Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laychi

    veterán

    válasz ΞΔGLΞ #16601 üzenetére

    "A user "nyelje" be, vagy ilyen apró megoldással javítsa a rögzítést."

    Tudod ezzel az a probléma,hogy nem mindenki figyel oda a hőfokokra,illetve vannak kezdők,akiknek fogalmuk sincs,hogy mi lehet a hiba és hogy oldják meg,és nem feltétlenül fog beírni a fórumba,hogy ilyen olyan gondja van.

    Kb ezeknek az embereknek a 99%-a úgy reagál a dologra,hogy valamiért kikapcsol/újraindul/kékhalálozik a gép.
    Aztán megoldás meg nem lesz rá.
    Viszik szervízbe a gépet,sok pénzt kidobva,vagy a szomszéd 12 éves kisgyereket áthívják,hogy te értessz hozzá Petike,és az meg annyit csinál,hogy hát biztos öreg a windows és újratelepítjük...
    Szóval vagy egy normális leírást kellene,amit talán a felhasználók 15-20%-a elolvasna,30-nak szerencséje lenne,mert pont jól sikerült szerelnie,50% meg szopna vele,de javulna az arány,vagy a blackplate-t úgy kialakítani,hogy, ha egy 5 éves gyerek szereli a gépet,akkor is jó legyen bárhogy és ingyenesen kicserélni a tulajdonosoknak.
    Persze annak meg nagyon utána kellene járniuk,ami nem érné meg a cégnek.Így sosem lesz belőle semmi.
    És ahogy írod is,inkább nem ismernék el. Bár,ha csak a backplate pozíciójál van a baj mindegyiknél,akor részben igazuk is van,user error..(de akkor is hiányzik a pontos leírás,ahogy MrPetya19 mondja/írja)

    Bár én azért azt a szerelési rajzot illetve leírást szívesen megnézném valóban így van e,vagy csak valami felett átsiklanak az emberek. :)

Új hozzászólás Aktív témák