- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
KZP
őstag
Megpróbálom lefordítani magyarra:
Ez az iFaith a TinyUmbrella újabb változata, ha jól tudom, iOS 5-höz. Ezzel lehet lementeni az shsh-t, ami ahhoz kell, hogy a régebbi firmware is aktiválható legyen (mert ugye az iTunes csak a legújabbat írja alá).
Amit Kommy írt, az azt jelenti, hogy az iFaith progival lementett shsh csak kimondottan ehhez a művelethez (custom firmware készítéshez) lesz használható, régebbi szoft felrakásához nem.
Ha jól értettem. Ha nem, majd kijavít valaki. -
Kommy
veterán
Nem, az iFaith egy teljesen más program, semmi köze a TinyUmbrella-hoz. Más is készíti. az iFaith-nek van egy olyan tulajdonsága mivel le tudje menteni az az SHSH-t is amit már az Apple nem ír alá (partial blob), és ez a szoftver éppen a telefonon van , hogy vissza lehessen rakni azt a firmware-t.
-
Criton
veterán
A beállítások alatt másnak is van "Nike.."
A telefonon lévő képeket, hogyan tudom iCloud ba lementeni? -
Xero
nagyúr
-
bepe79
addikt
Ezt a képet pár perce készítettem, több mint 2 napja megy egy feltöltéssel az iPhone4-esem folyamatosan bekapcsolt WiFi mellett, barátnőmmel beszélek minden nap negyed vagy fél órákat, SMS-ezek, wifi, e-mail sync, mobilnet, és a 2 nap alatt a feléig merült az akksi, egészen pontosan 44%-ig:
Jah, és használtam az iGO-t, fut a háttérben, mert ki nem lőttem, és a telefont sem indítottam újra, se reset nem volt (home+power). Úgyhogy én meg vagyok elégedve...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Criton
veterán
válasz vadászcsiga #34207 üzenetére
-
bepe79
addikt
válasz DanielK #34211 üzenetére
És mégis mit kezdjek el használni rajta? Szoktam beszélni és SMS-ezni a Párommal, mellette netet nézek néha wifin vagy mobilneten, az e-mailjeimet a háttérben lekérdezi wifin automatikusan állandóan, amiket megnézek, GPS (iGO)-t is használok, stb. Úgy szeretem, mikor az ilyenre mindig beböfögi valaki, hogy "kezdd el használni a telefont"...
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Keksz
senior tag
Na, ez a király iphone tok: (a fülek biztos kényelmesen nyomják az ember zsebét)
-
DanielK
addikt
válasz DanielK #34215 üzenetére
Nem tudtam szerkeszteni. Ez azt jelenti, hogy óránként 2 és fél percre nyomkodtad meg a telefont. iGo-t hány percig használtad?
Nem vitatkozni szeretnék veled, csak megmutatni, hogy vagy a számlálód nem jó, vagy töltve volt valamikor (persze nem fullra).
Nálam most 3óra 8perc készenlét mellett volt 49percet használva és így vagyok 91%-on. A BT-n kívül minden be van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz DanielK #34217 üzenetére
Akkor viszont tényleg nem annyira jó az enyémnek az akksihasználata, valószínűleg a 0-24-ig bekapcsolt wifi miatt.
-
Enjoy
addikt
válasz rolcsibácsi #34193 üzenetére
Nem tudom, pontosan mi is a probléma, de hátha az, amivel én szembesültem első iTunes használatkor.
Zenéimet anno én is lerendeztem egy ID3 Tag editorra (Stamp), de egyes albumokt össze-vissza dobálta be, aminek az volt az oka, hogy egy számnál pl. többféle előadó szerepelt, ugyanis ha rámész jobb klikkel fájlkezelőben egy mp3-ra, majd tulajdonságok, s azon belül a részletekre, ott van Közreműködő előadók és az Album előadója mező is.
Ha ott egy karakternyi eltérés van, akkor már máshova mennek a számok..
Tehát én simán megoldottam annyival, hogy az egyik mező tartalmát töröltem.
Lehet, hogy evégett nem mutatja nálad sem rendesen a zenéket.
(Lehet, hogy semmi köze a probléma megoldásához, de egy próbát megér.)► més que un club ◄
-
DanielK
addikt
válasz bepe79 #34219 üzenetére
WiFi, úgy tudom ,hogy kevesebbet eszik, mint a 3G. Jól bírja a telefonod, de szerintem ennyit az enyém is bír, ilyen használat mellett (2ó13p - 2n12ó).
Az akksikkal az a baj, hogy nem lehet igazán megmérni a használatukat. Egy telefont mindenki máshogy használ. Úgy lehetne megmérni, ha egyidős telefonokat (és amelyik ugyanakkor készült, az akksi is) nyomkodnánk egymás mellett ugyanolyan beállításokkal és mindent szinkronban csinálnánk. Ez viszont képtelenség!
A lényeg az, hogy ez neked megfelel. A te telefonod! Az én akksim is jól bírja, meg vagyok elégedve vele, csak én jobban használom a telefont.
Értelemszerűen, ha 1 nap alatt nyomkodnád össze a 2órát, esetleg a 4-5 órát, akkor a tiéd sem bírná 2 napig. Max 1-ig. De az a jó, hogy gyorsan tölt!
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Hagyd Xero, ezek az emberek hitetlenkedtek az A4 esetében is csalónak meg lenyúlónak nevezve a Dream Team tagjait. Csak azt szeretném tudni, hogy tudják-e egyáltalán, hogy egy JB-t milyen kurv@ nehéz megcsinálni...
Egyébként szerintem tényleg napok kérdése, most már magát a progit rakják össze, ez múltkor azt hiszem 4-5 nappa tellett.
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
őstag
-
majestic
őstag
válasz KonzolKartel #34223 üzenetére
Én és Xero már régen megtettük
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
TonTomika
aktív tag
válasz DanielK #34221 üzenetére
Én tegnap lőttem egy képet. (Akkor amikor feldobta a 20%-os notifikációt.)
Ebben volt játék is, bár nem komoly grafikás, telefonálás, RSS és index olvasás. Decemberi 4S, 5.0.1 - a "régebbi" verzióval. Az egyel újabb kiadásban valóban hegesztettek valamit az aksihasználaton? Vagy csak ez az 5.1-ben lesz benne? (Gondolom ha kihagyom ezt a kis update-et, úgyis felteszi majd az 5.1-el.)
[ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
válasz rolcsibácsi #34193 üzenetére
Az is be van állítva, hogy az iTunes bemásolja a saját könyvtárába?
Helyezd át a meglévő iTunes Libary-det oda, ahová a zenéidet szeretnéd tárolni. Windows alatt aszt hiszem a shift gombot nyomva kell elindítani a programot, ekkor ajánlja fel, hogy válaszd ki a Libary helyét, betallózod neki ahová átraktad. (Ha a C-n a dokumentumokban akarod tárolni akkor persze nem kell pakolgatni.)
Ezután pedig újra húzzad be a mappákat, az iTunes készít mindegyikről egy másolatot, tehát a régieket kitörölheted. Ezután már az iTunes mappájában is rendezett formában lesznek a zenéid.
(Pro tipp: válogatás album esetén is meg lehet hagyni a számonként eltérő előadókat. Ki kell jelölni valamennyi számot ami szerepel az albumban és az album artist mezőbe kell beírni VA-t vagy bármit amit szeretnél. Ezáltal egy albumnak kezeli iTunes-on belül.)
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #34228 üzenetére
Bölcsész létedre rosszul értelmezel.
(#34230) Enjoy: Nagyobb mennyiségű zenénél az elég kusza lenne.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz manchester85 #34228 üzenetére
ejj, valaki de kötekedős ma.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
bepe79
addikt
válasz KonzolKartel #34231 üzenetére
Nem csak ma.
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #34232 üzenetére
Neked meg az értelmetlen kötekedés. Nem fogok még egy vitába szállni Veled.
szerk: Ha gondolod legközelebb az ilyesmit egyébként privátban szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
Felhasználás kérdése.
Én csak teljes albumokat szoktam hallgatni, és album nézetben szoktam böngészni is a zenék között. Ha van egy válogatás vagy mix album, akkor használom az általam leírt technológiát.
A playlisteket pedig a kedvenc számok kigyűjtésére használom...vagy pl "futáshoz, lounge...stb." Kevés számnál, ha az ember nem teljes albumokat hallgat, működhet ez a koncepció is.
-
eszgé100
őstag
válasz icecave #34166 üzenetére
azt még elfelejtettem, hogy ha nem válna be, akkor elég csak egy restore-t nyomni itunesban meg visszatenni egy régi backupot?
egyelőre nagyon meríti az akksit, 10 percet nyomkodtam, csak egy email-t néztem meg és már csak 90%-os, szóval lehet, hogy majd csak 4s-en használom, ott azért jobb a helyzet akksi téren"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
zorro7
csendes tag
Sziasztok!
Usb töltőt szeretnék kocsiba használni,de semmi tapasztalatom.
Erről tudna valaki tapasztalatot?
http://www.zagg.com/accessories/usb-dual-car-charger.php
Vagy mit tudtok ajánlani?
Iphone 4s-el lenne használva. -
majestic
őstag
Felrakta valaki az új 5.0.1 (9A406)-os szoftot a 4S telcsijére? Hozott valami változást a térerőben vagy egyebekben?
Xero: szerinted ha frissítem az újra, az bekavarhat a megjelenő JB-re?
[ Szerkesztve ]
-
Salak
aktív tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy mitől lehet az, hogy újabban egyre többször fordul elő, hogy amikor befejezek egy beszélgetést és rányomok a "vége" gombra, akkor megfagy a kijelző a szürke hátérrel, ahol a kihangositas-nemitas-vege stb kepernyo van ami latszik telefonalas kozben, es 5-6, neha 10 masodperc mire magahoz ter es visszamegy a fomenube. Korabban nem tapasztaltam ilyet, csak az utobbi 1-2 hetben. iPhone 4-es (4.2.1.)
Köszi előre is!
"Winners never quit and quitters never win."
-
DanielK
addikt
Bocs, hogy nem keresek vissza. Múltkor valaki kérdezgetett minket a 4vs4S kijelzővel kapcsolatban.
Azt tudom mondani, hogy a 4S kijelzője sokkal szebb. Kollegám vett egyet és akkor hasonlítottuk össze, max fényerőn és kivettük az automata fényerőt is. Az enyém (sima 4) sokkal "sárgásabban" nézett ki az ő vadi új (2napja jött store-ból) telefonja mellett. Ez normális, hisz a kijelzőn is javítottak, ezt a keynote-on is mondták egyébként.
Nem kell félni ettől, de fordítva már nem jó, akkor annak a 4S-nek a kijelzője szar. -
-
Quiksilver
aktív tag
Lehet amatőr kérdés, de ha meg akarom nézni, hogy mennyi kb-ot használtam használtam fel mobil internetezéskor, akkor az "Elküldött", vagy a "Fogadott" mellett lévő számot nézzem?
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs