Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balaaa88

aktív tag

Itt a GPS teszt. Tegnap délutáni stock ROM van fent (1.0.8). rootolva van Root Genius-al + GravityBox van rajta. Nem bűvészkedtem sem a Service Menüben lévő YGPS-el, sem a Location Based Service-el (?), sem egyéb dolgokkal. Annyi történt, hogy EPO és A-GPS be van pipálva, EPO-file letöltve. Tegnap este GPS Státusz progit bekapcsolva hagytam és kb. 15 perc alatt lett pozícióm. Kilépés / belépés után természetesen gyorsan visszaszerezte azt más progival is (Locus Map Pro). Telefon újraindítása után is rendben volt, de kellett neki 5-10 perc. Ennek örömére ma reggel kipróbáltam megint; rögzítettem a tracket. A rögzített útvonal egy része itt látható. A .gpx fájl pedig itt. Induláskor természetesen volt net még, de beltéren nem talált jelet; kint kb. 5 perc alatt megint lett pozícióm, amit a kép és a fájl szerint végig jól tartott. A rögzítés a Locus Map Pro nevű progival történt, navigáció nem volt, csak rögzítés. A telefon nem volt a kocsi tetején sem a műszerfalon, hanem kabátzsebben volt. Komolyan mondom, ha ez a telefon nem lenne, ki kéne találni... ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák