Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
DanielK
addikt
Látod az lehet, de azt a 60K összeget inkább költöm másra.
Havi szinten ha használom 2-3x, akkor sokat mondtam, emiatt nincs szükségem olyan drága fülesre. A telefonomon is azért van inkább zene, ha itthon vagyunk, akkor BT-n kiteszem a hangfalakra, úgy már teljesen jól szól.Egyébként, ha valakinek van egy meglévő hangrendszere, ami nem képes BT-t fogadni, akkor annak ajánlom figyelmébe a Logitech Wireless Speaker Adapter. Nagyon jó, egy gombnyomás és már mehet is rá a zene. Ráadásul, ha van már egy Logitech eszközöd, akkor ha beregisztrálod, akkor a következő rendelésnél 20% kedvezményt adnak. És ingyen hozzák ki (legalábbis nekem így volt és "csak" 6500 körül volt az adapter).
-
keIdor
titán
Ismét visszajöttem egy 4S-el. 16GB, fekete.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Criton
veterán
Na, megnézte nekem a szerviz a telefont.
Ők is azt mondták, hogy csináljak egy új restoret(állítsam be új telefonként), majd minden programot egyenként telepítsek újra. Ha a probléma utána is fennáll akkor beveszik és cserélik, mert lehet hogy a hdd vagy mi hibás, sector hibás. -
Xero
nagyúr
-
bepe79
addikt
Ha hiszed, ha nem, egyes okostelefonnak csúfolt E és N szériás Nokiában van / volt HDD. Igen, rendes felpörgő, duruzsoló/zúgó, bizonytalanul működő mini-HDD.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
samgar
őstag
-
gaben88
őstag
Nekem most olyan problémám van a 4S-el, hogy ha használom a Cydia-t vagy a SBS-t, akkor kilépéskor előjön egy csomó rejtett ikon, melyek közül sok sima fehér... Respring után helyreáll a dolog. Én ezt a JB-nek tudom be! Előtte nem csinált ilyet...
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Zolom89
senior tag
válasz vadászcsiga #38971 üzenetére
Szerintem ez nála alap
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
eszgé100
őstag
válasz keIdor #38964 üzenetére
akkor én nyertem, nálam az Apple Tv doboza is megvan
Apropó ha valaki tudna segíteni egy 4.4.4-es Apple Tv jailbreakelésével azt nagyon megköszönném, ott akadok el, hogy a custom firmware-t nem tudom felrakni, a youtube videón automatikusan megcsinálta az iTunes, de nálam nem csinál semmit
[ Szerkesztve ]
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Kommy
veterán
-
ben800
aktív tag
Helló mindenkinek!
Pár hónapja van meg az ipod touchom és nagyon szeretem 4g
Az lenne a kérdésem hogy azt hogyan tudom megoldani hogyha ledobtak iskolában a wifiről??
Letöltöttem a macx4-et azzal tudom módosítani a következő újraindításig a mac adressemet,de szerintem ip alapján dobtak le...
Ha rámegyek a kis kék nyílra a wifi neve melett és static ip-be beírok egy random ip-t akkor meg egyszerűen nem hajlandó azzal kapcsolódni....
Valaki tudna segíteni mi a megoldás erre a problémára? -
zack
nagyúr
Úgy néz ki délután Galaxy Nexus tulaj leszek. Ha elviszik az i4-et...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,nagyon akartam egy 4s-t,de meggondoltam magam Inkább várok i5-re,szóval lehet tudni kb.mikor lesz kapható a mi kis országunkban? Azért döntöttem úgy mert i4 már volt nekem és 4s valahogy nem látom értelmét megvenni.
Zero Defect.No Compromise !
-
nagyúr
Na kb. egy órával azután,hogy leadtam az utolsó pályát a kiadónak a játékhoz, el is szállta gépem
Csomó ideig szenvedtem, de a win 7 csak nem javítota meg magát. Eszembe jutott, mekkora mák, hogy ha újra is kell telepítenem a rendszert, nem gond, hisz az iTunes-t és a cuccokat már rég elraktam a rendszerpartícióról, a backupom pedig iCloudban van régóta.Aztán végül csak helyrehoztam, nem kellett telepítgetnem.
A másik, hogy behánytak az AAA akkujaim, és mondom,ha már iPadhoz is "rácsattinthatós" dugvilla adapteres tölltő van, akkor Apple akkukat veszek, szintén olyan adapteres töltővel: Apple Battery charger. 6 akku volt hozzá, és a vicces,hogy a hasonló minőségű eneloop elemekből is ennyibe kerülne töltővel egy szett. Akkor már inkább Apple
-
zack
nagyúr
-
nagyúr
Jaja, kétkezes kezelés biztosan praktikus hosszútávon Vagy max közelebb pakolod a sokszor használt ikonokat, odáig, amíg elér a hüvelykujjad.
kommy: na, király, akkor megnyugodtam, hogy megvannak minőségre, mert majdnem eneloopokat vettem. 1900 mAh-ak egyébként.
A bill nem ír ki töltöttséget, windows-hoz használom. Led meg csak 1 van rajta. Nem abba lesz,hanem a Logitech performance egeremhez. Grafikusként kicsit hamar tönkrevágtam előző akkukat is, modellezéskor szinte füstöl az egér, úgy klikkelek, stb
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest