- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreas49
senior tag
válasz koboldozat #2548 üzenetére
Halkan megjegyzem, nálam nincs ilyen a szoftverfrissítés menüpontjában, de máshol sem találom, de az aktuális verzióra kattintva feljön
[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
kisbarack
aktív tag
válasz koboldozat #2554 üzenetére
De ott ám. Frissítés előtt néztem miket ír le és meg is lepődtem mert nem emlékeztem ilyen részletes leírásra korábban huawei oldaláról
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
knox83
senior tag
válasz koboldozat #2551 üzenetére
Btw nem értem egy ilyet miért nem kezeltek le a megjelenéskor. Minden tesztben ki volt emelve, hogy ez kicsit gáz. De mindegy is, meg van oldva. -
osonte
őstag
Én is kipróbáltam az iOS-t, először egy régi XR-el (azt szerettem, csak gyorsan lemerült), majd úgy hittem talán megszokom és beleugrottam egy új 14PM-be és órát is vettem hozzá. Valahogy minden korlát egyszercsak elkezdett idegesíteni, amit Androidon be lehetne állítani és ott nem. Így nagy buktával eladtam mindent, ezt lehet elkapkodtam, mármint a döntést. Utána nekem is megváltás volt Androidos telefonba visszaköltözni, de egyiknek ez volt a baja, a másiknak más, mármint nem hibásak voltak, de a 14PM azért hardveresen egy eléggé jól összerakott telefon és magasra tette a lécet. Most szeretem a Honort, főleg az utolsó frissítéssel, de 2 évig tervezem megtartani és akkor megint nekiugrok iOS-nek, amikor kijön 17-es széria, csak letolom valahogy a torkomon a szoftverét, a hardverrel nem lesz gond, az tuti. Azt viszont szeretném tovább megtartani. Mondjuk addig még sok minden történhet...
Honor 200 Pro
-
gretzky77
veterán
Kb amióta létezik Android azóta használtam! Rengeteg típus megfordult nálam, szeretem próbálgatni cserélni a telefonokat. Volt egy két iOS próbálkozás, de nem tartottak sokáig mindig visszatértem a droidhoz! Tavaly év végén kicsit megcsömörlöttem a droidtól, kellett egy kis változás, gondoltam kap mégegy esélyt az iOS és próbálok neki hosszabb időt adni, hogy tudjon bizonyítani, így beruháztam egy 15 ProMaxra ha már lúd legyen kövér, nem sokkal később kapott egy Watch Ultrát is mellé. Kellett egy kis változás droid után. Kicsivel több mint egy hónapja használom és kezdem megszokni, nagyon nem tudok belekötni. Persze vannak apró kicsit bosszantó dolgok amik droidon jobban vagy másképp működnek, de azt mondom nem megszokhatatlan. Régebben voltak dolgok amik kimondottan visszatartottak az iOS rendszertől, de közben én is változtam valamelyest és már van pár dolog amik akkor nagyon fontos érvek voltak droid mellett, de időközben ezek már nem lényeges szempontok, így kapott újabb esélyt. Az üzemidő például bitang jó a 15 PM esetén, droidon nem nagyon tudtam ilyet elérni. Magic 5 Pro volt közvetlen a 15 PM előtt. Osztom njnl véleményét, nem mondom egyik rendszerre sem, hogy jobb vagy rosszabb egyszerűen mások, más megközelítés, más logika mentén! Tény, hogy sok év Android után kell neki időt hagyni, hogy megszokd, de nem lehetetlen! Ez nem állásfoglalás egyik rendszer mellett sem, pusztán egy mezei vélemény!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
osonte
őstag
-
MZoli
csendes tag
Sziasztok! Az normális, hogy egy kis kotyogást hallok, ha megrázom a telefont?
-
knox83
senior tag
Nekem egy b telefonnak van egy iphone 13 pár hete, a cégest összetörtem meg amúgy is egy szar volt (p30 lite = emberiség ellen elkövetett bűncselekmény)
Nem mondanám rossznak, inkább más. Vannak idegesítő dolgok benne vagy körülményesnek is mondhatnám. Bizonyos beállítások olyan szinten el vannak dugva, meg olyan helyre amit nem értek..A mérete viszont, aah legjobb (146 mm magas) + ha nem használod nagyon kemény a merülés, hétvégén 34 órát hozzá sem nyúltam és 9%ot merült.
Ha nem lenne Honor akkor vennék, előbb mint egy samsungot vagy xiaomit.. -
nikkor
aktív tag
válasz koboldozat #2548 üzenetére
Köszönöm!
És igazad van. -
Keny.
tag
válasz AlfaGyuri69 #2504 üzenetére
Szia, mire van állítva a wifi hotspotod? 2.4Ghz vagy 5Ghz? Nekem volt olyan eszköz ami az 5Ghz t nem szerette.
-
spileraaa
senior tag
Naponta 6-7-8 órát hallgatom a rádiót a telefonról gondolom hosszú távon jobb lenne ha vennék hozzá külső hangszórót?
Ha igen itt prohardveren van topikja vagy tudtok ajánlani olyat ami tudja a 8 óra üzem időt?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
koboldozat
senior tag
válasz spileraaa #2569 üzenetére
Semmi baja nem lesz, ha legalább annyira strapabíró mint a P30 Pro akkor bírni fogja és éveken át hallgattam azon rádiót telefonról és a mai napig makulátlan, én inkább a hangzás miatt használtam néha külső eszközt.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
kisbarack
aktív tag
válasz spileraaa #2569 üzenetére
Szia. Alapjából nem rossz a hangszóró ja, de gondolom ez annyira nem tenne jót neki.
Nem tudom mennyi pénzt szánsz rá. Én szeretem az Anker Soundcore hangszórókat mint pl a Soundcore 2. Anno 9500 Ft volt alin. De akcióban mostanában is 14 körül kapható. 24 óra üzemidő van benne papíron, de bírja is sokat amúgy és kellemesen is szól. Van magas és mély is benne. Persze hangerő növekedésével a mély az csökken. De korrekt szerintem.Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Olyan tokot sikerült valakinek rendelnie, mint a gyári, de masszívabb kivitelben? Arra gondolok, hogy vékony marad a telefon és a kijelző két oldalán nem magasabb, mint a gyári (gesztusvezérlés miatt), viszont kicsit merevebb anyagból, mert a gyári enyhén nyekereg a hátlapnál annyira vékony/gyenge anyag. Nem a telefon hátlapja nyekereg, az masszív. AliExpress-ről rendelném, esetleg ha valakinek van tapasztalata és linkje ilyen jellegű tokkal, akkor azt szívesen fogadom.
Előre is köszönöm.Honor 200 Pro
-
koboldozat
senior tag
1000 meg egy tok volt már pár sorral feljebb be linkelve, miért nem nézel szét.
[ Szerkesztve ]
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
njnl
aktív tag
[saját hsz]
Az átlátszó védi a kamerát de éjszaka a vaku fénye bezavar miatta[ Szerkesztve ]
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
osonte
őstag
válasz koboldozat #2576 üzenetére
Már rendeltem tokokat Aliról, de más képen és más élőben. Nem általánosan kérdeztem, hogy tud valaki jó tokot? Olyan tokot szeretnék, mint a gyári, csak kicsit masszívabb kivitelben (sok tok a kijelző szélénél magasabbra megy), ezt képen nem látod és hiába olvasok vissza, azt hogy ki milyen tokot rendelt kb 1000 félét, abból nem tudom melyik felel meg annak, amit leírtam. Pár tokot megjelöltem Alin, de akkor derül ki, hogy milyen, ha megérkezik, kibontom és ráteszem a telefonomra, ezért volt a kérdés, mert nem szeretnék 10-15 db tokot feleslegesen...
Amúgy talán ennél látom, hogy masszív, de a kijelző alá megy az oldalán: [link] .
Honor 200 Pro
-
Rolee.
csendes tag
Sziasztok!
Nem magic 5 pro, de lejátszó ugyanaz. Mate 20 prot használom Bluetooth lejátszáshoz, egyik pillanatról a másikra nem lehet bele pörgetni. Semmit nem állítottam. Mi lehet vele? KöszönömDávid Roland
-
Aryon87
félisten
Ilyen tok van párom telóján is. Vaku igencsak bekavar, de amúgy az a rész simán kivágható.
Legalábbis a sajátjaimnál (P40Pro, Xiaomi 12x és a Mate50Pro-nál is) kivágtam, és rendes kameravédőt tettem fel.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ilyen van a korábban említett telókon is, és a Honorhoz is ezt rendeltem, csak párom végül nem akarta hogy feltegyem. A kamerarészeknél lyukas, nem üveges, ami jobb is, mert rontaná a képminőséget.
Sajnos csak ebben a színben van (aztán lehet azóta van már más színben is):
[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
r6man123
senior tag
Én berendeltem kb 7 felé tokot, de maradt a Nillkin "elhúzható ablakos". Gyorsan megszokható és ez tuti 100%ig védi a kamerát.
Fólia is megmarad vele + mellmagasságról ejtettem már a sarkára a telefont, nem lett semmi baja.A többinél nem éreztem az "antishokk" dolgot, plusz a kamera necces.
Innen vettem NILLKIN, másfél hét alatt jott -
koboldozat
senior tag
válasz r6man123 #2587 üzenetére
Használtam, de számomra körülményes volt ez az elhuzagatos megoldas. Sokszor nem akart jönni vagy nehezen.
-
knox83
senior tag
OTP szép kártya alkalmazást és KH mobilbankot használ valaki? Van egy idegesítő dolog. Töröltem az ujjlenyomatot és csak arcfelismerőt használok viszont sokszor a google féle hitelesítő egyszerűen nem ismer fel. Gondolkodik és nem élő a megerősítés (villog az arc és ennyi). Majd kb 4x rányomok a mégsére és egyszercsak jó lesz. Mindkét alkalmazást újra telepítettem, újra felvettem az arcomat de nem segít. Ameddig volt ujjlenyomat olvasó addig nem volt ilyen gond, a hitelesítés sem ez a google féle volt..Ami lényeges csak ennél a kettőnél nem működik, minden más alkalmazásnál elsőre megy.
-
Kovaratis
senior tag
Kövezzetek meg, de a gyári TPU számomra tökéletes.
-
spileraaa
senior tag
A titkok pár napja nem működik rendesen ez a telefon hibája vagy a titkok hibája?
A hozzászólás rész gyakran lefagy és csak teljes kilépés és vissza lépés segít rajta!
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Kovaratis
senior tag
válasz koboldozat #2592 üzenetére
Nekem az hogy minél kecsesebb maradjon a telefonom, és látszon a színe.... Nem lehet mindenki olyan igényes mint te.
-
-
sting2
addikt
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok elégedett a közeli (makró) képek élességével.
Próbáltam az ultraszéles és a fő kamerával is, szenzor zoom-mal és anélkül, lásd Mobilaréna teszt ajánlása.
Nektek jól működik?
És ha igen, hogyan csináljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest