- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti634
csendes tag
válasz fene_vad #3905 üzenetére
valóban, ha csak simán a ROM-ot rakom fel, akkor elég kínai, és tele van hozzá tartozó progikkal.
2 kérdésem lenne, ami elég zavaró itt:
- 1. a fenti értesítő sáv miért átlátszó? (fehér háttérrel, és szöveggel nem nagyon látni)
- 2. nem vészes, de számomra felesleges az akkumlátor ikonja, hogy tüntethető el?
De a ROM az megfelelőn működik, jobb mint a MIUI, köszönöm![ Szerkesztve ]
-
fene_vad
senior tag
válasz Dévidzon #3911 üzenetére
a progik nem valami kemiai uton csekkelik, hogy milyen az akksi, hanem csak kiolvassak valami rendszerinfobol...
Tudomasom szerint csak az elso szerias G4-ek jottek ki li-ionnal, tavaly osz ota mar csak li-pol akksit szallit a Jiayu is az aruhazaknak. Volt is egy vitam egy aliexpresses arussal, 15 dodot fizettem mi egy li-ionnak hazudott akksiert, li-polt kuldott... ez van. -
Thrawn
félisten
válasz fene_vad #3912 üzenetére
Én fordítva tudom, a Li-Po jött először és azt cserélték Li-ion-ra. A Li-Po pedig amennyire olvasgattam jobban bírja, ergo visszalépés volt akksi terén.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz KurtCobain #3914 üzenetére
4pda-n másképp gondolják, pedig ott többszáz oldalas topikja van a telefonnak, ott rakták össze az új kernelt is.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Dévidzon
tag
Közben eljutottam odáig, hogy lementettem az MTKDroiddal a gyári ROMomat. Most már rendesen rootolva van, pedig a mobil nagybácsi is azt írta, hogy az.
Kernelt hogyan cseréljem? Recoveryben install zip? -
Thrawn
félisten
válasz hevizms #3916 üzenetére
A kép alapján csináld.
Dévidzon: Igen, recoveryből kell feltenni. Csinálj utána egy "Wipe cache" és "Wipe Dalvik cache"-t is mielőtt újraindítod a telefont. Ja és ha már recoveryben vagy, itt is csinálj egy komplett Backupot, amit másolj át egy számítógépre is. Biztos ami biztos.
-
fene_vad
senior tag
-
Dévidzon
tag
Azt hiszem az a gond, hogy android recoverybe lép be nem cwm-be.
Ebben csak apply update van, install zip nincs.
Hangerő le + power gombra pedig a kínai karakteres recovery fogadott, azzal inkább nem kísérletezek...
Tudtok adni vmi segítséget? Nehéz eset vagyok tudom -
nagyúr
válasz Dévidzon #3926 üzenetére
Azt hiszem az a gond, hogy android recoverybe lép be nem cwm-be.
Igen, az gond.
A <3e> recovery kb. semmire nem jó... max a gyári update-et feltenni.A hangerő le+power nem recovery, hanem factory mode. ott a legalsó a reboot phone.
(Néha hasznos tud ez a mód is lenni: legtöbbször van adb és root elérés...)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
cashzoli
aktív tag
Sziasztok! Kerestem, de nem találtam meg itt, tehát ha le lenne már írva a megoldás: elnézést. Nincs túl sok időm foglalkozni vele, de óriási segítséget jelentene az életre keltése egy barátomnak.
Van egy ilyen csoda a kezeim között, ami a boot logónál beragadt. Nem az enyém, ezért nem tudom pontosan, hogy melyik változat: a belsejébe csak annyi van ütve, hogy G4 és 3000mah-os az akkuja, szóval szerintem ez a "H" verzió (vagy "HG")? Teljesen gyári rom volt rajta, nem piszkálta.
Flashtool-al próbáltam feltenni EZT a gyári romot, hátha magához tér, de nem sikerül eljutni odáig, hogy egyáltalán elkezdje letöltögetni a fájlokat. 8.1 64 bites windowson próbálkozom, Windows 7/64 bites driverek vannak fent, amivel az Eszközkezelő ADB Device/HTC Dream-nek látja jelenleg (hang+, bekapcs, csati be). Flashtoolra kötve (akku ki, f9, teló rádugva) elindul, majd failed err:4008. Log-ot átolvasva semmi értelmeset nem tudtam kihámozni.
Ha tudtok valami megoldást rá, kérlek írjátok meg!
[ Szerkesztve ]
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
Thrawn
félisten
-
vitko6
csendes tag
Felraktam a 4.4.2 -es kitkat beta romot a telóra "Jiayu G4C".
amit 1,5 nap nyomkodás után tapasztaltam:
sokkal gyorsabbnak tűnik mint a gyári rom!
youtube is simán játsza a fullhd videókat!
lehet módositani az alkalmazások hozzáféréséteddig semmi hibát nem tapasztaltam! nem is értem, hogy miért beta....
Valaki tud mondani "Jiayu G4C"-hez a gyári romon egy antutu eredményt?
az enyém a 4.4 es rommal perpill 17727 -> ART-re van állitva és nem a Dalvik cachere -
exzyt
újonc
Hali. HELP !!
Kb. másfél hónapja használom a telót (Jiayu G4S MTK6592). Arra lettem figyelmes hogy pár napja mintha gyorsabban merülne , egy éjszaka alatt sandby-on fullra lemerült. Na most az a helyzet, hogy tölteni sem tudom már, ugyanis ahol a telefonba dugnám a töltőfejet, ott mintha megolvadt volna vagy hasonló, mintha oxidálódott is volna ott pár helyen. Nem értek hozzá, mindenesetre nem néz ki egészségesnek... Mi lehet ennek az oka?
Ezt itthon egy random szervizben meg tudják csinálni, vagy vissza kéne küldenem?köszi előre is.
-
Dévidzon
tag
Erről az oldalról letöltöttem a 4.8.22-es teljes ROMot, abból is az Advancedre valót.
Ezt mindenképpen SP FleshTools-szal kell felrakni vagy felmásolhatom SD-re is és zip-ként feltelepül CWM-ben?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
cashzoli
aktív tag
Bocsánat, elnéztem: 1850mah-os az akkuja. Mindenesetre, a hiba ugyanaz, bár most már (szerintem) a helyes ROM-mal próbálkoztam.
Íme a hiba:@rawulf: Sajnos vak a program, szinte semmit nem lát a telefonból azon kívül, hogy csatlakoztatva van...
@dévidzon: Lefotóztam, hátha valaki okosabb nálam. Feltűnt számomra, hogy az akku hátlapján lévő s/n nem egyezik meg a telefonéval. Ez jelent valamit?
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest