Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bzoley

    veterán

    válasz BNM #12022 üzenetére

    Hülyeség, legalább is a második fele. Ugyanúgy, mint a nagy autóval tanulás, és a többi "jótanács". A tanfolyamon egy cél van: átmenni a vizsgán, lehetőleg minél könnyebben. Aki ehhez hasonló opciókkal nehezíti meg a saját dolgát, az meg is érdemli. Rendesen nem fog megtanulni vezetni 30 óra alatt még nyáron sem, és a vizsgán lesz bőven stresszes helyzet a tél adottságain kívül is, elég azokra figyelni. Mondjuk a kis-, nagyautó nem egyértelmű, inkább típusfüggő. Van, hogy a nagyobb autó könnyebben kezelhető, kilátható. De az, hogy szándékosan szopassam magam még mondjuk egy jeges, havas úttal is, nem ésszerű. Annyi előnye mondjuk van, hogy a záróvonal kvázi megszűnik létezni.
    Viszont egy 30 órás sofőr hamarabb keresztbe állíthatja az autót a vizsgán, akár izgalmában is, mint óvatosan, kényelmesen próbálgatva ráérő idejében.
    Én is nyáron vizsgáztam, mégis éreztem, mit szabad, és mit nem télen. Párom(mondjuk ő nő(természetesen)) tizenx éves jogsival horzsolta le a fényezést a lökhárítóról egy villanyoszloppal, mert hiába az abs, a lendület előre viszi az autót, nem fog bekanyarodni, el kellett volna engedni egyenesen. Mondjuk azóta van téli gumija, előtte hiába kérdeztem, hogy nem kéne-e, szerinte hülyeség.
    Lényeg, hogy egy ilyen malőr egy vizsgázóval hamarabb megeshet.

Új hozzászólás Aktív témák