- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
-
turbobusa
senior tag
iTunes Paypal-el mukodik?
-
turbobusa
senior tag
Spotify-t használ valaki? Ingyenes az online zenehallgatás teljes mértékben vagy valami limit, ameddig lehet élvezni?
-
turbobusa
senior tag
Üdv!
16 gigás, garanciás, karcmentes, fekete, t-s iPhone 4 mennyiért adható el?
Előre is köszönöm a válaszokat e téren!
-
turbobusa
senior tag
135e forintért jó vételnek számít egy t-s iPhone 5?
-
turbobusa
senior tag
válasz TommyNagz #34162 üzenetére
Deákon van egy iPhone szervíz ott eladó olykor pár mobil.
Ragnar95: Kötbér rá is vonatkozik, nem nagyon lehet ezzel játszani, mert a végén te szívod meg. Nem hinném, hogy csak úgy elévülne egy ilyen ügy, akkor ez lenne az évszázad biznisze, elhozom 1k-ért az i5-öt vagy bármi mást és nem fizetem hanem eladom.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz TommyNagz #34168 üzenetére
Egyszer utaltam előre 4k-t, tök rendes arc volt, de jól átcseszett. Ettől kezdve nem utalok senkinek, legyen akármilyen rendes, korrekt ember.
Ragnar95: Veszed mondjuk T-nél a mobilt, de legyen az bárhol ha nem kártyafüggetlen akkor kérik a személyit, lakcímkártyát. Lehet eladja a csávó, de 1 éven belül már elég komoly összeget halmoz fel, 28000x12. Valahogy ennyi a legdrágább csomag.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz Greg-77 #34221 üzenetére
Van előnye meg hátránya, nekem 10/2-szer jól jönne más gépről a szinkronizáció akkor nagy hasznát venném, de attól függetlenül sokkal szebb, átláthatóbb, mint a windows kezelő.
Apropó, wifi-vel hogy megy a szinkronizáció ? Elején nem akart működni nagyon a szolgáltatás...
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz Totheground #34244 üzenetére
windows alatt nem látok ilyet.
-
turbobusa
senior tag
válasz PredatorNo1 #34264 üzenetére
anno 3gs-nél volt ilyen bajom port csere segített
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
iPad 4-el kapcsolatosan mi a tapasztalatotok?
-
turbobusa
senior tag
válasz PredatorNo1 #34273 üzenetére
Ilyen téren azért bárki bármit mond elég ratyi a rendszer.
Fontos dolog végett írtam aztán mondom nehogy elmenjen
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz PredatorNo1 #34275 üzenetére
ios verzió egyezik?
-
turbobusa
senior tag
Valaki az ios7-et kipróbálta már? Nincs fiókom hozzá, így kíváncsi lennék rá, ha valaki megoldotta volna, milyen tapasztalatai vannak, hisz netről nemigen jön át valójában milyen. iPhone 5 esetében érdekelne elsősorban az észrevétel.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz szekfizsolt #39749 üzenetére
Rendben, azt hittem szükség van fejlesztői fiókra, de akkor ez egy jó hír. Mindjárt meglesem milyen, pont jó, mert most kezd lemerülni, így akksi terén is lesz némi észrevételem.
Egyébként nem szaggat sehol sem a rendszer? -
turbobusa
senior tag
T-mobile-ba szóló garancia esetén javítanak vagy rögtön egy zsír új mobilt adnak?
-
turbobusa
senior tag
válasz Totheground #40171 üzenetére
Rendben, megér akkor egy kis kerülőt a Westend! Köszönöm a segítségeteket!
-
turbobusa
senior tag
Egyik ismerősöm szeretne ötös iphone-t venni, érdemes még boltból vásárolni vagy szeptember végéig október elejéig várjon szerintetek az új modellre?
-
turbobusa
senior tag
iOS7 -nél a zenelejátszóban a rész ami rózsaszín az mindig az vagy igazodik a borítóhoz, esetleg a műfajhoz?
-
turbobusa
senior tag
Jól néz ki most is, mert lehet látni nem egy android felület, de bosszantó ez a szín számomra, talán valamit módosítanak, ha meg nem akkor meg kell békélnem vele.
Mostanra azért lekopogom, jó pár dolgot finomítottak az első fázishoz képest, ahol még voltak furcsaságok.
Állítólag már gyorsabb i5-n, mint a rendes ios6, ami azért elég szép teljesítmény.
4s-en hogy szuperál? Akku téren mi a helyzet? Valami bug -ot találtál benne?Lumia a másik mobilod?
-
turbobusa
senior tag
Csak javul a helyzet majd a többi modellen is, 5 -ösön dicsérik, hogy egész jól megy, sokan mondják lassan már kiadható fázisba kerül.
Tervezed egyébként a cseréd idén vagy maradsz a 4s mellett?Háá mé pihen a Lumia?
szerk.: Nem tudom, az időjárásjelzésnél miért a szöveges megoldásnál döntöttek, egy szép kidolgozott kép többet ér szerintem vagy valami más jól, gondosan kivitelezett effekt.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Ki milyen csomaggal használja a mobilját?
-
turbobusa
senior tag
válasz TheMarci #46031 üzenetére
Lte-re lennék kíváncsi, hogyan működik? Esetleg egy speedtest-et tudnál mutatni?
Amúgy csak kíváncsi voltam, most akarok csomagot váltani, ikon 400-al szemezgetek, mert elég sok minden van benne, főleg mostanában többet is dumálok, így mindig több az alaptól.[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Érdemes most egy 5-öst venni vagy várjam meg az új modellt? Mekkora buktát eredményezne ha 5-ről váltanék majd a megjelenés után valamivel?
-
turbobusa
senior tag
Teljesen nem idevág a kérdésem, de ez a topik bizonyult a legkézenfekvőbbnek.
4 éves a laptopom, általános célokra teljesen megfelelő, néha Photoshop-ot használok, de mostanság azt is elég ritkán teszem.
Mobilitás szempontjából nem épp valami kényelmes, nem is a súllyal van a baj, hanem nagy, állandóan azt kell nézni, nehogy valaminek neki verődjön a táska, stb.Érdemes vajon egy iPad 4-re lecserélni? Mellé meg menne valami asztali gép (mac mini régebbi verzió), ami a rendszerből fakadó dolgokat pótolná?
Aksi idő meg másik fele, immár 4 éves, netezéssel elmegy még 30 percet, de ha egy videó megnyílik külső hangszóróval 10 perc az üzemidő. Áramforrást nem fogok cserélni benne, mert elég húzós.
-
turbobusa
senior tag
válasz _adaml21_ #47098 üzenetére
Hol van iPad topik?
Mellé menne egy mac mini még, tehát a rendes gépet nem vetem el semmikép sem.Tibee86: 15-ös macbook pro talán még szóba jöhetne, bár kirándulások során az is körülményes...
Nem tudom, beírtam iPad, de nem jelent meg.mondomén: 13-as kijelző kicsi laptopnál számomra, akkor már kényelmesebb az ipad.
madgie: Gondolkodtál rajta, hogy váltsál egy macbook-ra amit itt a kollégák javasolnak?
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
válasz madgie #47102 üzenetére
Külső hdd nekem 2 db van, asztalon kényelmesen elférnek. Fontos a hely, de plusz két kábel miatt nem fogok agybajt kapni (monitor, táp) a mostani helyzethez képest.
Gondolkodok rajta, mi lenne a kézenfekvőbb.Vasinger!: Lehet igazad van, mert az iPad egy gyakorlatilag egy nagy iPhone. Megnézem élőben jobban ezeket a készülékeket, majd valami csak kialakul a döntést illetően.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos autók - motorok
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Hálózati / IP kamera
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Metal topik
- Politika
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest