- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #53102 üzenetére
Itt mindenki téved, csak te világosodtál meg, mióta eldzsít használsz
Szólj, ha sok vagyok, abszolút nem szeretnélek megsérteni!
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #53089 üzenetére
Majd azért mindenképp írj,ha használni fogod LG backupot, hogy hogy műxik! Ha én használom előbb, majd én is írok.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
r3dsnake
nagyúr
Citromfuvet vettem vegul, este givelek neki try-t.
Megnyomkodtam ezt a fajorfox telefont, kulsore/belsore is szornyu. A note3-mal meg sztem a vilag legszaturaltabb kijelzo telefonjat adta ki a samsung. Atallotottam normalra, ugy is rossz. A huawei p6 bejovos, de hogy lehet ilyen elbaszott helyre tenni a jack-csatit?
-
whitezo88
nagyúr
elnézést kérek előre is a picit kegyeletsértő poéntól: [link]
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #53110 üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #53084 üzenetére
Én még legalább 1-1,5 évig nem váltok valószínűleg a 360-ról, mert alig van időm nostanság játszani és van csomó játék, amit még ki kéne tolnom (AC 3+Black Flag, BF4, CoD Ghosts,Halo sorozat...), ezen kívül amíg jönnek ki 360-ra játékok, addig nem tervezek 4-500€-t kiadni egy konzolért...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
amúgy a T is elmehet a fenébe. Ok, hogy alig van, a kereslet nagy de lazán árat emeltek az 5S-en, a weblap szerint ráadásul van készleten, rendelhető. Next M pl 75k helyett valami 110-ra tolták. még a 20 ezres nagyobb Next is ugyanennyi!! többiről nem is beszélve.
-
SÖ
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
Na megvan az uj i4S.
-
manchester85
veterán
Azt nem tudjatok, hogy face-en mitől függ, hogy valaki mikor volt utoljára aktív (vagy mikor aktív épp). Nyilván, az a logikus, hogy ha megnyitja az alkalmazást, vagy fenn van face-en, akkor aktív. Viszont sokszor van olyan, hogy látom, hogy XY mondjuk Z órája volt aktív utoljára, de like-olt valamit, ami azon az időn belül volt. Illetve, hogy nem is mutat mar időt a neve mellett, csak azt, hogy messenger. Mi a titka? Konkrét személy miatt érdekel.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Na, jövő heten két bontatlan Nexus 5-öm lesz Magyarországon. Aki birtoklási vágyat érez magában, az dobjon meg egy PM-mel.
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #53123 üzenetére
1 fekete, 1 fehér, mint egy hollywoodi álompár örökbefogadott gyerekrepertoarja.
16-os.
Vadaszcsiga!
Megbeszélés szerint. Nyilván minél jobban akarok járni, de ugyanakkor nem is szeretek sokat szarozni az eladással. Még nem gondoltam at. Most érkezett meg, es hétfőn megy is egy ismerős. Ha ma nem jött volna meg, csak en tudtam volna hazavinni januárban.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #53124 üzenetére
Ár?
SÖ
Csak kivancsiskodom, engem nem érdekel a pure android. Megmondom őszintén en a G2 UI-jába szerettem bele.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #53123 üzenetére
Nem lobbizok manchester85nek, csak szólok, hogy hamarosan jön a 4.4.1 amiben többek közt a kamerát is javítják. Facktory imagből már most felrakhatod. Ha jól tudom az 5-ösben már hw-es képstabilizátor van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #53125 üzenetére
Nekem is teljesen rendben van eddig, csak még ugye a BT-s cucc oldódjon meg, ami meg is fog, de csak ha lesz 4.4 rá (szóval lehet még hónapok kérdése)
-
vadászcsiga
félisten
UPC megint baszakszik
-
Cyberpunk
félisten
Ez azért enyhén lol kategória. [link]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #53127 üzenetére
Ha valamit javítanak, az nem azt jelenti hogy rossz, de minden lehet jobb is. Pl. kap valami extra HDR-t. Nekem az N4 fotói is tetszenek, csak kényesebb a rossz fényviszonyokra. Na ezen is javított a 4.4
icecave
El nem tudom képzelni milyen bt-s problémád van amire nem találsz megoldást a marketben.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Cyberpunk #53130 üzenetére
nem szép dolog gúnyolódni a másik háta mögött.
és ugyan miért lenne lol kategória? ne gyere nekem azzal, hogy ez így kényelmes és logikus megoldás. mert nem az.
a mobil telefonok történetében mindig egymás mellett volt a hívás fogadás és elutasítás gomb. most szerinted komolyan kényelmes az, hogy az egyik gomb a mobil alján van és ráadásul virtuális), a másik meg a mobil tetején mint fizikai gomb? ugye nem kell mondanom, hogy az is csak a 7-es ios-ban lett ilyen bénán megoldva.
nincs sok bajom az iphone-al, de azért kérlek az apple szemüveget vedd le és lásd be, hogy ők is csak emberek és igenis vannak dolgok amiket ők is elcsesznek.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
r3dsnake
Ebből okosodhatsz. A szerző havonta ír 2-3 cikket. jobboldali sáv. [link]
Cyberpunk
Legalább azokat ne itt beszéljétek ki akik ide járnak. Egyébként riplanek teljesen igaza van.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
válasz Cyberpunk #53135 üzenetére
nekem nem. a csúszkáról meg csak annyit, hogy egymás mellett van a 2 gomb és nem kell nyúlkálnom máshová. jobbra húzom elfogadom a hívást, balra húzom elutasítom a hívást.
mellesleg amikor először hívtak fel az i4-emen akkor csodálkoztam hogy nem lehet elutasítani a hívást, aztán kis utánaolvasással jöttem rá hogy hogyan kell.
na ez a lol, hogy utána kell olvasnom hogy kell, mert virtuálisan nincs ilyen gomb. -
ripla
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
Linkeltél annyit, hogy r3dsnake.
Szerk.: jah, semmi, javítottad. Köszi, átolvasgatom. Bár nem a munkakereséssel voltak gondok, hanem konkrétan azzal, hogy mindenhova X év tapasztalatot várnak el, én meg pályakezdő vagyok. De legalább április végén beleírhatom az önéletrajzomba, hogy 1 évig rendszergazdultam meg ilyenek, szóval ez már plusz pont lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Majd jön frissítés, nem félek,hogy nem. Persze, lehet, ha 4.4 lesz rá az első és utolsó Addig meg legalább kiismerem a telefont. Amúgy, amiket ipohne-on használtam, megtaláltam ugyanazt, vagy az alternatívájukat a marketben. Van csomó minden, amiben jobb az android, meg csomó, amiben nem.
-
ripla
addikt
de hogy elejét vegyem a dolgok további elfajulásának, nekem az is megfelelne, ha szépen visszaraknák a virtuális gombot is. működhetne azzal is, meg a fenti fizikai gombbal is. így mindenki boldog lenne.
-
r3dsnake
nagyúr
ÚÚÚ kitaláltam egy mikulásos viccet:
Aki fél attól, hogy bezárja egy télapó, annak SantaClaustrofóbiája van?
Meg itt egy Mikutyás:
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #53143 üzenetére
Baszki nehogy már lassan azt próbáld bemesélni, hogy jobb az ha nincs is frissítés?
-
r3dsnake
nagyúr
BTW frissítés. Tök érdekes, mert iCloudon 7.0.4-es mentésem volt, de az új i4S-t 7.0.2-vel kaptam, mégis gond nélkül restore-olt onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs