- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ittakary
nagyúr
A Golf-os képről jutott eszembe: ti milyen képarányban fotóztok? 4:3 vagy már ezt is az egyre menőbb 16:9-ben?
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #77208 üzenetére
Nekem natív 16:9 a kamera, problem?
Amúgy félig ON leszek nemsokára, az asszonynak bugáztam egy fehér, 32 gigás i5-öt
#77210: mitől lenne puncicsíknyi, ha ugyanannyi a vertikális FoV, de horizontálisan szélesebb? (magyarul "nagylátószögűbb" az iPhone-nál)
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Ma megyek az uj i5-ert. Szerintetek mennyibol uszhatnek meg egy feljebb valtast? Most epp abban az elethelyzetben vagyok, hogy muszaj hasznalnom, de 1-2 hetesen, meg majdnem 3 honap Apple garival adnam el (fuggetlen ugye), es vennek egy szinten fuggetlen 16-os 5S-t, legalabb azert par honap garival. Ha jol emlekszem r3dsnake pl. 138-ert vette az ovet, na azota sem lattam ilyen dealt itt a hardverapron, 150 korul mennek...
hábm bábm
-
lacy86
addikt
válasz -secret- #77218 üzenetére
Feher ajfon 5S 109k ( csak nem mukodik az ujjlenyomat erzekelo ) -- ugyan itt 32-es 112k-ert --
Mennyi lehet annak a csereje v javitasa?!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz lacy86 #77227 üzenetére
nem véletlen a sok nem működő ujllenyomat-olvasós 5s, jellemzően letiltás, lopás, vagy egyéb gondok miatt lett benne cserélve az alaplap, és nem pedig csak az ujjlenyomat-olvasók döglenek be sorra az így hirdetett telefonokban.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legiaap
félisten
Más: ez a leöntjük magunkat jeges vízzel már kezd az agyamra menni!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Totheground
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #77242 üzenetére
Mivel az ujjlenyomatokat elméletileg az alaplap egy külön chipen tárolja, ezért erősen kétlem, hogy létezik megoldás alaplap csere nélkül.
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Esetleg valaki tudna ajánlani egy megbízható könyv felvásárló üzletet?
Akik el is mennek a dolgokért ha vidéken van?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legiaap
félisten
Régen amennyire utáltam a mogyoróvajat, most annyira kattantam rá. Meggy lekvárral a legjobb.
-
legiaap
félisten
Vámpírnaplók a következő amit elkezdtünk nézni asszonnyal, de már most utálom. Minden pasinak természetellenesen kockás a hasa...nekem olyan sosem lesz.
Persze ilyenkor azzal nyugatotm magam, hogy nekik ez a munkájuk, hogy jól nézzenek ki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest