Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmkopasz
csendes tag
Lehet frissülni júliusra,aki akar
HonorM5p-HuaweiM10p-XiaomiA1-LgG3-HuaweiY3
-
Imike55
kezdő
Sziasztok!
Segítség kellene
Tudom lerágott csont, de egyszerűen nem találok a Pólus környékén olyan üzletet, ahol H.M 5pro-ra
normális, "tokbarát" kijelző védő uv-s üvegfóliát tennének fel. Nano és társai fóliát nem szívesen.
Alisat nem merem megrendelni, mert voltam olyan béna, (elismerem) hogy p30 pro-ra rátettem és minden billentyűzet beragadt uv kezelés után, aztán pucolhattam, hogy működjön.
Szóval, ha valaki tud, ne tartsa magába.
Köszönöm! -
stefi68
addikt
válasz Imike55 #3853 üzenetére
Nyílásokat, gombokat, le kell ragasztani és nem lesz gond.
Ha találsz UV-s fóliát, a típusa engem is érdekelne.
Aliról rendeltem egy fajtát, de nem jött be. Válik fel a szélein. Szerintem a ragasztó volt szar.
Vettem egyet itthon, de még nem raktam fel, úgyhogy arról nem tudok nyiatkozni...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Imike55
kezdő
Erre én is gondoltam, hogy leragasztom és úgy próbálom meg, de már magamban sem bízom a gyári fólia most vált el, így cserés mindenképpen. Az a baj, hogy "hozott" fóliákat nincs aki feltegye, amit persze megértek. Oka, hogy nem tetted még fel hasonló, mint nálam?
Viszont a baj, hogy utazom 8 nap múlva és ez idő alatt nem fog megérkezni.
De minden sz*rra van minden sarkon, de ehhez meg szinte semmi, azért ez durva. Honor ügyfélszolgálat simán közölte, hogy bármelyik gsm üzletbe kapható. Persze, hogy nem.......[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz Imike55 #3855 üzenetére
Az ok az, hogy még húzom az időt az Alis fóliával ami most fent van, de lehet a hétvégén lecserélem.
Én legutóbb EZT rendeltem, ami még a fiókban pihen. Látom még olcsóbb is lett közben, + a "szerencsekerékkel" még kapsz kedvezményt
Emlékeim szerint gyorsan megjött.[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Peace
nagyúr
Ami gyárilag rajta van fólia, az mi? Véd bármi ellen vagy csak ilyen látszat?
-
koboldozat
senior tag
Nem tudom mit csináltok a gyári fóliával én megjelenéskor vettem a telót és a fóliának kutya baja.
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Imike55
kezdő
válasz stefi68 #3856 üzenetére
Szerintem ez sem rossz, alin most van választék, de kíváncsi vagyok milyen jön majd meg és milyen lesz.
Peace
kisebb karcok ellen nem rossz, de szerintem a p30 pro gyári fóliája jobb volt, no meg a kijelző is keményebb anyagból készült.Koboldozat
sajnos a tok "mozgása" és egyéb viszontagságok miatt majd egy év után feladta -
Peace
nagyúr
válasz Klycsu1991 #3858 üzenetére
Zsír!
-
polk
csendes tag
válasz koboldozat #3859 üzenetére
Például én nem a gyári tokjával használom a telót, így a tok felgyűrte a fólia sarkát. Rakattam rá tokbarát fóliát, ami nem hajlik rá a kijelző oldalára...azóta minden okés.
-
koboldozat
senior tag
Hát akkor a tok volt sz@r.
Én ezzel a tokkal használom már megvétel óta és semmi problem. Plusz én még egy ilyen tokba is rakom és még úgyis minden oké a gyári fóliával.
[ Szerkesztve ]
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
polk
csendes tag
válasz koboldozat #3863 üzenetére
Én meg ezzel: [link] . Van egy hasonló tokom is, mint ez a zöld szilikon, csak fekete, de a linkelthez képest, egy semmi. A fóliát, meg lesz..arom, hogy nem a gyári van rajta. Minőségben teljesen megfelelő.
-
koboldozat
senior tag
Nekem meg pont az semmi amit te linkeltél.
Szóval ennyi, de ezek szubjektív dolgok kár ezen civakodniThe my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
MODERÁTOR
-
Peace
nagyúr
válasz Viktor0610 #3869 üzenetére
Akkor is vicc!
-
Gomez1984
aktív tag
Itt Kanizsán az üzletben mi ezt a Devia hidrogél fóliát rakjuk, 5K.
Jó árak vannak arra.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
spileraaa
senior tag
válasz stefi68 #3854 üzenetére
en ilyet hasznalok de nagyon hamar felvalik pl most csereltem es mar azonal felvalt ahogy ra raktam a tokot
van ilyen uvs foliam is eleg sok mindent adnak a csomagba de az elsot elszurtam mindkettot viszont korrektek voltak ujra kuldtek pedig en rontotam el
de nem merek neki fogni ujra igy ott fogja a port
kar hogy nincs hozza valami normalis folia mint a mate 20 pro telefonomhoz volt
ott bo valasztek volt es volt olyan folia amit barki fel tud rakni es tartos volt mai napig az van ratja mar 3 eve ha jol emlekszek spigen folia voltErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Esetleg váltott valaki s22 ultra telefonról , honor 5 pro készülékre, van érdemi előrelépés, vagy csak minimális ..? -
spect80
senior tag
Nekem volt S22U és S23U is. Az S22U-hoz képest szinte mindenben jobb: kamera, üzemidő, térerő, face id.
Az S23U-nál a térerő és az üzemidő már egál, de nekem annak se jött be a kamera képalkotása, illetve a faceID megléte fontosabb volt nekem.
Viszont a Samsung szoftvere sokkal jobb, több szolgáltatása van. -
jaszy76
aktív tag
Jött ma egy biztonsági frissítés (152-es), azóta a Google fotók indítás után összeomlik. Másnál?
-
Peace
nagyúr
Nekem olyat csinált a teló pár napon belül kétszer is, hogy telefonálás közben, ha hangosítottam, akkor hirtelen ugrott pár oktávot felfelé a vonal túlvégén lévő hangja. Az egyik whatsup hívás, a másik sima. Ha visszahalkítottam, akkor visszatért a beszélő rendes hangszíne.
-
Peace
nagyúr
Revoluttal volt bárkinek is gondja a telóval? Pénz fogadásánál jött az értesítés, hogy rábökve elfogadhatom. Rákattintok, ujjlenyomat és utána nem történt semmi. Soha nem jelent meg a beérkező összeg. 2 tesztelés is lement, egyik sem jelent meg az appban, csak a jóváhagyó értesítés jött meg. Revolut ügyfélszolgálat tehetetlen. Vagy max balfasz volt az agent......
-
wwhy
veterán
Van valakinek Huawei 100W-os Supercharge töltője A kérdés az, hogy vajon laptopot is tud tölteni?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
darkmann
őstag
A laptopok a PD (power delivery) szabványokat támogatják, a Huawei/Honornak saját töltési szabványai vannak. Ha a 100W-os Huawei töltő esetleg tudja a PD szabványok valamelyikét, akkor tudja tölteni a laptopot is.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
xentrix
csendes tag
Létezik olyan app, amivel hosszú záridős fotókat lehet készíteni sorozatban?
p8 - mate20 - mi11ultra - magic5pro
-
njnl
aktív tag
Hátha az 5Pro is alkalmas lesz ilyen ficsőrre...
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
koboldozat
senior tag
Pont nem érdekel...
Inkább a kamerába tegyék bele azokat a dolgokat amiket már tud a Magic6pro és a Honor 200pro.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Peace
nagyúr
válasz koboldozat #3898 üzenetére
Mint például?
Új hozzászólás Aktív témák
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest