingertől kikapcsol.)
    Egybként írhatnám azt is, hogy nem lennél jó mentő-sofőr, pont amiatt, amiket itt írsz. Egyáltalán nem vagy hajlandó vitába szállni, meghallgatni az érveket. Ha nem tudsz mit kezdeni vele, átugrod, illetve kiragadsz részleteket.

    Akkor megkérdem még egyszer:

    1. A pilótaképzőben a leendő pilóták alkalmasságát vizsgáló orvosnak milyen vizsgára van szüksége? Boeing? Cessna? Vagy elég az ejtőernyős is, hiszen sosem vezet gépet? Te írtál ilyet, hogy kell neki vizsga! A nehézgépjármű-alkalmassági is csak egy pályaalkalmassági, azt írtad, az ottani vizsgálat-vezetőnek is kell jogi. Akkor ide is kell pilóta-alkalmassági.

    2. Miért állítasz olyat, hogy nem találkoztál még pszichésen zavart emberrel? Vagy tényleg tévén nőttél fel, és azt hiszed, ezek borzas hajú, nyáladzó idióták? Honnan mersz ilyet állítani, holott _nem_igaz_? Nekem is van személyiségzavarom, de ez valószínűleg nem befolyásol negatív módon a vezetésben. (Ettől függetlenül em vagyok jó sofőr.) És neked is van, még ha nem is hiszed.

    Sipi

    Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

Új hozzászólás Aktív témák