Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GoneTom

    tag

    Sziasztok!
    Lenne egy-két kérdésem, ha szabad. Használtam a keresőt és valamire nem találtam választ.

    - Wifi6-ra való csatlakozás megy a telefonnak? Munkahelyen ki van építve és tényleg gyorsabb mint a többi WiFi hálózat. A jelenlegi Zenfone 7 Pro-m gond nélkül csatlakozik rá.

    - Illetve ha esetleg másnak is volt ezen kívül Zenfone 7 Pro-ja, meg tudja nekem mondani, hogy mennyire erős ahhoz képest a Wifi antennája, illetve a térereje?
    A Xiaomi Mi9T Pro-hoz képest sokkal erősebb a Zenfone antennája, mind a WiFi, mind a térereje.
    Nem lenne szerencsés ha visszalépés lenne ezen a téren a Honorral.

    - Olvastam, hogy egyrészt vagy nincs megjelölve, vagy ha igen akkor a kijelző típusa Aluminosilicate glass. Próbáltam utánanézni, és a talált tartalmakból az jött le, hogy nem annyira ellenálló mint a Corning megoldása. Átlag felhasználói szinten van érezhető különbség...ejtette már le valaki csípő magasságából, vagy kb 30 cm magasról a telefont?
    Nálam ezek fordulhatnak elő. A kérdés vonatkozik arra is ha van rajta kijelzővédő fólia/üveg és arra is ha nincs semmi plusz védelem. Én majd üveget vennék rá.

    - Belföldi webshopok kínálatából ki választott már ehhez a telefonhoz kijelzővédő üveget? Ha van ilyen köztetek, akkor tudna ajánlani olyant ami tényleg jó? Ráhajlik az oldalára és nem jön fel a széle ha napi szinten veszem egyszer leveszem és felteszem a tokot rá.
    Munkahelyen tokban, otthon anélkül volt az összes eddigi telefonom. Csak ezért. Hajlított kijelzős telefonom eddig még nem volt, de olvastam, hogy ennél nem olyan zavaró mint mondjuk a Samsungnál.

    Hmm most csak ennyi ami eszembe jutott. Tetszik a telefon, kíváncsi vagyok a válaszokra!

    Látom, hogy mások is most neveztek be egy ilyenre és én is nagyon szemezek vele. Más alternatíva meg nincs jelenleg. 2-3 évre terveznék.
    A Zenfone 11 Ultrára lennék kíváncsi, de az biztos magas áron fog indítani.
    Ez a Honor sem olcsó, de hátha még sikerül addig döntenem míg picit olcsóbb az Alzán. A Zenfone is onnan van.

    Nagyon köszönöm előre is a válaszokat! :) :R

Új hozzászólás Aktív témák