Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz hito #56325 üzenetére

    egy hordozható géphez a 2 x 1,8 ghz teljesítmény az emberek nagy részének elegendő, neked lehet, hogy nem. ez nem a gép hiányossága, egyszerűen speciális alkalmazási terület, mint pölö helyszíni fotósnak a konverzió sebessége. szóval vannak ilyen igények, de nem általánosak.

    persze ennyi erővel az internetképesség meg a normális méretű tárhely is spec igény, de azok egy mobil gép mobil gazdájánál úgy gondolom inkább általánosak.

    displayport úton nekem még nem (sem) kellett, minden tárgyalós beamer vga-s, minden tárgyalós tévé hdmi-s. otthon lehet dokk dp-vel. személy szerint sok országban netezek, nem opció a sim cserélgetése a telefonban. a roaming is lehetőség, de nálam z terv. hozzáteszem mikor legutóbb akartam ilyen roamingos akciót csinálni pont jól beszopatott a t-mobile, mert 8 óra alatt tudta volna aktiválni tech probléma miatt. szóval tapasztalatból maradok a helyi prepaid simeknél. országon belül azt mondom ellennék gépes net nélkül, hotspotozással. más kérdés, hogy jobban fogyaszt, és akkor úton a notiról töltöm az emiatt lemerülő teletont...

    természetesen már a 800px is nagyon-nagyon fájdalmas, de az ips miatt még elviseli az ember. a 768 munkára már végképp alkalmatlan.

    egyébként igen, a touchpad nekem hiányzik-zott, de látva mit szenvednek a gyerkőcök néha a tapis tp gépeken-billzeten (véletlen hozzáér-kattint stb.), azt mondom oké így. ha sokat rajzolnék akkor jobban hiányolnám. le is lett tiltva mindenhol.

    senki nem akar meggyőzni, te kérdezted mik a különbségek. kaptál választ.

    1600x900: ez egy inf fájl. van-e ilyen panel és fizikailag belemegy-e?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák