Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -secret-

    Arcképgyáros

    válasz icecave #132637 üzenetére

    Felraktam pár kabátot cipőt ami csak porosodott otthon vagy nem hordtam-kinőttem de patent állapotban vannak. Barátnőm cuccai közül is párat.

    Írt egy lány, hogy megvenné az egyik kabátot. 9-ért raktam fel nem is alkudott na mindegy mivel DPD-vel kérte nem tudtam feladni azzal mert csak pickup pontok vannak erre...előreutalás kiesett mert hát ő "falun lakik".. Elmentem GLS-hez utánvéttel feladtam (3.200 ft költség), írtam a vevőnek, hogy most sikerült feladni, erre elkezdi, hogy küldjek a kabátról képeket mert az anyukája is meg akarja nézni, meg, hogy miért töröltem a hirdetést. Aztán tegnap néztem a csomagkövetést, nincs kézbesítve mert nem találta otthon a GLS a vásárlót, közben meg ott volt neten követésnél az aláírása.

    Felhívtam este miután néztem a követést, hogy miért nem vette át, pedig én normálisan elküldtem neki előre is a feladóvevényt blokkal mindennel együtt, "azért nem mert kaptunk már mást a csomagban" de a hangján lehetett hallani, hogy nem több 15-nél. Mondom és nekem ki fogja megtéríteni a 3.200 ft költséget? Aztán lerakta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák