- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Ez valami kínai verzió ahogy látom, de érthető hogy azokra jelent meg először. Az eddigi frissítési tapasztalatokból kiindulva az enyémre leghamarabb február második fele lesz reális.
Szerk : Amikor mindenki linkeli hogy megjött egy frissítés, nekem ugyanaz kb. 1 hónappal később jött[ Szerkesztve ]
-
Imike55
kezdő
Sziasztok
Igaz, hogy már kérdeztem , de továbbra is zavaró, hátha van akinél előfordul. Szóval. Nálam van úgy, hogy "pingel", pontosabban egy hangos, (hangerőtől függeltlen) aktuálisan beállított értesítés hangot ad, változatosan 1x2x, vagy 3x (nem tudom mitől függ) ha megnyitok egy weboldalt. Legyen az youtube, vagy bármi más. Olyan, mintha jelezne valamit, vagy blokkol, de az értesítő sávon semmi sem jelenik meg. Hasonló jelzést ad, mint mikor alacsony töltöttségi szintet jelez egy figyelmeztető hanggal.
Hol lehet ezt egyáltalán kikapcsolni, ha lehet, vagy csak nálam jelentkezik?
Köszi! -
osonte
őstag
válasz kisbarack #2295 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
A HonorSuite volt a megoldás és sikerült adb-vel leszedni amit szerettem volna. Bár fura volt, mert csak 5 appot kellett törölni, nem 20-at mint a Xiaominál megszoktam. Elég sallangmentes a rendszer, jól eltalált ez a Honor!Már csak egy telefonos embert kellene keresnem, aki a C430-ra tud telepíteni C431-et a hívásrögzítés miatt. Volt egy ilyen ember, akinek régen mobilos boltja volt és mindent is meg tudott csinálni, csak már máshol/más területen dolgozik (viszont vannak kapcsolatai) és nem tudom meg tudom -e szerezni az elérhetőségét.
Honor 200 Pro
-
osonte
őstag
válasz andreas49 #2315 üzenetére
Köszönöm a tippet. Natívan lenne jó megoldani, addig marad a kihangosítás + laptop vesz fel, hibátlan minőségű, de csak akkor megy ha tudom olyan a hívás, amit fel kell vennem és én hívok, illetve rákészülök. Nyilván ha engem hívnak akkor ez nem játszik, főleg ha nem itthon vagyok. Mondjuk a legjobb lenne, ha nem kellene semmit felvenni (2024-es kívánságom, de már megbukott ), mert amúgy nincs bajom a Google tárcsázóval, csak mindig olyan helyzetbe kerülök, hogy jó ha van hangfelvétel.
Honor 200 Pro
-
-
njnl
aktív tag
Nekem is furcsa volt elsőre a "csak" 2.5x zoom. Viszont 180 megapixelen sztem ebben még szoftveresen nagy lehetőségek vannak. Algoritmussal, vágással talán jó lesz. Szinte biztos vagyok benne, hogy a 100 wattos gyorstöltés is megbízhatósági okokból lett visszavéve. Nagyon bízom benne, hogy a Honor hosszútávon akar jót csinálni folytatva az előző szériáknál beváltakat.
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
rdt89
addikt
Sziasztok Magic 5 Pro tulajok, pár dolgot szeretnék a készülékkel kapcsolatban kérdezni, hogy frissítéssel megjött-e már az előlapi 4k/60 fps / valamint a 1080p/240fps videó rögzítés? Valamint az ultraszéles tud-e már 4k/60fps-t, azaz videózás közben mind a 3 kamera választható, az eddig 2 helyett? S videózás közben az optikák közötti váltás olyan béna mint a Huaweinél vagy itt lehet az optikák között váltani egyből és nem nekem kell tekergetni a tárcsát?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! -
koboldozat
senior tag
Előlapi 4k 60 FPS még nincs.
1080p 240 FPS az van, de szerintem az volt is.
Ezzel inkább az a gáz hogy nem lehet több FPS-t állítani.
(Azért egy P30PRO tudott 960 FPS -t 720p-be.)
Ultra széles tud 4k 60 FPS -t és videózás közben lehet szépen váltani a kamerák között.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
rdt89
addikt
válasz koboldozat #2323 üzenetére
Köszönöm szépen válaszodat! A 240fps-t az előlapi is tudja és a hátsó kameráknál az a korlát? Nekem a Mate 40 Pro a hátlapi széles és simán 3840fps.
Azért vagyok ilyen kíváncsi, mert nekem ezek a prioritások és nem titkoltan nagyon-nagyon tetszik a Magic 5 Pro és a Mate 40 Pro mellé akarok egy ilyet nagyon! -
koboldozat
senior tag
Szerintem megéri csak még sok hiányosságai vannak a kamerának. Legalábbis számomra, mást nem biztos hogy zavarna.
- A beállításokban nincs hangvezérlés funkció.
- Éjszakai fényképezőgép üzemmódban nem lehet beállítani az ISO-értéket és a záridőt. A felvétel indítása közben nem lehet leállítani, meg kell várni, amíg a visszaszámlálás befejezi a kép készítését, ez rossz, mert túl világos lehet a kép, de jobb lenne, ha le lehetne állítani hamarabb
- Pro módban csak a fő kamerával lehet RAW képet készíteni.
Széles látószögű kamerára váltva nincs RAW funkció.
- A fő kamera RAW funkciójában nincs lehetőség nagyítani.
- Lassított módban maximum 240 fps támogatott, bár a hardver ezt biztosan tudná (A 2019-ben megjelent Huawei P30 pro már 960 FPS-re volt képes 720P felbontásban.)
- A sorozatfelvétel nem működik fénykép módban a zoom funkcióval.
- Szuper makró módban a sorozatfelvétel funkció nem működik.
- Nincs fényfestési mód.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
rdt89
addikt
válasz koboldozat #2325 üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy az Emui rendszer átdolgozásánál ennyi minden kimaradt a készülékből.
Kényelmi funkciók terén megvannak ezek?:
- Ránézek a telefonra felvillan a kijelző
- Arra az irányba fordul a kijelző amelyik irányből nézed
- Távoli kézgesztus vezérlés
- Duplakoppintásos kijelző ébresztés
- Több ablakos nézet
- A kijelző alján húzva az ujjad a megnyitott appok közötti váltás -
osonte
őstag
Köszi! Azt meg tudjátok mondani, hogy akkor is vesz fel, ha BT-n csatlakozik a telefonhoz külső eszköz (kocsiba a fejegység, aminek saját mikrofonja van)? Mivel sokszor úgy is telefonálok.
#2321 Kovaratis: Szerintem biztos kell BL-t nyitni, mert más a rom a gyári vs Google tárcsázó miatt, így újra kell biztosan rakni a telefont. Egy szakember viszont lehet olyan fizetős programmal nyúl hozzá, ami nem hagy nyomot a BL nyitásról a garancia miatt. Nem tudom, majd próbálok infót szerezni. Nem én akarom megcsinálni, már én is kinőttem belőle, hogy kétes folyamathoz kezdjek. Bár a Samsungnál pár kattintás CSC-t váltani, Xiaomi sem bonyolult (aki már számtalanszor csinálta a romcserét, bár most HyperOS bonyolíthat).
Honor 200 Pro
-
keralka
csendes tag
Sziasztok, kis segítséget kérnék tőletek. Van egy öreg kis xiaomi mi note 10 pro telefonom, aminek imádom a kameráját, de megérett a cserére. Az utódot keresem, amik szóba jönnének a Google pixel 7 pro - 8 pro, iphone 14 pro max, 15 pro vagy a honor magic 5 pro. A fizikai dual sim pozitívum, az ívelt kijelző nem a szívem csücske de elvagyok vele. Eddig a honor magic ami nyerésre áll. Árban a p7pro a legjobb, de a honor felé is hajlanék. 3-4 évig nem akarok telefont cserélni, nem akarom a döntést elkapkodni. Fontos hogy túra közben gyorsan és egyszerűen tudjak jó képeket csinálni, néha videót. Dxomark tudom hogy jókat ír, de volt már hogy mellényúltam a tesztjei után szembesülve a valósággal. Valóban az egyik legjobb a kamerája a telefonnak?
-
kisbarack
aktív tag
Örvendek hogy sikerült.
Viszont rz a C430 C431 ez elég fura számomra. Yettelnél vettem meg drágán a telót adták a pad x9-et. Nos a telefon c430 gúglival a tabi meg c431 és alapból van rajta egy honor alkalmazádpiac is amit nem is tudik erre telepíteni
De a tabin gyárilag rajta van mint a huawei saját boltja csak honoros.
Szerettem volna lecserélni a gúgli tárcsázóját a huaeriére vagy a honoréra, de ha feltettem a másik verziót azt megnyitja és be is csukja mindebféle hibaüzenetek nélkül.
Ha véletlenül meg lesz az embered a c431re kérlek szólj[ Szerkesztve ]
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
gretzky77
veterán
válasz keralka #2333 üzenetére
Én Pixel 7 Pro-t használtam a 8 Pro-t nem viszont ha az is belefér akkor lehet én azt venném a Magic ellenében! Viszont ha nem volt még Pixeled akkor lehet a puritánsága zavarna ellenben a támogatottsága nem kérdés!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
h.gergo19911
csendes tag
Sziasztok.
Legutóbbi frissítés óta azt csinálja a telefon, hogy ha hív valaki, annak foglaltat jelez, nekem pedig csak a nem fogadott hívást jelzi. Ki se cseng nem is jelzi a hívást. Másnál is van vagy nálam egyedi gond. Software 7.1.0.194 (C431)
Köszi! -
jaszy76
aktív tag
válasz h.gergo19911 #2338 üzenetére
A rendszerkezelőben a hivástiltásnál nincs bekapcsolva véletlenül valamilyen szűrés? Pl. Minden bejövő tiltása stb.
[ Szerkesztve ]
-
Rolee.
csendes tag
Ez azért érdekes. Több oldalon is olvastam, legjobb 23as mobilok, legjobb 23as kamerás mobil stb. Sehol nem jelenik meg a magic 5 pro a listában,pedig egy dbig vezette a kijelző , kamera rangsort. Ez valami lejáratása a márkának vagy szerintetek mi? https://napidroid.hu/kivalasztottak-2023-legjobb-fotos-telefonjait-meglepo-eredmenyek-szulettek/
Dávid Roland
-
knox83
senior tag
Külföldibe sincs kiválasztva... egyébként nekem pont nem fáj (vagy leszarom nekik mi a jó), simán el tudom hinni hogy ki van adva kínait ne, főleg olyat ne aki a Huaweihez köthető. S23, S23 ultra, pixel 8p, i15pm és oneplus open volt a best az egyik videóban.
Emlékszem néhány hónapja valami kinti neves oldal úgy ajnarozta az ájfont hogy már 5x zoom van, mintha ez valami groundbreaking lenne, mintha feltalálták volna a spanyol viaszt. Azt a Huawei 2019ben beletette a p30proba mondanom sem kell sehol nem volt említve.
[ Szerkesztve ]
-
jaszy76
aktív tag
Megnézné nekem valaki, hogy a legfrissebb C430 alatt mi a verziószáma a hangrögzítőnek? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz h.gergo19911 #2338 üzenetére
Néha random nekem is csinálja ezt de már ősszel is tapasztaltam ilyenkor egyedül az újraindítas a megoldás. Én a SIM kártyára gyanakszok nem mai db van benne. Lehet megpróbalom kicseréltetni.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
koboldozat
senior tag
Miért fontos ennyire ez a hívás rögzítés?
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
GoneTom
tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásán. A kamerák minősége kifejezetten tetszik! Eddig egy Honor telefonom volt és szép emlékeim vannak a Honor 8-assal kapcsolatban.
Jelenleg egy Asus Zenfone 7Pro-t használok és az is tetszik, de kisebb problémák azért már vannak vele.
Kényelmi szempontból nagyon tetszik, hogy az Asus-on lehet képernyőképet készíteni az alkalmazásváltóval (a négyszögeletessel) ha hosszan megnyomom. Direkt van rá ilyen beállítási lehetőség a Beállítások -- Speciális -- Képernyőeszközök -- Képernyőkép -- Legutóbbi alkalmazások billentyűje menüpontban.Meg szeretném kérdezni, hogy a Magic5 Pro-nál található többi megoldás mellett - amik benne vannak a használati utasításában - van-e lehetőség ilyenre...létezik-e egyáltalán ilyen/hasonló menüpont, vagy ez abszolút a ZenUI sajátossága?
A vétellel lehet, hogy várok (nem csak emiatt, bár ez nem eltántorító indok, ha nincs...), mert kíváncsi vagyok milyen lesz a Zenfone 11-es, ha megjelenik idén.
Ettől függetlenül ez a dolog érdekelne a Honor-ral kapcsolatban, mert nem hagy nyugodni.
A fórumban rákerestem, eddig ilyen jellegű kérdés nem volt.
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest