Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz radi8tor #138619 üzenetére

    Szerintem össze se hasonlítható a 2 személy egy orvos aki mellette toxikológus stb illetve egy "böjtszakértő". Elmondta az orvos ha a szervezetben valamiből többlet van úgy is elkezdi kiválasztani majd üríteni, nyilván nem mindegy milyen anyagról van szó mert valamit sokkal nehezebben.

    De a cikkből "A legtöbb kimutatott vegyi anyag ellenálló, nem vagy csak nagyon nehezen bomlik le, és felhalmozódik a szervezetben és felboríthatják a hormonrendszer működését."

    Ha ez 100%- így van akkor nem a vese-máj-epe meg hagyma tea, káposzta leves diéta stb fogja kiüríteni miért mert ha a gyógyszer nem képes rá, vagy csak kis mennyiségben akkor majd pont egy kamilla tea fogja megoldani a dolgot. Meg biztos az a egészséges ha 7 napig csak zöldséget meg gyümölcsöt eszünk. Nem azt mondom minden kuka, de hatalmas biznisz nem véletlen.

    Én nem vagyok hipochonder,de azért elég jól oda figyelek a dolgokra, viszont nem is akarok 100 évig élni, hogy majd akkor is úgy kelljen oda szólni, hogy üssetek már agyon lapáttal. Amióta megszülettünk az idő ellenünk dolgozik ezt tény és való, inkább éljek kevesebbet de tartalmasan mint, hogy féljek még a szúnyogcsípéstől is. És ezeket ne vedd magadra nem azért írtam én így látom a dolgokat.

    Ha már az átlag emberekhez képest, oda figyel valaki a kajára, mozgásra, stb akkor már sokat tett az egészsége érdekébe, és ezt még bőven lehet hova fokozni.

    (De ha valami olyat írtam ami bántja más önérzetét akkor nyugodtan moderáld ki, nem állt szándékomban segít megbántani.) :R

Új hozzászólás Aktív témák