- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
törölt tag
Egy cuki yorkshire terrier mennyire csajos kutya? Most akarok venni egyet. Nyilván nem az agyon fodrászoztatott/szépített fajtára gondolok.
Németjuhászom marad kertesben, ez meg lenne Pestre a szobába.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Ha valaki keres hangfalat, erre érdemes rárepülni. [link]
-
máyköl
veterán
Egy hete hirdetem az iPhone 4 -em, 40 -ért.
Le lehet ellenőrizni, benne van a hirdetésemben -ráadásul caps lock -al-, hogy az ár fix.Ha nem kaptam 20db. "35 -ért még ma elviszem" üzenetet, akkor egyet se.
Ez engem marhára kiborít...Ráadásul tegnapra volt 3 vevőm, 40 -ért. Mindegyik még aznap elvitte volna.
A srác, aki először írta, hogy kell neki, annak szándékoztam eladni.
Idézem a beszélgetést:"Szia, 100% hogy kell a telefon, este át tudom venni?"
"Igen, a Kökinél, 7-8 óra között."
"Rendben, akkor 7 óra Köki, 100% hogy kell, ne add el. Ezen a számon elérsz: ***"
Emberek, 7kor a Kökin hívom a srácot, kinyomja!!!
Írok neki, hogy mi van már, ja, én ne zaklassam őt, 35 -ért szebbet talált amúgy is.1., Nem is látta az enyémet, hogy milyen szép.
2., Oké, hogy talált jobbat, csak én a másik 2 érdeklődőt lemondtam, persze azóta nekik se aktuális.A magyarok üzleti érzéke és korrektsége a béka segge alatt van. Én szégyellem magam...
-
-
Xero
nagyúr
válasz icecave #73658 üzenetére
Nekem a kedvencem az volt, amikor megegyeztem egy céggel, viszont nem jártam feléjük így csak emailben volt nyoma akkor még a dolognak.
Amikor már három hete dolgoztam rajta és lényegében készen voltam, szóltam, hogy raknám fel teszt sessionre és küldeném a szerződést amit legyenek szívesek visszaküldeni és nyilván az élesedés után fizetni. A válasz az volt, hogy meggondolták magukat mégsincsen pénz rá. Amikor megérdeklőtem, hogy ezt mégis miért nem voltak képesek hamarabb lekommunikálni, akkor csak hümmögést kaptam.
Nyilván az emailek alapján valamennyire utánuk lehetett volna menni ügyvéddel, de inkább hagytam a francba. Azóta kb mindegy milyen messze van a megrendelő, személyesen íratom velük alá és csak utána fogok neki bárminek.
-
SÖ
addikt
válasz máyköl #73655 üzenetére
Magaddal ba@ol ki ha az ilyen dolgokon nem lépsz túl egy pillanat alatt. Senkinek sem szabad tartogatni semmit. JEGELVE? Röhejes, ráadásul a legtöbben csak azért teszik ki, hogy még kelendőbb legyen. Én a bringát úgy adtam el, hogy a csaj felhívott 9 körül, hogy megvenné. Kérdezem kocsival van? Nem, majd haza teker vele. Úgy kellett lebeszélnem, hogy tegyük át holnapra, mert nincs világítás, és zöldövezetből bebiciklizni a hétkerbe, nem kis idő. Másnap reggel a megbeszélt időben nem jelentkezett, én meg nem hívtam. De délután már b@szta a csőrömet, hogy akkor most mi van. Felhívtam, nem vette fel, vissza sem hívott. Másnap este hív a párja, hogy akkor mikor tudná megnézni.
Jó múltkorában egy BT bilt adtam el úgy, hogy hajnali fél hatra beszéltük meg a találkozót, mert, hogy mennek a nagybanira az emberei vidékről, és akkor megállnának valahol átvenni. Bele mentem, mert kellett a pénz, közben jelentkezett más is érte, normálisabb helyen és időbe. Felhívtam a parasztot, hogy ne várjanak, eladom másnak. De hogy már kezet fogtunk telefonon, meg minden. Végül neki adtam el, de megfogadtam, ilyen nincs mert csak én ba@ok rá. Az viszi aki hamarabb leteszi a pénzt! Ez balkán, és nálunk, már csak a románok rosszabbak, de ezt már nem részletezem. -
nagyúr
Nekem volt egy olyan, ahol bár hetente volt a leadás, havonta kaptuk a fizut, persze full feketén, de örüljön az ember, hogy pályakezdőként dolgozhat ugye. Hát jött a válság, dolgoztunk még 5 hetet, utolsó fizu nem jött, mert főnök azt monda, nem fizették ki neki. Hát persze... szerintem meg tudta, hogy nem lesz már több meló, és szépen behúzta az összes lét...
A másik, ott bejelentettek minimálbérre, a többit "kézbe" kaptuk. Hát nem, nem kaptuk, csak gyűlt szépen, aztán a csődkor ez mind elfelejtődött. A kis paraszt meg örüljön, hogy neves grafikai cégnél dolgozhat és tapasztalhat... persze, bár rengeteg pénz oda, ha ezeken a helyeken nem járok, sohasem ismerem meg azokat az embereket, akik nélkül biztosan kevesebb lenne az életem. Majd veszek másból használt VW-t, ha a mostanimat a faterom leamortizálja.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Xero
nagyúr
válasz icecave #73661 üzenetére
Vállalkozói oldalról azért a kézbeadást is megértem. Röhejesen magasak egy alkalmazott költségei. Az viszont valóban gerinctelen, ha az alkalmazott úgymond "lemond" a juttatásairól (mert ugye a nyugdíj, ha lesz egyáltalán, nem mindegy mi alapján számolódik), de ennek ellenére sem tolja oda a munkáltató azt a keveset. Az ilyet simán fel kell nyomni a NAV-nál és üljön a pénzén éveket.
-
-
SÖ
addikt
Csak a vállalkozó havi bevétele nem százezrekben mérhető, még a rezsiórabérben is benne vannak a járulék fizetési költségek, amit saját maga után, vagy az alkalmazottjai után fizet. Ennek ellenére kurva magasak a költségek, de valamiből finanszírozni kell azt a sok baromságot amit művelnek.
-
Xero
nagyúr
Azt csak hiszed, hogy mindenhol benne vannak. A piac diktál, de ezt a nav leszarja kb. Én is örülnék, ha lenne 2-3 alkalmazottam és nem 5 órákat aludnék, de sajnálom rá a havi 2-3M-t, meg valójában nincs is ennyim rá.
Mielőtt valaki beleköt: Két megbízható fejlesztő és egy ügyintéző teljes költsége ennyi minimum.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
haha, jo a tema. epp a napokban szopatott meg 2 vevo is. gusztustalanok az emberek, semmit sem er a szavuk. en hulye meg mindig probalok jo fej, meg kompromisszumkesz lenni.
-
madgie
titán
válasz mondomén #73671 üzenetére
Engem nagyjából elkerül az ilyesmi, pedig vidékiként még könnyebb lenne semmibe venni.
anno ugye az i5-öm is úgy ment el a GLS-szel, hogy elfelejtették beszedni a lóvét, mégis hívott a vevő, hogy bocs, nem volt otthon, más vette át, utalhatja a lóvét, ha már a futárcég elb@szta?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lekopogom, de engem is eléggé elkerült a szívás, 1-2 érdekes dolgot leszámítva (klón iPhone-t akartak eladni nekem,stb).
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
még mindig imádom.
-
nagyúr
Nézem közben a híreket az iPhone 6-ról, de megint nem tudom eldönteni, wtf... ugye utóbbi években mindig kikerült a formaterv, stb, de ha most olyan lesz, mint a legutóbb, ami kikerült, ezzel a fura antenna csíkkal,hát, nem tudom. A kijelző az okés, bár a káva lehetne vékonyabb (LG ezt nagyon eltalálta, k*rvavékony lett), de a 4,7" elég lehet, 5,5áös iPhone az már G3 méret ugye.
-
nagyúr
válasz Cyberpunk #73679 üzenetére
Hát, mindegy, azért reménykedem,hogy összességében az iPhone 6 és az iOS 8 együtt visszacsábít. Ha más nem, akkor az, hogy minden nagy fitness app szépen ki fogja használni ezt a health dolgot (Polar, Runteastic, Endomondo) stb, és ezzel engem pl. vissza is csábítanának. Más ezt lesz*rja, de nekem fontos, ez is ösztönöz arra, hogy ne hanyagjam el a mozgást. Runtastic-ot használom legtöbbet, de vannak gondok még az paaja és a webes felület közti kommunikációval.
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
jott messenger frissites.
big likes: send an even biger thumbs up when you really really likes something. legjobb update eddig. milliok vartak egy nagyobb ujjra. -
nagyúr
válasz Zjunior #73683 üzenetére
Na, ezt a hozzászólásod elmentem, mert ha mégis ez lesz, fogadjunk, hogy te leszel az első, aki rohan megvenni (Bár ugye egy igazi fannak tökmindegy hogy néz majd ki, úgyis megveszi, aztén megszokja, és bárhogy is utálta az elején, kis idő és a legszebb technikai cuccnak fogja kikiáltani).
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #73653 üzenetére
Nekem Havanese-em van, ez egy kicsit kevésbé csajos kutya, mint a yorki, de azért ez se egy kifejezett vadállat és a tipikus férfias kutya, de pont lesz@rom, mert annyi szeretetet ad, hogy k*rvára nem érdekel, ki mit gondol, egyszerűen imádom és nem tudom, hogy a francba fogom ősztől kibírni nélkül hónapokig.
Én is gondolkoztam amúgy yorkin a havanese mellé, mert ketten még jobban meglennének, meg nagyon tetszik a yorki is, de főleg így, hogy elmegyek, nem akarok még egy kutyányi terhet anyámékra szabadítani.
r3dsnake: méretre maximum, mert sem kinézetre, sem viselkedésre közük nincs egymáshoz...Egy kis kutya még több szeretet ad általában, mint egy nagy, mivel társasági kutyáknak tenyésztették nagy részüket és ez nagyon meglátszik, enyém is akkor a legboldogabb, ha ott lehet a közelünkben, valaki felveszi és játszik vele, de már csak az is örömet okoz számára, ha a közelünkben lehet, míg egy nagy kutya ugye kertben van, így ez nincs meg. A macska meg hogy mennyire ragaszkodó és mennyi szeretet ad, azt inkább hagyjuk...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #73688 üzenetére
Akkor sem tudok kutyaként tekinteni rájuk. Legyen tekintélye, kiállása, határozottsága. Valószínűleg ezért nem csípem a lógó fülű kutyákat sem különösebben, sokkal tekintélyesebb a hegyes fül. A szememben teljesen külön fajnak számítanak a kis zsebcuccok, a kutya nem itt kezdődik.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz icecave #73678 üzenetére
Hát, ha nem adnak ki max 4.3"-os iPhone-t, akkor én 1 év múlva majd ha esedékes lesz a telefonvétel lehet átballagok másik gyártóhoz, bár az a baj, hogy ott sincsen nagyon már kisebb kijelzővel telefon, csak bszott nagy phabletek ami nekem semmire se jó, mert nem tudom őket kezelni 1 kézzel.
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #73691 üzenetére
Én egyre inkább várom a nagyobb kijelzőt amúgy, mert a 4" is jó már, csak sajna a szélességén nem növeltek, így a billentyűzet maradt a régi és ugyanannyira könnyű elgépelni, szóval egy 4,3-4,5" számomra még bőven vállalható lenne, sőt.
Ha 4,7" jön, talán még azzal is meg tudok barátkozni, de az 5,5" már mindenképp sok lenne.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Ragnar95 #73692 üzenetére
4.5" nálam a max, azt is akkor, ha 0 káva van. Igazából nem a kijelzőméret a lényeg, hanem maga a telefon dimenziója. Ha a mostani 5-ös széria méretét meg tudnák tartani, keskenyebb kávával-nagyobb kijelzővel, akkor az lenne a legjobb.
De teljesen feleslegesnek érzem az 5-6-7"-os telefonok létjogsáltuságát. Ezek azoknak jók, akik menőzni akarnak, hogy nézd mekkora van nekem, vagy nincs pénzük tabletre, így 2in1-ben megoldják a dolgot.
-
madgie
titán
válasz Ragnar95 #73688 üzenetére
Már hogy a fenébe ne tudna annyi szeretetet adni egy "nagy, kerti kutya"? A boxerünk szabályszerűen belebújik az emberbe, ráül a lábunkra, úgy bújik, hogy ha kihúzom a lábam, eldől, mint a zsák. Ha lehajolsz, összenyal, ha leülsz mellé, a 20 kilója és közepes mérete ellenére megpróbál az öledbe kucorodni és ott is bújik beléd.
És ez egy kinti kutya, soha nem volt házban tartva.
De ha már a sztereotípiáknál tartunk: én pont a yorkie szerű padlócirkálókat kerülöm vele séta közben, mert ezek is kis Duracell elemes vinnyogók a legidegbetegebbek. Bárminek nekimennek ész nélkül...
-
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #73697 üzenetére
Persze, a nagy kutyák is hihetetlenül sok szeretet tudnak adni, de nyilván nem tudsz velük annyi időt tölteni, mint egy bentivel, mert nem lehet 0-24-ben a kertben, stb, erre értettem a dolgot.
Az tény, hogy nagyon sok zsebcirkálónak jóval nagyobb a szája, mint nagyobb társaiknak, mert elvben nincsenek tisztában a méretükkel és fizikai erejükkel, de ez nem tudom, mennyire igaz a valóságban,h ez lenne az oka Mondjuk az enyém csak akkor ugat, ha a kertben van, séta közben kb sosem, viszont nagyobb kutyákkal simán úgy játszik, mintha ugyanakkorák lennének, múltkor is úgy kellett elrángatnom egy pitbulltól, mert ő úgy gondolta,h játszanak egy jót, a pitbull meg kicsit meg akarta harapdálni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest