- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Kaptam emailt Alzàtól, 9.-én vàrható a Tab érkezése, úgyhogy úgy néz ki megkapom.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
rolandg
tag
Sziasztok!
Feltettem a True Phone-t. Azóta a Bluetooth eszközök rendre hívást mutatnak (autó kihangosító, óra...). Beszéltem szolgáltatói 0gyfélszolgálattal, ne, érzékeltek kimenő hívást. Mobilnet sem mutat semmit. Mikor visszaváltottam a gyári tárcsázta, elmúlt a jelenség. Tapasztalt valaki hasonlót? -
gretzky77
veterán
válasz gretzky77 #1553 üzenetére
A telefon van készleten, így az le van foglalva, a tab 9.-én érkezik várhatóan. Beszéltem velük, elég korrektnek tűnnek, kérdésemre, azt válaszolták,hogy akár egyben, de akár külön is átvehetem a rendelést. A telefonra elég nagy szükségem lenne, igy azt átvehetem holnap, a tabot pedig amikor beérkezik utólag megkapom. Ez igy korrekt sztem. Úgyhogy holnap belépek egy zöld példánnyal a klubba. Frissitések terén, hogy áll most a Honor?
-
nikkor
aktív tag
Szerintetek ez bontatlan csomagolású?
[link] -
őstag
válasz kazsmerlaca #1541 üzenetére
Ki vannak válogatva a képek és ezek mind fényképezőgéppel készítve, ezeket mind a kirándúlásink és utazásaink alkalmával készítettük. Nem vagyok profi de emlékbe jók lesznek és akár nyomtatni is. A kb. 40000 képen felül van még rengeteg tesztkép amiket a telefonjaimmal készítettem összehasonlítás képpen és az sem kevés. Egyébként én csak egy választ írtam hogy én sem használom a Google fotókat, meg nem kell senkit sem ledegralálni ha nem is ismered.
-
gretzky77
veterán
válasz Maffia91 #1559 üzenetére
Nem tudom, de én még tabbal együtt meg tudtam rendelni. Azt írták a Tab várhatóan 9.-én fog érkezni, beszéltem velük, hogy megoldható e, hogy a telefont átveszem, az volt készleten, majd amikor beérkezik a Tab akkor azt utólag megkapom. Azt írták semmi akadálya, így a mai nappal beléptem a klubba egy zöld színnel! Hogy esetleg ha 9.-én érkezik készlet a Tabból, akkor újra így fogják e adni azt nem tudom!
-
nikkor
aktív tag
Ezt a tokot láttátok már?
[link]
Az egyik legjobb, amit eddig láttam. Kérdés, hogy hol lehet beszerezni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
gretzky77
veterán
válasz surgery #1580 üzenetére
Szia kicsit akkor tegyük tisztába a garancia kérdést! Alzánál vásároltam tegnap a készüléket és az itt olvasottak miatt egyeztettem a Honor ügyfélszolgálattal, akitől ezt a választ kaptam:
"Köszönöm a küldött információt. Természetesen ugyanúgy érvényes erre a készülékre is a garancia, függetlenül attól, hogy az Alza-tól lett vásárolva"
Vagyis de, fogják javítani hivatalos szervízben!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
nikkor
aktív tag
Több helyen olvastam, hogy egy kicsit fejnehéz.
Szerintetek is?
Ha tok van rajta, akkor ez változik valamennyit?
Egri vagyok, ritkán járok Budapesten, nem volt még a kezemben.
Esetleg, ha valaki megyén belül meg tudná mutatni. -
natë
nagyúr
Nem sietik el a frissítést. Remélem a 14 miatt.
-
rolandg
tag
Sokan mondják ezt a fejnehézséget. Inkább azt mondanám, hogy határozottabb a súlypontja. Amúgy nagyon hamar megszoktam, és kifejezetten szeretem, hogy a kamerasziget alsó vonala illeszkedik az ujjamhoz. Tény, hogy érdemes megtámasztani alul. Nekem nagy a kezem, simán használom egy kézzel. Egy kisebb kezű embernek kétkezes.
-
Atzel
csendes tag
Az egyszerüség kedvéért mondható fejnehéznek, a kamerasziget jó támasztéknak. A [tok amit használok] nem változtat rajta. Amíg kézbe nem vettem rosszabbnak képzeltem.
-
Atzel
csendes tag
válasz gretzky77 #1593 üzenetére
A gyárit nem is próbáltam. Pont a nagy kivágás nem tetszett. Most egy [szénszálas tok] -ra várok.
-
freeapro
senior tag
Én ilyen tokot használok: [link]
-
sting2
addikt
2 napja nyomkodom ezt a bestiát, mert az alzás 350K (3 év hivatalos Gari) már az az összeg, amire rábólintok egy 3- 4 évre tervezett telónál.
Lehet hozzá kapni valami jóféle " billentyűzetet, ha esetleg TV/monitor csatlakoztatásra adnám a fejem?
Zsinóros vagy BT nem számít, de bevállt legyen!
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest