- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz máyköl #77805 üzenetére
Én szeretek, persze nem minden nap, de a héten párszor azért csinálok valamit. Az meg hogy nem tudsz csinálni semmit az egy dolog, senki se úgy kezdett hozzá első alkalommal valamihez hogy már tudta. Van egy halom recept, lehet gyakorolni, olyan meg nincs hogy sosincs rá időd, csak esetleg kedved....
-
Arcképgyáros
Pont témánál vagyunk, tegnap előtt én is megcsináltam az első saját pizzámat.
-
Gergőke88
addikt
Olvastátok a hírt, hogy álltiolag feltortek az icloud tarhelyet a pucerkodo sztaroknak?
[link] -
nagyúr
Pedig a főzés nem nagy kaland. Nyilván nem konyhafőnök szintre gondolok. Mi magunkra főzünk, csak ritkán rendelünk. Amit főzünk, azt visszük munkahelyre is. Egyrészt nem kell rendelni, másrészt meg tudom, mi van benne abban, amit eszem.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
Xero
nagyúr
válasz Gergőke88 #77813 üzenetére
Na igen.
Igazándiból a cink az, hogy két énekes csaj is kiszivárgott amennyire itt lekövettem. Nem-nem volt türelmem 4chan-t nyálazni.Az a fura benne, hogy mind a kettőre anno azt mondtam, hogy cuki aranyos, stb de igazán a hangjuk fogott meg. Most más is.
-
Arcképgyáros
Srácok, valakinek nincs véletlen MOZAIK S csomag a telekomtól?
-
nagyúr
válasz -secret- #77819 üzenetére
5690. 500 mega (ez bővítve van egy gigával, amit nem pénzzel fizetek havonta,hanem hűség pontokkal). Válthattam volna, de nem akartam, mert ezen még be volt kapcsolva a VOIP, újabb tarifákban csak a drágábbak tartalmazzák. Így meg tudok 3G viber,skype, stb-n hívni.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Arcképgyáros
válasz icecave #77820 üzenetére
Faszom, Nekem is ugye S van és akkor váltottam amikor vettem az i5S-t viszont én 2000 forintal többet fizetek, az elejétől fogva, most nézem a számlát és van elvileg hozzá egy net L (vagy mi) csomagom ami 500 mb mobilnet és 2000 ft. De nekem 100%, hogy nincs 1 giga netem csak 500 mega, nem értem, szerintetek le tudom mondani ezt a net l akármi netet? Még van egy év hűségem.
Át akartam váltani NEXT S csomagra (korlátlan belföldi hívások, sms-ek 4g miatt), szerintem bőven jobb, csak hát ugye hűség...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz -secret- #77821 üzenetére
az 500 megabyte/2000 ft nem a legjobb opció, nem kellene az neked, a mozaik díjcsomagok alapban is tartalmaznak adatkeretet (s = 500 megabyte), így az olcsóbb bővítőket lehet aktiválni melléjük; link
1 gigabyte 1290 ft és attól felfelé már elég jók az ár/érték arányok.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Arcképgyáros
válasz legiaap #77827 üzenetére
Pizza tészta:
400 g liszt
5 dkg élesztő (1.5 dl tej meg egy kávéskanál cukor és ebben felfuttatni
2 evőkanál olaj /esetleg kis oliva mellé/
1 kávéskanál só
1-2 dl langyos víz (amennyit felvesz a tészta )Tejfölös alap:
tejfölt kis tejjel kikeverni hogy ne legyen darabos. (Fél kis tejföl elég 1 pizzára.)
bele só, bors, oregánó, bazsalikom, ízlés szerintGyros feltét:
hagymát olajon piritani
csirkehúst csíkokra /kockára/ vágni
csirkefűszer rá, esetleg gyros fűszerkeverék
majd megsütni vele, majd összeállítani a pizzát
sajt rá, kukorica, paradicsom vagy bármi más zöldség.Jó étvágyat! :-)
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz -secret- #77828 üzenetére
a külön netre elvileg nem lehet hűséged.
mit ír ki pontosan mobilinternetes opciónak arra a külön 500-asra?
egy általános figyelmeztetés mindig kiír módosításkor, még akkor is, ha nincs hűség adott előfizetésre.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ragnar95
félisten
Kedvem nekem sincs sose főzni, de főleg most nyáron csomószor kénytelen vagyok, ha nem akarok éhes maradni.
Nem állítanám magamról, hogy tudok főzni, úgyhogy csak egyszerűbb kajákat szoktam, de egy pácolt hús, rántott hús, sült krumpli, tészta, stb gond nélkül megy és rögtön jobban járok, mint valami mirelit kajával. Koliban meg úgyis rá leszek kényszerülve a főzésrePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest