- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
En akkor lepodtem meg amikor a paromnak karacsonyra vett kis Thinkpad Edge 335 (Brazos) masinan lattam futni a D3-at. Nem Beszeltunk rola, egyszer csak feltelepitette (Mac-en mar jatszotta elotte) es lattam, hogy tok jol fut. Az igaz, hogy az Brazos-os gep, valami Radeon 7340-el van, de en ezeket mar regotta nem kovettem, hogy mit tudnak.
A sajat gepemen a proc-ban levo HD3000 is okzott mar meglepetest amikor azzal jatszottam F1 2012-t mert nem vettem eszre, hogy kikapcsolva maradt a Quadro. Bar le is vette a felbontast meg altalaban mindent kozepesre allitott, de tokeletesen jatszhato volt 30fps felett.
Nekem a gepem egy valodi munkagep, nem jatek a celja, de termeszetesen mivel lehet, arra is hasznalom. Mondjuk eddig olyan tervezo programot meg nem talaltam ami ugy megizzasztja mint egy jatek. Inventor es tarsai soha nem csavartak a procit-vga-t 95 fokra.
Shatterstar: Szerintem a Sandy Bridge melegedese semmilyen szempontbol nem olyan veszes mint az elodjei, vagy pl utodja az ivy bridge. Nekem egy Core2-es gep sem tunt eddig huvosebbnek.
De azert mert jatszok neha, miert barmolom szet a gepemet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo x250 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, töltő, táska, egér
- Asus ROG Zephyrus G14 Ryzen 4900HS, RTX 2060, 40 Gb ram, 1 Tb SSD Playstation 5 beszámítással
- Lenovo T450 magyar
- 1118. Budapest, Tűzkő utca 5
- Lenovo x240 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, JÓ AKKU!!!, töltő, táska OLCSÓN!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest