Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz misuti #42211 üzenetére

    Nem hinném hogy a jailbreak tönkretenné. :U Ha bármi instabillá válik, vagy azt mondom nem éri meg használni, visszacsinálható. ;)
    A Wave topikban sok a mesterségesen gerjesztett negatívum. Annak a fele se igaz egyébként. Jó telefon, de a google exchange activesync hol működött hol nem, ha éppen nem, törölni kellett, és újra húzni a beállításokat. :F A 720p néha megmakacsolta magát, és 1-2p magasságában lekapcsolta hibával a felvételt. 480p-ben ilyen gond nem volt.
    A multiloaderes frissítés rizikós, nyáron csináltam én is féltéglát belőle, de szerencsére gariban intézni tudtam, aminek alaplap csere lett a vége. A hivatalos update szoftver pedig nem frissít, ha nem magyar garival vetted. FLAC-ot nem játszik csak a rövidesen megjelenő Bada 1.2-től amit még idénre igértek, de valószínű ebből már nem lesz semmi.
    A kijelzővel nem volt gondom, de 4 colos 480x800 S AMOLED-es okosteló nem kellene. Ez még így 3,3 colon jó volt, de nagyobb méretben láthatóan kijönnek az S AMOLED hibái. Ettől még egy jó kijelzőnek tartom és a sima TFT-nél szerintem sok mindenben jobb. A Retina display meg ugye IPS, ezt nem kell bemutatni hogy milyen, mert itthon is egy 32 colos IPS megjelenítőt használok. Jelenleg nincs jobb az IPS-nél. Bár arra azért kíváncsi lennék melyik IPS kerülta az I4-be. S-IPS vagy H-IPS, mert erre vonatkozóan nem találtam infót. :U

    Ghosti:

    :DDD Mivel bele kell jönnöm a használatba első iPhone lévén, sok nehézség lesz amit majd meg kell oldanom, de a nehézségek azért vannak hogy megoldjuk őket. ;) Biztos rá fogok majd érezni, de idő kell majd amíg belejövök és megszokom.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák