- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
-
citkar
addikt
Ma megkaptam az Iocean X8 mini pro telefonom.
Nemrég vettem a kezembe, eddig tetszetős, olyan, amilyennek vártam.
Bármilyen kérdése van valakinek, ha tudok válaszolok. -
tekknopit
csendes tag
Szia!
Tudnál csinálni vele egy pár képet? Első és hátsókamerásat is,több fény viszony mellett? Hangszórója teljes hangerőn nem recseg,szépen szól? Fény erőt és a kép éllességet mennyire mondod jónak? Gyári Android 4.4 van rajta,ha igen mennyire gyorsan megy vele a masina? Magyar nyelv van a telefonon? Aksi folyamatos használat mellett kb mennyit bir?
Köszi szépen előre is!
-
citkar
addikt
válasz tekknopit #203 üzenetére
Készítek vele képeket napközben s megosztom.
A hangszórón nem hallani, hogy recsegne akár maximális hangerőn.
A fényerő és a kép élessége jó, az előző X7 is szép volt, ez is szép, pedig ez "csak" HD.
4.4.2 android van rajta, hogy azt miből rakták össze, azt nem tudom. Van magyar nyelv is benne, nem nagyon néztem végig, addig nem botlottam bele idegen szóba (vagy nem tűnt fel, de általában valahol marad angol szó). Teljesen gyors a rendszer, bár én sose voltam az a típus, aki agyfosást kap, ha egy vagy két másodpercet várni kell.
Akkuról szintén nehéz nyilatkoznom, még nem tudtam a szokásos mindennapos terhelés mellett kideríteni, összehasonlítani előzővel, nekem az előző 2000 mAh-s akkuval (fullHD mellett) sem volt gondom, így nem hiszem, hogy ezzel lenne.
Pozitívum még a smart wake funkció.Gondolom, ahogy terjed lesznek (vagy már vannak) tesztek, videók a youtube-on, ott használat közben is megtekintheted.
Ha valakit érdekel, a Népliget közelében én is felajánlom, megtekinthető a készülék. -
tekknopit
csendes tag
Köszi szépen előre is az infókat,a képeket pedig várom
Illetve annyi kérdés még hogy ha van rá időd egy GPS-t is kipróbálhatnál mennyire használható a telefonon. Gondolom mobilnet is működik rajta,nem tudom hogy milyen szolgáltatónál vagy de hát illő lenne neki mindegyik hálozaton müködni Ha meggyőző infókat tudsz adni és ha a kamerája is türhető lesz,szeirntem beruházok én is egy ilyen masinára. -
tekknopit
csendes tag
Szia!
Nem rossz képek ezek egyáltalán. Szerintem jó fény viszonyok között tuti lehet vele akár maradandókat is lőni.Csinálnál napfényes időben is egy kettöt vele megköszönném.Azt szeretném még kérdezni hogy ebben a verzióban HDR és NFC funkció van-e? GPS-t próbáltad rajta? -
citkar
addikt
válasz tekknopit #208 üzenetére
Az iOcean az átlagnál jobb fényképező képességekkel rendelkezik, legalábbis az X7 is jó volt. Persze volt/ van jobb, de érdemi panasz már azt sem érhette.
Talán ma megyek napos időben a városban, akkor lövök párat és felteszem az előzőek mellé.
A fényképezőnél látok olyan funkció bekapcsolási lehetőséget, hogy HDR. De nem értek ehhez, mit kéne észrevennem.
NFC nincs, bár a menü jelzi, hogy ki/be kapcsolgathatod, de nincs.
A GPS-t is kipróbálom talán ma navigálás céljából, de ha ma nem, akkor holnap. -
citkar
addikt
válasz Keeperv85 #210 üzenetére
Arról még nem is hallottam
Így utánanézve olcsó NFC-nek nevezték, de hogy a gyakorlatban hol és mire használhatnám, mi minden támogatja, azt nem tudtam kideríteni.Séta közben csináltam ma egy útvonalat. Nem nagyon tudtam, ezt a kmz file-t megnyitni, hiába töltöttem fel a drive-ba.
Annyi látszik, hogy az úton kicsit kacsázónak tűnt, de szomszédos útra nem dobott át, majd kipróbálom járművel is.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz Keeperv85 #212 üzenetére
Igazából ez az első elmentett útvonalam, nem tudom mennyire lesz zavaró navigálás során ennyi bizonytalanság, a régin az zavart, hogy néha átdobott a szomszédos párhuzamos utcára, ez eddig ilyet nem csinált (csak néhány métert ingott ki, valahol én mentem át, mert segítettem egy teniszlabdát visszadobni a pályára), ha nem is fog (vagy csak ritkán) akkor elégedett leszek vele, mint telefon GPS-e.
Holnap este kipróbálom. -
citkar
addikt
válasz Keeperv85 #214 üzenetére
Jó fényviszonyok között talán holnap ki tudom próbálni, elég borongós volt a hétvége, amikor kimentem.
Nem tudom mit "spóroltak ki" az X8 kamerájához képest, mármint a fő kamera esetében, remélem az X7 szintjét meg fogja ütni, az nekem elég telefon esetében.
Bár másfél éve az X7 volt a "csúcs" mobiljuk, akkor nem csináltak komolyabbat, most nyilván nem a minikbe pakolják a legjobb dolgokat.
Viszont a 6592-es, 2/32GB-tal szűk 190 USD-ért (igaz akciósan) egyelőre jó vételnek tűnik.
Tulajdonképpen csupán két dolgot fejlesztenék rajta, hogy számomra minden téren megfeleljen: 1.: kamera, azért az mindig lehetne jobb, 2.: a vízállóság hasznos tud lenni, de ezeket az elvárásokat ilyen árban természetesen nem várhatja el senki se.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Útvonal, nem séta, hanem városi közlekedés közben, szerintem teljesen rendben van.
A My tracks programmal szintén ugyanez az útvonal.
[ Szerkesztve ]
-
m3gtr
senior tag
Megérkezett az X8 végre hozzám. Elsőre nagyon tuti,szép és okos. GPS, google térképpel jól működik, az új rendszert szokni kell de az is jó. Egyedül a hangja az ami nem az igazi, de engem nem zavar. Ár értékben verhetetlen szerintem.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
citkar
addikt
Na, akkor, mint írtad számodra a GPS fontos, örömteli a hír.
Fentebb láthatod, hogy a mini pro is jól tartja a helyzetét, navigálásra alkalmas.Viszont pár képet feltehetnél, az X8-nak jobb a kamerája. Ahogy visszanéztem az X8 mini pro képeit, elképzelhetőnek tartom, hogy az X7 kamerája jobb, de még mindig keveset próbáltam. Azért amire nekem kell, arra elég lesz azt hiszem.
Sajnálom, hogy nem ugyanolyan paraméterekkel készült az 5 colos mini pro, még ha drágább is lett volna úgy.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
És az Endomondonál?
-
m3gtr
senior tag
Tud valaki GPS programot ami működik a telefonon.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
-
Terra86
csendes tag
Szia Keeperv85 !
Várok egy X8 mini-t,ha jól értettem a fórumon írtakat,akkor te voltál,aki a magyar forgalmazó javított
rendszerét csináltad.Ha nem túl nagy kérés,írnál arról,mi módosult,és a módosított program telepítésére
melyik módszer az egyszerűbb?
Előre is köszönöm. -
Keeperv85
nagyúr
A Mini a sajátom már! Most az X8-as van prioban éppen. Minire érkezik majd egy javítás, ami még "nyers", azért nem kerül terítékre. Éppen tesztelik. Elsődleges feladata a kamera javítása lesz, de tartalmaz más javításokat is.
----------------------------
A magyar verzióban kikapcsolásra került a Mini esetén a fizikai gombsor, számos helyen pótolva lett a hiányzó fordítása, illetve olyan rendszerszintű módosítások, amiket most kár lenne itt felsorolni.
----------------------------
A szerződés aláírása még nem zajlott le, ezért ezt az információt még jogomban áll megosztani veletek. Még nem tettek lakatot a számra. Követem a topicot, illetve ha valami problémátok, kérdésetek van, írjatok rám nyugodtan privátban, függetlenül attól honnan van a készülék, megpróbálok segíteni!Amire NAGYON vigyázzatok! Nehogy fordítva sikerüljön betenni a SIM-et, mert az a modul érzékeny és egyszerre hal meg tőle a headset, vibra, sim... sajnos az X8-as ami a tesztkészülékem megjárta így...
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz Keeperv85 #227 üzenetére
Hogy-hogy saját lett, megtetszett?
Mini pro is sorra kerül majd?
Bár, ha az alsó gombok kikapcsolásra kerülnek, akkor maradok a gyárinál.A mini prot tovább használva azt tudom mondani: jó, rendben a térerő, a wifi, a GPS, gyors, tetszetős, csak a fényképezője lehetne némileg jobb.
Ha van a kezedben X8 is, annak a kamerájáról tudnál mondani valamit csak kíváncsiság miatt, érdemben jobb az X8 minijénél?
Még egy kérdés, mivel kapcsolatban vagy egy forgalmazóval, talán tudsz infót adni: javítást csinálnak Magyarországon garanciális ügyintézésen kívül is? Ha valami kis gondom van a telefonnal, amiért nem küldeném vissza, mert apróság, akkor érdekelne, hogy valahol javítanak-e (természetesen pénzért, mert nem itt vásárolt a készülék).
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Bár, ha az alsó gombok kikapcsolásra kerülnek, akkor maradok a gyárinál.
Ha kikapcsolni ki tudom, nyilván vissza is. Megkérdem majd mi a helyzet a Pro-val.
Kamerák:
A Miniben egy Omnivision OV8865 8mpx és egy Galaxycore GC2235 2mpx van,még az X8-asban egy Omnivision OV13850 13mpx és egy Omnivision OV5648 5mpx.
Én jelentős eltérést nem látok, de igazából szeretném a konklúziók levonása előtt normális fényviszonyok között is majd kipróbálni őket.
Javítás: rá fogok kérdezni, de sejtésem szerint nincs hazai szerviz. Egyébként elég érdekes szétszedni ezeket...
@Terra86:
Mert nincsen feljelölve a készüléken és nincs a gomboknak világítása sem. Semmi sem utal arra, hogy léteznek egyáltalán. Kezdő felhasználó nem tudja így, hogy hogy kéne visszalépni pl.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz Keeperv85 #230 üzenetére
Ha készül mini prora jó ROM, ahol könnyen (MUT-szal) bekapcsolható az alsó három gomb, illetve ezzel együtt eltűnnek a szoftveresek, akkor érdekelhet.
Hátha a kamera is javul kicsit újabb ROM esetében.
Az iOcean oldaláról leszedtem mindent, ami kell a ROM cseréhez, az enyémnél van újabb ROM, azt is leszedtem, de lusta voltam cserélni, alapvetően teljesen jól működik ez is, a jobb kamera miatt kipróbálnám, vagy ha hazai készítésű, azért az csak más
Azért rendes tőlük, hogy mindezt feltették.Egy magyar iOcean forgalmazó oldalán olvastam:
"A javításokat minden esetben a Telemax GSM Szerviz Kft. (2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/B) szakszerviz végzi. Minden készülékünkhöz tart alkatrészt készleten, így a javítást három munkanapon belül elvégzi. "Az X7-m egyik SIM slotjánál az egyik kis érintkező lábat eltörtem. Máshol vagy elhajtottak, vagy azt mondták 4500 Ft a bevizsgálás s utána beszélhetünk.
Megnéztem, hogy kell szétszedni egy X8-t vagy minit, megnyugtató, hogy az akku cserélhető. Mondom jó, nem is bonyolult, de mindenki tart magánál olyan "cuppanós" vackot, amivel le tudom húzni a hátlapot?
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Oh, szóval a Telemax. Hát róluk vegyes dolgokat hallani...
" Mondom jó, nem is bonyolult, de mindenki tart magánál olyan "cuppanós" vackot, amivel le tudom húzni a hátlapot? "
Tegnap óta azt keresem hol lehet ilyet venni, de nem találom. Még nem kell szétkapni az X8-ast,megbeszélés tárgyát képzi, hogy hogy lesz javítva. Ha én csinálom, akkor lesz ilyen izém...
-
obZen
tag
Estét az Uraknak!
Végigfutottam az eddigi HSZ-eket, s a GPS pontosságára írtatok hideget-meleget. Egyetlen dolog érdekelne, hogy az Ingress mennyire használható a készülékkel? Játszik esetleg X8 tulaj a játékkal?
N5 mellé másodtelót keresek, s ez döntő tényező...Előre is köszönöm válaszaitokat.
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
obZen
tag
Köfi a választ, egyáltalán nem tűnik rossznak a linkelt track, de várok még egy kicsit, hátha jelentkezik valaki konkrét tapasztalatokkal, ami az Ingress-t illeti.
Látom, a Ping Digital-ban jelenleg 100 répa egy ilyen kütyü (az "ármester" tuti szed valami durva cuccot), hasonló forrásból és garival simán lehet kapni N5-öt is, szal tuti alszok rá még párat...
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
citkar
addikt
Ha meg tudsz hívni vagy van rá mód kipróbálhatom az Ingress-t, bár nekem X8 mini prom van.
Egy helyben kiállított, megtekinthető és az országunkban garanciáztatható termék nyilván sokkal drágább, sok a járulékos költség és az adó. Illetve ők is élni akarnak valamiből, bár szerintem is jobb lenne, ha közelítene az X8 ára a 80-hoz, de ha utánaszámolok, 250 USD-ral és a 27%-os ÁFÁ-val is közel 80 ezerre jön ki. Plusz jön a kiállító terem az emberek költsége, a helyi garanciát is bele kell kalkulálni és ő is szeretne hasznot húzni rajta.
-
obZen
tag
Play-ből Ingress alkalmazás...(nincs már meghívó, meg ilyenek. Messzebb megyek, iOS-re is van scanner)
Google fiók kell, de ez nyilván megvan."Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
Keeperv85
nagyúr
Megkérdeztem a srácokat, mi újság idehaza Kínából hozott készülékek garis javításával. Nem megoldható. A Mini Pro-ra viszont lesz nagyon valószínű javított rom, ami a hazai forgalmazót illeti...
-
Riverboy
tag
Srácok megérkezett ma az X8 mini telóm.
viszont van egy elég nagy gondom...
nem jön ki a SIM tálca.
benyomom a tűvel de kb max 0,5-1 mm-re jön ki és nem lehet megfogni próbáltam körömmel ki húzni de semmi.
van valami trükkje, vagy mi baja lehet? -
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok!
A minap lettem gazdája egy gyönyörű x8-as nak.Tökéletes a telefon.
Egyet nem értek vele kapcsolatban és ebben kérném a segítségeteket.
Bármit le szeretnék tölteni a play áruházból mindig azt írja ki hogy nincs elég szabad hely.
ezek a memória méretek:
rendszer rom 825Mb-120 szabad
belső 4.22gb-2.68gb szabad
média 25.8gb-20gb szabad.
Szerintetek mit csináljak vagy hogy tudom máshová irányítani a letöltéseket vagy hogy tudom megnövelni a méreteket?Mert ugyebár csak a telefon memóriába tölti le automatikusan én azon nem tudok változtatni de ott még van 19.03gb om.
Még nem volt olyan telefonom amit nem lehet külső sd-vel bővíteni.
A válaszokat köszönöm szépen. -
citkar
addikt
válasz Mclarenöcsi #248 üzenetére
Formázd le a memóriáját s utána jó lesz valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest