- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
-
Magicrat
tag
Hehh, pedig már megvettem a borítékot kemény 55 ft-ért, kiderítettem, hogy elsőbbségi levélként 1355 ft-ért tudom visszaküldeni. Minideal már küldte a címet, hogy hová kellene küldenem csak a készüléket, mert megjavítanák.
Forrasztani én is megtudnám... Igazából annyira szét se szedtem...Mikor jön meg kb? Kíváncsi volnék a tapasztalatodra
Inkább én is rendelnék egy ilyet, annyira nem jó móka küldözgetni, addig sincs telefon
Üdv
Magicrat -
Musaka
senior tag
Az eredeti pont így nézz ki csak vannak rajta szivacs borítások és a microfonon egy gumi harang egy lyukkal ami a teló alja felé tereli a hangot, Max egy csavar tartja, Le kell majd a kijező felé menő szalag kábelt szedni és kiszedi és berakni
[link] igaz itt az egész kijelzőig szétszedi.
Szétszedni meg szét lehet ezzel: [link] ( nekem van szerencsére
-
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
A következő probléma miatt kérném a segítségeteket.
A telefonom csak a mobileuncle tools programmal hajlandó recovery módba lépni, a hangerő + és bekapcs. gomb egyszerre történő megnyomásával nem. A jiayu.es oldalán található cwm recoveryt telepítettem a telefonra. A programmal tudtam rendszermentést csinálni, ha viszont romot szeretnék cserélni, de a hagyományos módon nem tudok recovery módba lépni akkor az SD kártyáról történő telepítést akár el is felejthetem? Eddig nem csináltam ilyesmit, így gondoltam inkább előbb kérdezek mint utólag szentségelek...A válaszokat előre is köszönöm!
-
captain81
csendes tag
Érdekel valakit Jiayu G4-re szilikon tok (Original Silicone Rubber Case Cover)?. Érdeklődés privátban.
Mindkettő új. Ár 1200 postával sima levélként feladva.
Fekete színben kisebb akksisra van. - Rendeltem az enyémre, de nem megfelelőt küldtek, ezért eladó.
Pink színben 3000mAh akksisra van. - Telefonnal együtt kaptam.[ Szerkesztve ]
-
cézéG4
újonc
válasz KurtCobain #3245 üzenetére
Hát tényleg csak pillanatokon múlt. Mindenesetre jó tudni, hogy hamar jön a válasz.
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Kb 2-3 hete ütötte fel a fejét egy igen aggasztó és bosszantó probléma: a képernyő jobb alsó sarka, kb az aljától 2cm magasra magától érzékel dolgokat. Ott van a FB ikon, belelép, sms iráskor, ha függőlegesen tartom akkor a p és az l betűk maguktól lenyomódnak, kipróbáltam, van hogy 2 sort is beir p és l betűkból rövid időn belül, viszintes tartáskor pedig más betűket üt be. Viszont, ami érdekes, hogy amikor először jelentkezett, azután nem volt probléma, egészen a hétvégéig, most jött újra elő. De most sem állandóan, van hogy nem csinálja ezt, aztán egyik pillanatról a másikra már megint előjön.
Valaki találkozott hasonlóval, esetleg ötlet erre?
Nagyon megköszönném a segitséget, iszonyú frusztráló!Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
Hathatós segítségetekkel sikeresen feltelepítettem egy az eddiginél újabb romot a telefonomra. Köszönöm!
Az alap problémám viszont sajna nem oldódott meg...
A kamera és a galéria app egy idő után most is lefagy, leáll...
Először a 2013.05.15. most pedig a 2013.10.21. rom van a készüléken.
Az újraindítás megoldja egy ideig a problémát, de ez mégsem az igazi...
Másnál is van ilyen jellegű gond, vagy csak én szívok ezzel?
( Remélem "csak" valami szoftveres összeakadás és nem hardveres probléma...)Ötleteiteket előre is köszi!
-
SzDav_id
csendes tag
Sziasztok!
almos94 és Huszti74:
Nekem is vannak problámáim a kijelzővel és a kamerával is sajnos...
A kijelzőn nekem egy sávban nem érzékel a bal oldali gomb (menu) vonalában, majdnem végig a teljes kijelzőn. Csináltam egy videót is róla: [link]A kamera nálam is néha lefagy, eddig még nem jöttem rá miért. Még nem volt időm több ROM-ot kipróbálni, most a legújabb jiayu.es-ről letöltött van fenn.
Gondolkodtam a garanciáztatásról, csak nem tudom megéri-e visszaküldeni...
Postaköltségek meg a várakozási idő miatt nem nagyon van kedvem belevágni.
Valakinek van tapasztalata mixeshop-os garanciáztatással? -
kulcsari
csendes tag
Sziasztok! Honnan lenne érdemes beszereznem egy advanced verziót? Üdv
-
fenyus
csendes tag
Sziasztok!
A Jiayu.es nekem azt írja ki, ha a Downloads vagy a Driver-Tools gombra kattintok, hogy "Unable to display selected screen, no internet connection. Check your connection and try again"
Netem van, szóval nem hinném, hogy ez lenne a gond....
Esetleg van valakinek ötlete?Köszi
-
fene_vad
senior tag
sziasztok'
ha valaki netalán látott már ilyet vagy csinálta már: sokat kell forrasztani a microusb panel cseréjénél? vagy csak 1-2 vezetéket?
Van otthon vagy 10 töltőm különbőző kábelekkel, és az egyik már nem működik rendesen, csak ha megtámasztom a kábelt alulról... -
janekq
csendes tag
Üdv! Valamikor olvastam hogy valaki keresett olyan ébresztő progit ami a telefon kikapcsolt állapotból is működik androidon. akkor az volt a válasz hogy androidon ez nem működik. változott ez valamit? ma tovább alvós lettem volna és meglepően ébresztett a telefon pedig kikapcsoltam? akkor ez most hogy is van? nem gond ez csak meglepett!
-
Landor
tag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg fekete szilikon tokja 3000-es akksira?
Szeretnék hozzá egy ilyet. -
-
fene_vad
senior tag
láttam már korábbi hozzászólásokban, hogy másoknál is az elsődleges akksifogyasztó az "android system", nálam is.
Ez valóban normális? Korábbi android telóimnál messze-messze a kijelző vitte el a delej nagyrészét... -
fene_vad
senior tag
válasz doongoo #3276 üzenetére
de, akkor mindegy lenne
sajnos az a helyzet, hogy olyan 48 orat bir ki sajnos, napi 2 ora 3g netezessel, 5-10 perc telefonnal, no GPS, no jatek. Ennyit a defy is birt.
Az uj li-ionnak hazudott li-po akksi van benne, de berendeltem egy regebbi tipusu li-ion-t is, hatha csak ez a gond.
Szoval egyelore csak talalgatok, gyanusitott az uj tipusu akksi, de akar az android system is... -
szhunor
tag
Hello.
Másnál is produkál olyan jelenséget a telefon, hogy a mobilnet nagyok sokáig próbál csatlakozni, majd azt mutatja, hogy csatlakozott, de mégsem megy a net ( SIM-et kicseréltettem már 2x is), a másik probléma a Kamera, nem lehet vele fényképezni, képet sem mutat, ujrainditas utan mindegyik rendbe jön, egy ideig.
Már több, mint fél éve rajta van a magyar rom, most kezdte el ezeket csinálni kb 1 hónapja. 2 napja tettem újra a ROM-ot, de ugyanúgy előjön a probléma.
Esetleg privátban kérhetek linket egy új, bevált magyar ROM-hoz ?
Jiayu G4 Advanced 2/32 GB
KöszönömJiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
fisticZ
csendes tag
Tiszteletem a fórumlakóknak,
Már vámban van a jiayu G4T, és szeretném magamat megkímélni a kezdeti belakás nehézségeitől, ezért lehetőleg már most a legjobban bevált oprendszert szeretném felrakni rá. Jelenleg egy ZTE Blade-em van, és azon rengeteget dobott úgy képességekben, mint gyorsaságban a cyanogenmod rom.
Valami hasonlót szeretnék a G4re is rakni. Meg tudnátok mondani mi a legjobb, vagy mik a legjobbak ?
Előre is köszönet.
-
Huszti74
csendes tag
válasz szhunor #3279 üzenetére
Szia!
Nekem sima 1/4-em van, a mobilnetes hiba nem jelentkezett. A kamera és a galéria appok viszont kb. 3 hete ugyanúgy kínlódtak nekem is. A hétvégén feltettem egy újabb romot, de azzal is fagyott. Ám második napja (lekopogom) semmi baja. :-) Ha jól sejtem akkor egy alkalmazás elrontott frissítése lehetett a ludas okozhatta, amit most javíthattak. Remélem a te gondjaid is megoldódnak... Üdv: Én
-
fisticZ
csendes tag
NA ez egy jó kiindulópont. MIUI-ról vannak tapasztalatok ?
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Valaki vett ilyet mostanában? A pixelhiba csak pár hónap után jött ki vagy hamarabb?
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
cézéG4
újonc
Sziasztok!
Egy hete vagyok mosolygós tulajdonosa egy fehér advanced G4-nek. Első okostelefonom, ami mellett hosszas keresgélés és kutakodás után tettem le a voksom. Nagyon jól döntöttem. Az elején az is egyórába telt, hogy rájöjjek, hogy azért nem veszi a töltést a gép, mert az akksin van egy kis védőfòlia... Aztán hála ennek a remek fórumnak és a lelkes tagjainak, már túl vagyok egy root-oláson, van recovery, és a rom-ok is kezdenek érdekelni.
Annyiban viszont most a segítségeteket kérem, hogy a tárhelyeket hogy érdemes kezelni, mit kell tudni. 2/32-es verzió, valamint egy 32 gigás sd van benne. Úgy vettem észre, mintha csak az sd-hez lenne hozzáférésem, a belső memóriához nem. Valamit még be kell állítsak? Egyáltalán mit hol érdemes tárolni? Esetemben rengeteg zene, illetve kevéske képet is készítek néha.Köszi
-
karikusz
tag
válasz doongoo #3288 üzenetére
És van valami megoldás a javítására? Azt olvastam valahol, hogy a mostani verziókba az LG gyártja a kijelzőt emiatt. Jól olvashattam? Tehát elvileg ki lett küszöbölve ez a probléma, vagy megmaradt?
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
-
szhunor
tag
Ezt a ROM- ot raktam fel most.
JY-G4HG_vredniiy_mod_v2.4.zip
Nagyon jó!
Teljesen testre tudtam szabni, szinte tökéletes, nagyon gyors.
Egy két kivétel:
Hogy lehet eltűntetni a WIFI jel melletti internet sebesség kijelzését ?
Hol találhatóak a ROM-ban lévő ikonok, szeretném kicserélni a menü gombot átlátszóra (pötty)
Hogyan tudok erről az állapotról ROM mentést csinálni, olyankor a képeket, sms, névjegyzéket is menti, tehát minél több az adat, annál nagyobb lesz a mérete ?
Köszi.
Bocs a sok kérdésért.Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
karikusz
tag
De orvosolták már a hibát, vagy még mindig fennál?
-
szhunor
tag
Még olyan kérdésem lenne, hogy az ,,Energiagazdálkodás" widgetben lévő ,,Szinkronizáló" ikont ki lehet cserélni a ,,Adatkapcsolat" = Mobilnet Ki/Be kapcsoló ikonnal ? (persze a funkciót is , nem csak az ikont) ?
Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
Thrawn
félisten
válasz karikusz #3293 üzenetére
A hiba egyedi, nem jellemző erre a készülékre, ahogy másikra sem. Nem láttam még olyan típust ami folyamatosan pixelhibával jön le a gyártósorról.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
balazstoth96
újonc
Sziasztok!
Nekem kb. egy hete olyan probléma állt elő a telefonnal, hogy nem hajlandó _semmilyen_ wifi hálózatra sem felcsatlakozni, se nyitott, se jelszavasra. Az itthonival sem működik, amire korábban automatikusan csatlakozott és nagyon szépen működött.
Mindig eljut az IP cím lekérése lépésig, de onnan nem tud továbbmenni. A mobilnet változatlanul működik, annak nincs baja. Hardveres hibára ezért nem is gyanakszom, ugyanis nem ejtettem le, illetve semmilyen ártalmas fizikai hatás nem érte a telót.Szerintetek mi lehet a gond? Hivatalos, de magyarított ROM van rajta, de ezzel a ROM-mal is működött korábban. Egy ROM-csere vagy újratelepítés megoldhatja a problémát?
Illetve nálam is fennáll az USB hiba, nálam is csak lefeszítve lehet tölteni. Ezek szerint forrasztani nem érdemes, inkább ki kell cserélni az egész panelt benne? Valamint ezzel a hivatalos ROM-mal a kamera lefagyás hiba nálam szintén fennáll, még én sem jöttem rá miért, viszont újraindítás megoldja. Remélem javították/kijavítják a következő verzióban.
-
amdk7
aktív tag
válasz balazstoth96 #3296 üzenetére
Előtte próbáld már meg, hogy az eddigi (már nem használt) kapcsolatokból törölsz egyet-kettőt.
hátha...Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
fisticZ
csendes tag
NA megjött a cucc, kaptam hozzá ilyen könyvecske szerű tokot is.
Asszem a 225 dolcsit megérte, főleg h 2/32 gb változat. -
apaka1956
csendes tag
Sziasztok! Nekem van egy G4 basic 1/4 -3000 még az eredeti rom van rajta 1 éve használom éjjel nappal és megvagyok elégedve vele kivéve a GPS ami 10 perc után jön be!!
-
fisticZ
csendes tag
valaki meg tudná mondani, hogy a CWM image filet miképpen kell használni ? A fórum eleján sp phone flash tool-al van leírás a felrakáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI internet
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5 Pro teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest