- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz aujjobba #164160 üzenetére
Nem én írtam a sz..rozást, (ellentétben veled 2x) meg nem terjesztenek olyant ami nem igaz.
A kérdezésre is uan úgy vonatkozik a kultúrált kifejezés. Te így fejezted ki megad, én meg így válaszoltam rá.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz aujjobba #164175 üzenetére
Nem vetted észre hogy nem csak nálam működik.
Aki meg a Win-hez is h..e az a MAC-tól sem lesz okosab.
Most aki iPhone-t, vagy iPad-t használ az mind dobja ki a PC-t, oszt fusson MAC-t venni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz Totheground #164494 üzenetére
Akkor használd a másik iPhone-t. Már csak azért is, mert EGY telefonnal NEM BÉTÁZUNK.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Subimp #164674 üzenetére
A Tré Mobilnál már nem kell csodálkozni semmin sem.
Tudom nem vigasztal de pld én 2 éve váltottam Vodafone-ra.
Nyár elején hozzám vágott 5 GB-t ajándékba aug. végéig.
Nem tudom elhasználni, mert ha feltöltöm a kártyát, hozzá adódik 0.5 vagy 1 GB-t.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz kchris78 #164775 üzenetére
Régebben én is bétáztam, de az volt az első, hogy előtte ÁTNEVEZTEM a telefont. Így a béta már arra ment fel. Így nem volt kavarás a mentésekkel.
-
Noxy
veterán
válasz always #164791 üzenetére
Ingyenes verz..tól, ne is várj többet.
600 Ft-ért, már van elfogadható alternatíva.
Ha meg nem tetszik, vissza kérheted az árát.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz boogie84 #164816 üzenetére
Komplett h.ség amit írsz.
Nálam is a dobozban van az összes gyári iPhone töltő mert helyette egy iPad 2.5 A töltött használok.
A kocsiba szintén egy 2.5 A töltő van.
Előnye hogy a töltési idő a felére csökken.
Ha ez bármilyen gondot okozna akkor az Apple nem tette volna lehetővé ennek használatát.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
válasz szabogabor10 #164881 üzenetére
Ha csak egy árva eszköze van, ez semmit nem jelent számára.
-
Noxy
veterán
válasz Newyorker #164913 üzenetére
Mert az iCloudból való kilépés, nem egyenlő az iCloud törléssel.
Ha az lenne, akkor nem tudtad volna a régi iPhone mentését visszarakni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz B-L-A-C-K #165018 üzenetére
Na azért roppant kellemetlen tud lenni, ha éppen a világvégen nyaralás közben írja ki hogy innentől ba..m tölteni az iPhone-t.
Soha nem vettem más kábelt az évek alatt. Még mindig az EREDETI kábelokat használom. Veszem a fáradságot és megerősítem a kritikus helyeket. Elég hozzá egy kevés cellux szalag.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz B-L-A-C-K #165022 üzenetére
Ezzel mindenki úgy szop..ja magát ahogy akarja.
Szíve joga. Én akkor is maradok az eredetinél még akkor is, ha szerinted az is sz@r.
Lényeg az, hogy neked legyen igazad a végén.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz buvartacsko #165030 üzenetére
Arról meg nem is beszélve, amikor az iTunes csak a hibakódokat dobálja.
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz kisapa #165078 üzenetére
Engem ugyan nem zavarsz.
Neked van egy 1xü problémád, amit egy ingyen telefonnal simán el lehet intézni.
Ráadásul hivatalos helyről kapod a választ.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Frozzy #165135 üzenetére
Gondolom az UK régiós app-k miatt kellene.
Csinálj egy UK-s Id-t. Ezután ezzel jelentkez be az Appstore-ba az iPhone-n.
Leszed vele az UK-s app-t. Ez az ID maradhat is. Ha a magyar app frissül akkor beírod annak a jelszavát. (Ha meg hun régiós app-t akarsz használni, akkor a hun id-l jelentkezel be)
Célszerű uazt a psw-t használni mind a 2 fióknál.
Az iCloudba viszont ne használd az UK-s ID-t.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz default. #165141 üzenetére
Miért lenne az jó ha valaki fordítva teszi le a telót, és így lemaradna egy fontos hívásról?
A power gomb, meg a némító pöcök ott van erre a célra.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Parson #165146 üzenetére
"és elöre megerösiteni a kábel nyakát"
Yeees. + nincs vita a társaságban, hogy ki é is az a kábel. Nem egy utángy.. sz@rt hozol el, a sajátod helyett.
-
Noxy
veterán
válasz x220i7 #165197 üzenetére
Nem fogsz találni. Ilyen nincs hogy VIDEÓ megosztó oldalról MP3 formátumba töltesz le. Max MP4-ben amiben egy 2-3 MB-s zenéből 7-8 MB lesz az MP4 formátum miatt, még akkor is ha csak az album borítót látod.
Meg olyan app-t sem találsz, ami letölti utánna meg át konvertálja MP3-ba.
A minőségről meg nem is beszélve.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Az elterjedt weboldalak mobillal nem mukodnek, a letoltes gombra kattintva mindig csak egy lejaszot kapok, ahol online hallgathatom meg, amit letolteni kivantam, de azt elmenteni nem tudom. [link]
Read ONLY.
Esetleg próbáld ki te is, vagy amit a kolléga is leírt a UBE eltávolítást a linkből ..
Parancsolj: [kép] Ezután kapok egy lejátszót ami néma marad.
http://www.youtube-mp3.org/ ez viszont lejátssza de azt elmenteni nem tudom. (DE EZ MINTHA SZEREPELNE A KÉRDÉSBEN)Amiről meg én beszélek, az ez lenne: [link] [link] [link] [link]
Ez egy app, amit pár éve leszedtem, de már törölték az Appstore-ból, de EZ SEM MP3-ba ment.
Jöhetnék a Cydias YouTube ++ is, (ha nem tudnád ez egy katt-ra, bár mit lement) de minek. Amúgy meg annál igényesebb vagyok, hogy a YouTube-n hallgassak zenét vagy nézzek filmet.
Jó nekem a saját NAS-n lévő több GB FLAC formátumú zene, meg a 4K vagy FullHD videó.
Nektek meg jó töltögetést MP-3-ba. VALAHOVA.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Segítek olvasni: YouTube link birtokaban mp3-ban tudok letolteni az iPhone-omra.
Akkor ezt miért az iPhone topikban tárgyalod ki?
Na további jó magyarázkodást.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
az ilyen windows-os letöltés után a 3utools-sal való másolást is javasoltuk a telefonra
Hol? Kinek? Annak akinek gondja volt ezzel?
Mi az a 3utools?
Nem ismerem, mert zenére az iTunest használom.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Én meg szíves figyelembe ajánlom az iPhone topik összefoglalót: [link]
Kérdés: Hogyan tudok egyszerűen iTunes-el zenéket másolni a telefonra?
Válasz: Itt olvasható.
Taníts még mester.
Ja és innentől már nem látom hogy mit írsz.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Scrake^;DD #165342 üzenetére
Igen. Kb 2 hétig az új verzió kiadása után.
A videón a 10-s béta huszároknak mutatja meg, hogy lehet vissza rakni az iOs 9.3.2, ami AKKOR volt az utolsó hivatalosan aláírt verzió.
Próbáld meg most leszedni akármelyik iOs 9-t a videón szereplő oldalról:
https://ipsw.me
(Ja csak a zöld sáv a nyerő)[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Scrake^;DD #165348 üzenetére
Nem fog, mert nem lehet visszarakni.
(De ha uncsin vagy, megpróbálhatod.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest