- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
válasz Overlocker #4599 üzenetére
sajnos nem is az én eredményem
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Achill3uS
nagyúr
válasz eisento #4592 üzenetére
mivan vele? ez T_M (@XS) eredménye, sztem vizzel és csak 32m, nem 20 perc prime...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Overlocker #4579 üzenetére
szep
az uj fpo-t szabad tudni?Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Dubmaster
aktív tag
Plz, valaki beszámolna röviden, milyen teljesítmény növekedést okoz ( pl átlag %-ban)
E6550 csréje E8200-ra?Köszönet!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
subaruwrc
félisten
erről hallotunk már? Q9200
[ Szerkesztve ]
-
Dubmaster
aktív tag
válasz Gorneck #4612 üzenetére
Pontosan azért kérdezem, mert rengeteget konvertálok!
Azért váltottam AMD-ről Intelre, mert az Intel ebben (is) messze veri az AMD-t.
Játékoknál nekem kevésbé fontos, viszont, ha konvertálásnál nincs érezhető gyorsulás, akkor még azt a +10K-t sem dobnám ki az ablakon!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Sztojcsi
tag
válasz Dubmaster #4621 üzenetére
Jaja, neked quad core kell. De mondjuk lehet hogy abból is jobban jársz az új technológiával.
Itt látszik a tesztben hogy azért a q9300 3.5ghz-n rendszeresen elveri a q6600-at 3.6-on pedig ott még az l2c is kevesebb, szóval egy q9450-nel lehet hogy még többet nyersz azonos órajelen.
-
AirBooms
addikt
válasz Gorneck #4631 üzenetére
Huhh, apám... Na mindegy...
Westlake feltette ezt a kérdést: "csak akkor erdemes e84et venni, ha valakinek x38-as lapja van.. egy i965-hoz, vagy p35-hoz teljesen jo az e82 is.."
Erre én meg Sztojcsi megkérdeztük, miért.
Erre te azt válaszoltad, a magasabb fsb miatt szvszSzal, ha nem emléxel, mire és mit válaszolsz nekem (ráadásul olyan kérdésre, amit nem is neked tettem fel), akkor ne kérd számon rajtam, hogy hozzád intézek megint egy kérdést...
-
Gorneck
legenda
válasz AirBooms #4632 üzenetére
Nagyon is jól tudom mit írt ő, mit írtam én és Ti mit kérdeztetek...
530-nál nem igazán megy többet a giga lapja (nemtom azóta kiderült e valóban a lapja nem tud e többet), asus beszerzés alatt...így gondolom az alacsony fsb/szorzó miatt ajánlotta a procikat...mivel 8200 mellé nem rossz, ha egy lap tudja a magas FSB-t ezt tudják a 965 és P35 lapok. 8400 mellé nem kell magas FSB-t tudó lap...ergo jó X38 is.
Ez az Én elméletem és nem az övé...szal még mindig nem értem miért a saját elméletemre kérdezel rá, mikor az övé a lényeg hisz neki van tapasztalata?! Mi max olvasunk róla vhol...tlac:
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
-
Lalaboy
őstag
válasz AirBooms #4637 üzenetére
Logikat jobb nem keresni! Az X38 DDR3-al elmeletileg kivalo lenne, de a jo DDR3 meg mindig marhadraga es csak 1-2 lapban futjak ki magukat igazan! Van tartalekban egy Asus P5K Dlx-em, ha megjon az E8500-am, akkor kemenyen osszehasonlitom a jelenlegi X38-as lapommal es remelem nem az X38 fog gyozni!!!
-
bim
veterán
válasz laragirl83 #4573 üzenetére
mondjuk nem értem miért kell ilyet betenni. szerinted hány embernek van teljesen azonos hardverkörnyezete mint neked?
mindamellett hogy neked a memod 2,25V-on megy ezret lehet másnak vagy többet igényel vagy kevesebbet.ez magával vonhatja azt is hogy az NB.-nek más feszt kell adnia, arrol nem is beszélve hogy arra biztatsz mondjuk egy átlag userrt hogy az intel által adható maximális fesznél többet adjon a procijának.
azután ha neadj isten bármi történik a gépével te mosod kezeidet... -
jugeen
addikt
válasz Gorneck #4635 üzenetére
8400 mellé nem kell magas FSB-t tudó lap...ergo jó X38 is.
ezt gondold már át még egyszer, hogy az x38 hol nem tud magas FSB-t. amennyi az általad átlag user-nek nevesített felhasználó el tud érni, annyit bőven tud az x38. még többet is. amit levegővel ki tudtunk max FSB-t sajtolni egy E8400 ES-ből P35-ös lappal, attól csak 5 FSB-vel kevesebbett tudott az X38. és a hangsúly a max FSB-n van. szó sincs stabilitásról.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
"arra biztatsz mondjuk egy átlag userrt hogy az intel által adható maximális"
Nem szeretem ezt a szót, de: LoL. Az átlag júzer azt se tudja mi az a BIOS.
Ha valaki ez alapján szétb@rmolja a gépét, azért csakis magát okolhatja.
Nem kell 0 utánajárással/tudással OCmájsztróskodni gyári kúlerrel, ennyi.
Mellesleg nem vészes az a fesz, tekintve mekkorát droppol a lap. -
jugeen
addikt
még ha nem is tudja mi az a BIOS, könnyen rá tud jönni, csak el kell olvasni a POST képernyőt. abban igazad van, hogy nem kell OCmájsztróskodni, de csak nézz körül, hogy itt a PH-n is mennyi van. ennek függvényében talán igaza van kollégának. még ha a tuninghoz nem is kell szakértelem, türelem és józanész annál inkább.
-
SimonYana
addikt
Mikor várható a Q9450 -nek a megjelenése a boltokban ?
® SimonYana ®
-
laragirl83
őstag
Nem értek egyet veled... lol
Elég sok embernek van itt p5b dlx lapja E8x00 cpu-val..., drop miatt ami szintén ismert dolog, specifikációkon belül vagyok, ennyi.
Elsősorban pedig nem "átlag usernek" szól, meg nem átlag user jár ide ilyen mélységében belemerülni a dolgokba, de segíthet másnak stabilizálni a rendszert, egyfajta támpontot adni, ha valami esetleg nem jó, akkor mi lehet a baj.... én pl mindig is örültem az ilyen képeknek, mert legalább adott egy "elképzelést", hogy is kéne mennie, aztán az ember szépen kiteszteli persze magának.gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Attix82
addikt
Hello.
Ma reggel csinalt olyat a gep, hogy bejon a windows, inditom a programokat....elinditok egy jatekot es reset se kep se hang . Mintha nem ismerne fel a procit . Tap kikapcs 10 secre, bekapcs megy normalisan most minden.... ez az emlitett legujabb *beta* biosnak tulajdonithatom? 1226-osnal valaki tapasztalt ilyet? vagy mashol keressem a problemat?
-
laragirl83
őstag
válasz Attix82 #4647 üzenetére
Bizony bizony... mondtam már, teddd fel a 1219-es BIOS-t.
Ami pedig bim-et illeti és a feszültségek miatti aggodalámát...
[link]
Idézem XS-ről:
Wolfdale chippek túlnyomó esetben akkor finganak meg ha tartósan 1.5V felett jártak, vagy csak bench idejére kaptak 1.6+V-ot. Esetleg EXTRÉM magas FSB-t kapnak (600MHz...) 1.4V-on vagy felette kicsivel.
A degradáció is eddig csak valós 1.45V felett jelentkezett...!!! Főleg ha ilyenkor kapnak orthos/prime/occt-t tesztet huzamos ideig.
Ezidág EGYETLEN esetről tudnak XS-en, egy görög csóka akinek valós 1.41V-on való használat után kezdett degradálódni cpu-ja (azonos órajelhez magasabb fsb kell egy idő után...).[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs