Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz sutszi #115115 üzenetére

    Jó, beszéljünk. Nekem 75-85-ös töltési beállításom. Én is rohangálok le-fel a töltőről... Szóval lehet, hogy van némi hasonlóság. Nálam még nem volt ilyen incidens, pedig közel sem mondható fiatalnak a gépezet. Igaz 154 ciklus van benne, ami nem kifejezetten sok...

    Leírtam, hogy eddig nálam sem. Most akkor döntsd el, hogy az én állításaimat igazolod a földbe álló minőségről vagy sem :DDD

    Te az a fajta ember vagy aki nem gondolkodik előre, csak megy csukott szemmel és hátratett kézzel bele a világba, aztán sír amikor beesik egy gödörbe...

    Mi? :D Igen, én aztán az a fajta ember vagyok. Egyfelől sz@rt se tudsz rólam, másfelől én vagyok az az ember, akit a főnökségnek nonstop le kell lőni a projekteken, hogy oké túlgondoltad, most már vulkánbiztos a sztori, itt azért húzzok meg a határt. Eltévedtél kicsit.
    Én meg nem indulok el ügyfélhez töltő nélkül, mert preventíven gondolkodom, és minden élethelyzetben arra törekszem, hogy ne szopassam magam. Mert minek?!

    Te úgy indulsz el, hogy 3 laptop, 5 töltő, tartalékban még 2 alaplap és páka, ón, tartalék Ethernet csati, ha esetleg gond lenne vele. Van a preventív gondolkodásmód és van az, amikor a te gondolataid mentén benzineskannával a kocsidban indulsz el a szomszéd városba, mert a benzinszintjelző 50%-nál már necces, hogy mutat-e amúgy 5 liter benzint.

    Ha lett volna nálad töltő akkor kb ez a történet is úgy ért volna véget, mint a Gyűrűk ura rövidített kiadása: - Frodo elviszed a gyűrűt? - Nem! Vége!

    Ha lett volna nagymuternak áramszedője és 50 tonnásra nő és sárga, akkor ő lett volna a közlekedési eszközöm.

    Arról már nem is beszélek, hogy kvázi értő userként saját magad számára sem tudsz beiktatni mondjuk 6 havonta egy kalibrálást...

    Há' minek ment oda?! Meg amúgy is, ilyen rövid szoknyában buliba menni. Nem b@szod, nem fogok csumára meríteni egy kvázi új gépet x időnként. Tudod ez a mondad hogyan nézne ki úgy, hogy ne legyen classic áldozathibáztatós és szerecsenmosdatós? Miért kapcsoltam ki a BIOS-ban azt az opciót, hogy a gép ilyen felhasználás mellett logol és amikor úgy érzi elég, akkor egy ájszaka lefuttat egy teljes merítés-töltést? Látod, ez megoldás lenne, bár újfent írom, sosem kellett ilyet csinálnom manuálisan se. Ezzel nincs gond, még el is fogadná,. Csak totál másról beszélünk.
    A hajadra kenheted mind a 15 éved, ha ennyi idő alatt még mindig azt várod, hogy mások oldják meg a te problémáid.

    A köcsög rohadt user nem írja meg magának a BIOS-t meg a drivereket rendesen, sőt, még a barom állatja a forrasztásokat sem csinálja meg újra, hát mindent a gyártónak kell megoldani?! Szólj ha komoly vagy, mert ez eddig mondjuk viccnek jó.

    A gépeknek vannak adottságai...kellően sok típus van a piacon amiből választani lehet.

    Török Gábor elemez.

    Ha most 2022-ben nem találod, akkor te mész rossz irányba az autópályán.

    Ez lenne a konkrét és valós segítség? Leírtam mit szeretnék, hajrá. Ne gyere akkor az autópályákkal nekem innentől. Vagy mutasd meg abban a felsorolásban, hogy mi a nagy elvárás. Most, szépen, konkrétan 2022-ben mutasd meg melyik elvárásom magas abból a listából, amit egy ThinkPad nem tud megugrani.

    Részemről csak annyi a probléma, hogy már évek óta sírod tele a fórumot minden egyes kérdésnél amikor valaki érdeklődni próbál. Totál leviszed az életről...

    Igen, én viszem le az életről, nem az a gyártó, akinek a gépét kétszer-háromszor kell dokkolni mire működik, hogy menjen, vagy konkrétan használhatatlan beviteli eszközt tesznek egy munkagépre stb. Igazad van. Én viszem le az életről, nem a sz@r minőségű gépek amiket aztán megvesz egy vagyonért :))

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák