- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz máyköl #74556 üzenetére
Amúgy bírom az ilyen nincs az a pénz szövegeket. Bakker, még nekem is lenne az a pénz.
Cyberpunk: Én most jöttem fel 70kg körülre, de szerencsére nem zsírosodtam be, és fizikumban is érzem a javulást. (65 körül voltam fél éve.) Pedig azért pár sör lecsúszik a haverokkal időnként, meg tényleg rengeteget zabálok szénhidrátot (dupla sajtos pizza gombával, stb.), úgyhogy szerencsés alkat vagyok ilyen téren. Mondjuk most, hogy elkezdek tömegelni meg kreatinozni, a kaja minőségére is oda fogok jobban figyelni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #74561 üzenetére
Gyors az anyagcseréd jó neked. Én igyekszem napi 5x enni, keveset és megnézem mit. Jelenleg 22 kiló mínuszban vagyok a tavaly novemberi énemhez képest. Az akkori meg a mostani kinézetben között elég drámai a különbség. Persze itthon piszkálják, hogy ez is elég már, de sok a zsír még rajtam.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
mekkorajó alap meg videó
-
r3dsnake
nagyúr
Évi 30k-ért kaptok 5 főre teljes értékű eredeti desktop offce-t, plusz fejenként 1-1 TB tárhelyet. Konkrétan évi 6k fejenként. Ez nagyon durva.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
SÖ
addikt
Ezt érdemes elolvasni, és csak annyit tudok mondani - naaahááát [link]
r3dsnake
Meg laptopot is szervizeltek
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Gondolom mindenki tudja, hogy nálam az iPhone 6 erős alternatívája a Passport. Kezdenek szivárogni itt is az infók. Brutal [link]
-
SÖ
addikt
Amióta ott hagytam a Telekomot, csak rosszat hallok róla. [link]
-
r3dsnake
nagyúr
-
SÖ
addikt
Töntésképtelen vagyok [link]
Mekkora doboza lesz az 5,5"-nak?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
B*szki, szintén 5,5"-os kijelzőjű G3 mellett akkora lesz az i6? OMG
Mit kezdenek ekkora felülettel? Kihasználják úgy,hogy plusz egy oszlop és egy sor ikon (mert ugye se widgetek, se más)? Innováció! Remélem, azért majd alakul ez, én szurkolok.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
SÖ
addikt
válasz icecave #74593 üzenetére
Engem hidegen hagy mennyi oszlop stb. Nálam a nagy kijelző csak a mobil PC szempontjából dominál. Ergo navi, net, consol. Persze telefonálni necces lesz vele, ma. Holnap már alap lesz. Amúgy lehet, hogy az 5,5" már nekem is sok. Még a Passport is eltörpül a 4,5" kijelzőjével. Nagyon kíváncsi leszek rá, és még olyan messze van szeptember.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ja, de csak az a meglepő, hogy G3-nál megoldották,hogy ugyanakkora kijelzővel kisebb? Értem én, hogy kell a home gomb, de a káván lehetne faragni az Apple részéről, miért nem tanul az LG-től? Persze, majd szeptemberben kiderül,mi a helyzet. Ha visszatérek, jólesz nekem az a 4,7" is
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Totheground
addikt
Ez a franciaország Equador. Bazz, mintha az Afrika kupát nézném, még a bíró is.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
válasz icecave #74595 üzenetére
Kell a fenének a home gomb, attól olyan retros. Nem hiszem el, hogy az ujjlenyomat olvasót nem tudnák máshogy megoldási.
A méretbeli különbség meg abból is adódik, hogy a kijelző nem egyforma széles. Az iPhone hosszúkás. Szerintem ezen is változtatni fognak. Ez csak egy 3D nyomtatott fantázia.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Woah!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Metal topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest