- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz MasterMark #257833 üzenetére
Látom, de még a saját gépemre sem rakom fel, mert nem akarok ezzel a formátummal foglalkozni. Nem akarok olyan e-mail-t olvasni, amiben HEIC helyet JPG-t kérnek.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
válasz DGery #257881 üzenetére
Internet mindenhogyan kell hozzá, mert az új készüléken be kell jelentkezni az iClodba. Akármilyen módszerrel rakod fel, vagy másolod át.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz DGery #257885 üzenetére
Tisztába vagyok vele. Ezért is írtam, mert mindenféle módszerrel költöztettem iPhone-t. 98%-ban iTunes mentésből. A maradék 2% meg csak teszt volt. Amúgy meg nem véletlenül van így. Elég ha valaki tudja a másik készülék jelkódját. (vagy enélkül használja)
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz OCTAMD #257891 üzenetére
Ez miből jött le neked?
MS töltő: [link] USB C.adapter: [link]
Az UPC alatti vonalkódot kellet csak leolvasni.
Amúgy megrendelheted az Apple/től is 25 e Ft-ért a kettőt. Az biztos nem kamus.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
-
Noxy
veterán
válasz fordjee #257921 üzenetére
Nem ba...t át senki.
Te hoztad ebbe helyzetbe magad, mert ezeket a dolgokat rendelés előtt is leírhattad volna, a termékek linkjével mellékelve. (eső után ..)
Ha megzavar hogy esetleg felgyújtod a m.helyed, küld vissza, hogy tűzveszélyes.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz _Balee_ #258195 üzenetére
Most egy közel 400 e telefonon levő pár $ vagy e Ft-s fóliával küzdesz? Vedd le róla, oszt meglátod.
Ha meg nincs rajt, akkor a két telefon közötti árkülönbséget keresed.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Mátésum #258258 üzenetére
Mert ide is jelszóval jelentkezel be.
Amúgy volt (lesz) itt Swiftkey bill.. használók, akik egy idő után szépen megtértek a gyári bill..-re. (szoksz vagy szöksz)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz SharpSA #258268 üzenetére
Nálam ez tudod miért nem probléma? Mert soha nem volt androidos telefonom. Ja és ne írjon meg ragozzon helyettem szavakat. Én tudom magamtól is, hogy mit akarok írni.
Amíg volt lehetőség a JB-re, ez a billentyűzet [link] volt a 6S-ig a telefonokon.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz INGJOKE #258282 üzenetére
iOS is megtanulja.
Csak ugye sokan az urban legend miatt, újként állítják be verz.. váltáskor, oszt lehet kezdeni előröl a tanítást. Nekem iOS 8 óta szépen gyarapodik a szókincse.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz juve600 #258291 üzenetére
Én csak 1x vettem új telót (6S) az összes további használt volt, de arra ügyeltem, hogy mindig gyári független legyen. Céges, vagy szolgáltatónál vásárolt (ez lehetett független is ) mindig kerültem.
Ez szigorúan csak az én magánvéleményem. Részletezni hosszas lenne. Az hogy gyári független, elmond mindent.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Sungoo #258295 üzenetére
3 féle módon tudja korrigálni a rosszul írt szavakat. [kép] [kép] [kép]
Erre be kell tanítani. Ha nyelvtanilag többször rosszul írod, akkor azt fogja megjegyezni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz stickermajom #258308 üzenetére
Vagy ez [kép] 9$-ért. 2 éve itt lifeg a laptopomban. Hibátlan.
A 1.5 $-ért vett üvegfóliát meg azért kellet ledobnom mert a jobb alsó sarka 1.5 év után bemattult a hüvelyujjamtól.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz pecccccccca #258310 üzenetére
Mindig akad valaki, akinek nagyobb az e-pénisze.
-
Noxy
veterán
válasz sztikac #258350 üzenetére
Köze nincs azokhoz, amit itt te írsz az icloud-s e-mailról.
Évek alatt minden e-mailt megkaptam, magkapták.
A g-mailról az összes levél az icloud-s címre van átirányítva, a push miatt. Ja, és nem kellene a h..t terjeszteni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Joachim21 #258354 üzenetére
Nem azt írtam hogy h..e, hanem azt hogy ne írjon h..get.
Ha meg nekem OK, akkor valszeg másnál is. Tapasztalatot meg úgy tud szerezni, hogy beállítja magának, és teszteli. Ha meg nem megy, itt a fórum és segítünk neki.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz kisdobos0111 #259005 üzenetére
Kb 10 éve ilyen gondom volt nekem is.
Azóta a 2. Wi-FI-s, AirPrint képes a nyomtatót, koptatom.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz MasterMark #259165 üzenetére
Arra majd kiváncsi lennék, hogy honnan matekozza össze a képeit, ha véletlenül pókhálósra töri a kijelzőt, vagy elhagyja, ellopják az iPhone-t.
-
Noxy
veterán
válasz st3v3np3t3r #259360 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, csak tök feleslegesen generálnak páran unalmukban ebből problémát. Több mint fél éve ott van a waletban, fél Európát beutaztam vele, Sehol nem volt abból gond, hogy miért ott van, meg hogy raktam oda. Érvényes? Igen. Elfogadták? Igen. Most jött egy béta, és ezzel feltaláltuk a meleg vizet?
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Sehogy. Vagy meg szokod, vagy meg szöksz. Nekem, vagy másnak meg az lenne fura, ha fordítva lenne.
Amúgy miért olyan nagy baj ez? Évekre, hónapokra, napokra, rábökve egy pillanat alatt meg lehet találni a képeket.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz pecccccccca #259883 üzenetére
Egyéni probléma. (Majom, meg a banán esete.)
Köze sincs az iPhone, iCloud, normális működéséhez.
Nem kötelező ezeket az eszközöket használni. Főleg úgy, hogy b.kártya sincs.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz pecccccccca #259892 üzenetére
5 éve alternatív felhő szolgáltatásom van. 4 TB saját NAS. + 50 GB iCloud.
-
Noxy
veterán
válasz KD6-3.7 #259895 üzenetére
2-3 év alatt bár mi történhet az iPhone-l. Összetörheted, elhagyod ellopják, vízbe esik, stb..
Ezek után honnan fogod elővarázsolni az adatokat, képeket, videókat? Fontosak neked ezek egyáltalán? Ha nem, akkor rendben van. Amúgy meg lehet mentegetni hetente, havonta PC-re az iTunes-l. Ez is egy megoldás. Írtak is ma erre egy példát.
Vannak itt páran akinek PC-sincs, csak 1 iPhone van.[ Szerkesztve ]
-
-
Noxy
veterán
válasz pinnacle #260035 üzenetére
Hiába JB ha a Cydia-ban lévő tweak-t már nem fejlesztik. Régen volt tökéletesen működő tweak erre 4 $-ba került, 2$-ba meg az iBlock list (hívás szűrés). Most már egy sincs ott. Van helyette hasonló más de ezek közel sem olyanok amik régen voltak.
En tavaly fejeztem be a JB de ezek már nem voltak ott. Kínai szir sz.r tweak-t meg nem raktam fel. Ennyi, törődj bele.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz Bkrisz9 #260093 üzenetére
Beáll.., icloud, fizetés és szállításnál ott van a b.kártya? [kép]
Ha igen, akkor bökj rá és ad meg újra a 3 jegyű bizt.. kódot.
Ha meg nincs b.kártya, ott van a fizetési mód hozzá adása.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
-
Noxy
veterán
válasz Mosqu!to #260206 üzenetére
"(bízva abban, hogy a régi szoftverben még voltak biztonsági rések)"
Ha tudnánk erről akkor sem írnánk le, mert ez a topik nem arról szól, hogy hogyan törjünk fel egy iPhone-t.
Messziről jött ember meg azt mond amit akar, csak a történetek különböznek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz SharpSA #260393 üzenetére
Abszolút de nem szívás a Sirivel a telefon hívása. Német nyelven használom, és 10 közül 9x sikerül. Call helyet ruf-t mondok a név előtt. Ennyi.
Amúgy meg mindenki maga dönti el hogy vezet, vagy pedig a telefont nyomkodja, vagy üzeneteket, FB messengert olvas vezetés közben, pld 130-nál a.pályán, mert ez a fontos neki.
Jöttek már nekem városban a lámpánál, mert a h.gyerek a telefonját nézegette.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Mr. Erikszon #260396 üzenetére
[link]
Próbáld meg iTunes-l, ha OTA nem
megy.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest