- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
Igy van sajna! Vizzel 4200-ig 32M, ill., Prime stabil vagyok, aztan jon a "kekhalal", vagy a noboot! Ha feszt emelek, kifekszik a vizhutes! Igaz a procim csak a kozepes szintet uti meg! FSB limit 440-450-nel, ami elorevetiti a januarban megjeleno yorkfield-ek eselyeit..... Az FSB limitem javulhat ujabb BIOS-al, de nagyon keveset, igy a ramjaimat nem is tudom kihajtani, pedig szeretnem! Ezert is kezdtem el a C6, C5 fele "puhatolozni"! Egy 32M eredmeny, de meg finomitanom kell rajta, hogy necsak a kompis Q procik eredmenyeit fogjam be...
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Nyugdíjas #1098 üzenetére
hát nemteljesen.
Sött ami "100%"ban Izraeli fejlesztés pl Banias, Dothan, Yonah, Gesher... az még csak nem is US.akit érdekel egy részletes de nem 100%os lista. [link]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Pietrosz
addikt
válasz Lalaboy #1105 üzenetére
Ezt már sokszor írtad, de nem igazán értem a dolgot. Van értelme 2(vagy több, kevesebb) magra stabil tuningról beszélni? Egyáltalán van ilyen? Ha én azt mondom stabil pl. 3,6-on a proci, akkor az egyértelmű, hogy 4 magra értendő. Máshogy nem is nagyon van értelme
[ Szerkesztve ]
-
-
jugeen
addikt
SPi sub10 E8400ES gyári intel quad hűtővel, csak Delta ventillátor csücsül rajta nyitott ablak mellett. Az op. rendszer nem esett a tweak áldozatául. Teljesen hétköznapi használatra szánt XP SP2.
-
Overlocker
veterán
WR: http://logout.hu/iras/intel_e8400_5412mhz_hun_vilagrekord.html
-
P00By
nagyúr
válasz Overlocker #1111 üzenetére
Széép!
Lalaboy: -
emre33
addikt
Ennyit várni egy Yorkfield cpu-ra(9450) hát nem igaz má.
Se lap (X48) se cup, borzalomASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
igaz, ez 65nm
[ Szerkesztve ]
-
-
tlac
nagyúr
itt egy érdekes teszt (fogyasztás, feszültéség, ... van kiemelve)
-
ulveczkii
tag
Én csak azt szertném megkérdezni hogy ugyebár az új négymagosok nagyvalószínűséggel késnek valamennyit a 2 magosok attól még ki lesznek adva igaz?
-
Bundás22
őstag
a wolfdale sokkal érdekesebb
4,7 wih air
[link]Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Lalaboy #1139 üzenetére
Nincs piacon retail yorkfield
wtf?wolfdale-böl remélhetőleg a retailek még jobban fognak menni mint az ES-ek, ha megnézed az utóbbi időben (G0 óta) az a tendencia, hogy a retail-ek jobban mennek...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jááj gyárékök,ne veszekdjetek már. Majd jól veszünk úgyis Yorkot,meg Wolfdale-t,amint lehet aztán mindenki megláthassa maga, hogy úgyis mennek mint a veszett nyavaja Vagy nem.. De azt kétlem
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest